Şimdi Ara

gevey 04.11.08 baseband gelişmesi varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.291
Cevap
11
Favori
142.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonumu güncelledigim için yeni bir ipod um oldu bu durum çok sinir bozucu bir daha sim kilit asla benim gibi telefonlari ipod a donen arkadaslar gevey gelişmelerini bu konu altinda paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir952 -- 8 Kasım 2011; 21:22:27 >

• Bir gelisme mi var?
  • başlığı düzeltin millet yanlış anlayacak
  • bir gelişme yok sanırım ıns uzun surmez bu geveyın cıkısı bıktım artık bu sımkılıt olayında bu son bıdahada bu işe girmem
  • yanlışlıkla ios5 e güncelleyenler isyanda bu aralar
  • hemde ne ısyan ucuza aldık dıye sevınırken isyankar oldum
  • başlığı düzeltirseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Google Kurma (01.05.2021)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar basebant korumadan güncelleme yaptınız sanırım geçmiş olsun ne diyelim :(
  • Buaya yaziyorum msjlarin cogu basligi degistir seklinde olacaktir. Daha fazla tepki toplamamak adina bence bu yaniltici basligi degistirin hocam :)
  • bir anlık hevesle girdim ama 'fail' oldu :)
  • Ana konu burası olsun benim yaptıgım son araştırmalara göre bazı gevey üreticileri çalısmaya başlamış bir tanesi yakında diye sitesinde yazmış.. Hayırlısı artık ne zmn nasip olacak...
  • Yakında cikar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Ana konu burası olsun benim yaptıgım son araştırmalara göre bazı gevey üreticileri çalısmaya başlamış bir tanesi yakında diye sitesinde yazmış.. Hayırlısı artık ne zmn nasip olacak...

acaba link verebilir misiniz? dil farketmez
  • Gevey.us
  • Çıkacağını düşünmüyorum. Çıkacaksa da en az 2 ay daha beklersiniz. Kafama göre değil tecrübelere göre konuşuyorum. 04.11.08 li kilitle telefon sayısı ne kadar olabilir ki? Talep fazla değil bi kere.
  • @gokhanthn ağzından bal damliyor hocam masallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmarali -- 9 Kasım 2011; 14:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Ana konu burası olsun benim yaptıgım son araştırmalara göre bazı gevey üreticileri çalısmaya başlamış bir tanesi yakında diye sitesinde yazmış.. Hayırlısı artık ne zmn nasip olacak...

bende sürekli kasım sonunda çıkacak diye duyuyorum telefonculardan falan. çıkacak desinler de gönlümüzü rahatlatsınlar biraz. gerçekten çok can sıkıcı bir durum. yanımda iphone taşıyorum ama ne mesaj atabiliyorum ne de alo diyebiliyorum. belki konuyla alakası zıt ama bende geçenlerde bayağı uğraşıyodum att kartım var diye att yi takıp operatörden şebeke arıyodum ve karşıma aşağıda, resimlerdeki ekranlar çıktı... operatörü bulup seçebiliyorum ama erişemiyorum. sim kilit olayı yani. ama bunu doğrudan donanımsal olarak kaldırmanın yolu vardır diye tahmin ediyorum. cihazın sim çalıştırma prensibine göre bi işlem yapılabilir diye tahmin ediyorum.
    bknz.
    http://imageshack.us/photo/my-images/171/img0002xv.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/217/img0001ms.png/

• Sabırlı olmak lazım aylarda surebilir erkende çıkabilir yıl bitmede gelmesi supriz olur :)
  • uleyn apple bi gun bizde bi telefon cikarip kilit gomazmiyiz
  • iyi gunler arkadaslar

gevey ile ilgili bir gelısme varmı yoksa satcam artık telefonu tabı satabılırsem bıktım artık bu gevey ısınden.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.