Şimdi Ara

***!!! GEVEY KULLANANLAR!!!*** ACIL OLARAK IMEI NOLARINIZI KONTROL EDIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GEVEY KULLANANLAR ACIL OLARAK IMEI NUMARALARINIZIhttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php? ADRESINDEN KONTROL EDIN! 3 ADET AMERIKADAN ALINMIS I PHONE 4; 3'UDE PASAPORLARIMIZA VODAFONE TARAFINDAN KAYITLI DAHA 2 GUN ONCESINE KADAR "YURTDISINDAN YOLCU ILE GETIRILEN CIHAZ" "KAYITLI" DIYEN RESMI SITE BUGUN "KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI" DIYOR! ISIN GARIBI AZ ONCE TELEFONLARDAN BIRINE TURCELLDEN MESAJ GELDI SU TARIHTE TELEFON KAPATILACAKTIR DIYE, MESAJ GELMEYEN DIGER TELEFONLARINDA IMEILERINI KONTROL ETTIM ONLARINDA DEVLETIN RESMI SITESINDEKI DURUMU AYNI! ACIL OLARAK DURUMLA ILGILI FIKIR BILGI NE VARSA PAYLASILSIN LUTFEN!!!
    MESELE SAYET 112 YI ARAMAKLA ALAKALI ISE; SADECE BIR SEFER ILK GEVEY TAKILIRKEN ARANIP BAGLANMADAN KAPATILMASINA RAGMEN BU MESAJ GELMEYE BASLARSA YANDIK KI NE YANDIK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardanadam_HT -- 18 Nisan 2011; 18:06:50 >

• Geçende Turkcell'den böyle bir mesajda bana gönderildi. Yanlız gönderilen mesajdaki İMEİ no'sunun son rakamı benimki ile uymuyor problem olur mu. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_eskici

Geçende Turkcell'den böyle bir mesajda bana gönderildi. Yanlız gönderilen mesajdaki İMEİ no'sunun son rakamı benimki ile uymuyor problem olur mu. ?
    herkesin elinde patlıcak bu gevey ler desene, 2 arkadaşıma ben satmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Alıntıları Göster
    112 ile alakalı ise dramatik bi hikayeye döneşecek bu unlock işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Alıntıları Göster
    yanlız ben gevey kullanmıyorum yinede kayıt dışı yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_eskici

yanlız ben gevey kullanmıyorum yinede kayıt dışı yazıyor

Alıntıları Göster
    ben baktım biraz önce kayıtlı olarak görünüyor, elimizde patlamaz inşallah şu gevey
  • quote:

Orijinalden alıntı: mC aLtIn

ben baktım biraz önce kayıtlı olarak görünüyor, elimizde patlamaz inşallah şu gevey

Alıntıları Göster
    kardanadam_HT @
    bendede kayıtlı görünüyor sizin durumunuz muhtemelen vodafone nun eksik belge göndermesinden dolayı olmuştur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

kardanadam_HT @
    bendede kayıtlı görünüyor sizin durumunuz muhtemelen vodafone nun eksik belge göndermesinden dolayı olmuştur .

Alıntıları Göster
    bunun geveyle uzaktan yakından ilgisi yok
    bilgi kirliğili
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

bunun geveyle uzaktan yakından ilgisi yok
    bilgi kirliğili

Alıntıları Göster
    Kayıtlı görünüyor.
    Gevey kullanıyorum, Turkcell 'den kayıt ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Kayıtlı görünüyor.
    Gevey kullanıyorum, Turkcell 'den kayıt ettim.

Alıntıları Göster

gevey ile kullanıyorum sorun yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturna

gevey ile kullanıyorum sorun yok !

Alıntıları Göster
    IMEI : *********
    Durumu : IMEI numarası kayıtlı
    Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
    Üretici : Üretici: Apple Pazar Adı: iPhone 4 (A1332)

Turkcell'den kayıtlı, Gevey ile kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardanadam_HT

