Şimdi Ara

***!!! GEVEY KULLANANLAR!!!*** ACIL OLARAK IMEI NOLARINIZI KONTROL EDIN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir iki arkadasım daha aynı sorundan şikayetçi.
    Sanırım sorun gevey-112den kaynaklanıyor.

Bildigim kadarıyla bbdk vede bilkom bu ise takmış durumda.

Ulan yazılımsal unlock ciksada millet rahatlasa.

Turkcell'den kayıt edildi, Gevey ile kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardanadam_HT

Arkadaslar kayit yaptirdigim yere gidip durumu kontrol ettirdim hersey normal gorunuyo dediler, 4ay once kayit yapilmisti ve kayittan bir ay sonra ve geveyden iki uc gun sonra kontrol etmistim yolcu yaninda gelen cihaz olarak gorunuyodu olay bugun meydana geldi. Amacimda ortaligi karistirip heyecan yaratmak degil, gercekten bu turbosim davasina ayni olayi yasayan varmi, varsada bilgi paylasimi olsun bu durumda olanlar varsa onceden cihaz kayit disidir mesaji gelmeden kontrol edip tedbir alinmasini saglamakti. Sorunum umarim cozulur. Tekrar paylasirim.

ankara bdk yı arayıp sorun (imei numaranızı verin...onlar ne sebeple kapatıldığını eğer hak sahibi sizseniz söylerler....
    emin olmadan bence suçu sağa sola atmamak lazım......
  • yav şu kayıt lafını duydummu kafayı yiyiycek duruma geliyorum. başka hiç bi yerde görmedim böyle saçmalığı. hele youtube de cabası millet zaten giriyor açında bari rezil olmayın
  • Arkadaslarada gelmiş mesaj. Yalnız onlar Gevey kullanmıyorlar. Yurt içinden alinma Factory unlock Sony ericsson ve Nokia n95:))
  • arkadaşlar bende araıza yeni katıldım gevey aldım cihazı anacak benim hattım 6 senelik olduğu için tanımadı galiba cihaz ama baska hatları tanıdı acaba yeni bir sim kart mı cıkartmalıyım
  • Bu ara işler fena karışacak anlaşılan..
    İşin ilginç tarafı olay sanki Gevey-112 ilişkisinden kaynaklanmıyor gibi..
  • Artık En Küçük Şeyde Hemen GEVEY.. GEVEY'le alakası olmayan şeylerde bile GEVEY'e saldırıor Millet..
  • yeni gördüm şu bahsedilen imei hikayesini bende 2 haftadır gevey kullanıyorum amerikadan geldi cihaz 3 ay önce kaydettim ama sorgulattım herşey normal forum ahalisinin bilgisine sunulur.
  • @myfranco

rica ediyoruz 112 geveyle alakali sadece bir baslik kalsin,hatta gevey kullanici tecrubeleri tek basina yeter ki zaten o amacla acmistiniz ,ayni konu daha once bolmus oldugunuz 3-5 baslikta da hararetle tartisiliyor zaten, ben konu icine cevap yazarken bile tasarruflu davranirken bazilari gozu kapali baslik acar hale geldi..siz duyarli davranip basliga ilgili linki attikca millet cigrindan cikti ,bu tip basliklarin direk kitlenmesi herkez icin daha iyi olacaktir diye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesine

@myfranco

rica ediyoruz 112 geveyle alakali sadece bir baslik kalsin,hatta gevey kullanici tecrubeleri tek basina yeter ki zaten o amacla acmistiniz ,ayni konu daha once bolmus oldugunuz 3-5 baslikta da hararetle tartisiliyor zaten, ben konu icine cevap yazarken bile tasarruflu davranirken bazilari gozu kapali baslik acar hale geldi..siz duyarli davranip basliga ilgili linki attikca millet cigrindan cikti ,bu tip basliklarin direk kitlenmesi herkez icin daha iyi olacaktir diye dusunuyorum

Ben açılan başlıkları zaten siliyorum. Kilitlenen dışında kaç tane sildiğim olduğunu görseniz şaşarsınız ancak burada farklı bir durum var. Bu bir gelişme değil, ya çok büyük bir tesadüf ya da database hatası olarak geliyor bana. Şimdilik başlık kalsın. Bir de gevey başlığında eğer oluşacaksa sayfalarca bu konu olmasın. Bir görelim, duruma göre kapatırız başlığı.

• Evet bu konu hürriyet gazetesinin
    İntetnet sitesinde dun mansetlerdeydi telefonlar kapatacakmış btk oyle yaziyordu 112 acil servis şikayette bulunmuş iphone 4 lerden gelen cevapsiz cagrilari anlamislar bilmiyorum nolur dikkatli olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drö -- 19 Nisan 2011; 2:42:23 >
  • sorgulattım herhangi bir sıkıntı yok.
  • Bu konu silinsin bence, milleti panik ettirmeye gerek yok.
  • Çok zeki(!) arkadaşlarımız var aramızda. gidip 112 yi arıyorlar işlemleri onlara yaptırıyorlar neredeyse. Çok değişik şeyler de söylenebilir o arkadaşlar için ama ben bir RİCADA bulunmak istiyorum.

Allah aşkına 110 veya başka bir yeri arayın daha az yoğunluğu olan. Beceriksizlik edip buraya gelip konu açıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.