GEVEY KULLANANLAR ACIL OLARAK IMEI NUMARALARINIZIhttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php? ADRESINDEN KONTROL EDIN! 3 ADET AMERIKADAN ALINMIS I PHONE 4; 3'UDE PASAPORLARIMIZA VODAFONE TARAFINDAN KAYITLI DAHA 2 GUN ONCESINE KADAR "YURTDISINDAN YOLCU ILE GETIRILEN CIHAZ" "KAYITLI" DIYEN RESMI SITE BUGUN "KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI" DIYOR! ISIN GARIBI AZ ONCE TELEFONLARDAN BIRINE TURCELLDEN MESAJ GELDI SU TARIHTE TELEFON KAPATILACAKTIR DIYE, MESAJ GELMEYEN DIGER TELEFONLARINDA IMEILERINI KONTROL ETTIM ONLARINDA DEVLETIN RESMI SITESINDEKI DURUMU AYNI! ACIL OLARAK DURUMLA ILGILI FIKIR BILGI NE VARSA PAYLASILSIN LUTFEN!!!
    MESELE SAYET 112 YI ARAMAKLA ALAKALI ISE; SADECE BIR SEFER ILK GEVEY TAKILIRKEN ARANIP BAGLANMADAN KAPATILMASINA RAGMEN BU MESAJ GELMEYE BASLARSA YANDIK KI NE YANDIK!

geveyle ne alakası var, git kayıt yaptırdığın yerle görüş

milleti boşuna heyecanlandırma benimde kayıtlı görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmo07

quote:

GEVEY KULLANANLAR ACIL OLARAK IMEI NUMARALARINIZIhttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php? ADRESINDEN KONTROL EDIN! 3 ADET AMERIKADAN ALINMIS I PHONE 4; 3'UDE PASAPORLARIMIZA VODAFONE TARAFINDAN KAYITLI DAHA 2 GUN ONCESINE KADAR "YURTDISINDAN YOLCU ILE GETIRILEN CIHAZ" "KAYITLI" DIYEN RESMI SITE BUGUN "KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI" DIYOR! ISIN GARIBI AZ ONCE TELEFONLARDAN BIRINE TURCELLDEN MESAJ GELDI SU TARIHTE TELEFON KAPATILACAKTIR DIYE, MESAJ GELMEYEN DIGER TELEFONLARINDA IMEILERINI KONTROL ETTIM ONLARINDA DEVLETIN RESMI SITESINDEKI DURUMU AYNI! ACIL OLARAK DURUMLA ILGILI FIKIR BILGI NE VARSA PAYLASILSIN LUTFEN!!!

bence sorum vodafone da , vodafone sayesinde benimde kayıtlı telefonum kapanmıştı. kayıdı turkcellden yaptırın sonra yine vodafone kullanabilirsin. 2 gün önce kanadadan iphpne 4 32 gb getirdim bugünde gevey aldım 55 tl ye yarında gider kaydımı yaptırırım turkcelle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-baba83 -- 18 Nisan 2011; 20:46:07 >

• quote:

quote:

GEWEYle kullananların hepsinin aynı anda kapanacağını nerden çıkardınız parti parti kapatıyorlar. sizinkilerede sıra geliyordur sıkmayın canınızı konuyu açan arkadaşada kızmanıza gerek yok adam sizi uyarmış sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon GALATASARAY

GEWEYle kullananların hepsinin aynı anda kapanacağını nerden çıkardınız parti parti kapatıyorlar. sizinkilerede sıra geliyordur sıkmayın canınızı konuyu açan arkadaşada kızmanıza gerek yok adam sizi uyarmış sadece

Alıntıları Göster
    IMEI : xxxxxxxxxxxxxxx ( o kadarda değil )
    Durumu : IMEI numarası kayıtlı
    Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
    Üretici : Üretici: Apple Pazar Adı: iPhone 4 (A1332)
    Sorgulama Tarihi 18.04.11
    nema problema

• Arkadaslar kayit yaptirdigim yere gidip durumu kontrol ettirdim hersey normal gorunuyo dediler, 4ay once kayit yapilmisti ve kayittan bir ay sonra ve geveyden iki uc gun sonra kontrol etmistim yolcu yaninda gelen cihaz olarak gorunuyodu olay bugun meydana geldi. Amacimda ortaligi karistirip heyecan yaratmak degil, gercekten bu turbosim davasina ayni olayi yasayan varmi, varsada bilgi paylasimi olsun bu durumda olanlar varsa onceden cihaz kayit disidir mesaji gelmeden kontrol edip tedbir alinmasini saglamakti. Sorunum umarim cozulur. Tekrar paylasirim.
  • quote:

Arkadaslar kayit yaptirdigim yere gidip durumu kontrol ettirdim hersey normal gorunuyo dediler, 4ay once kayit yapilmisti ve kayittan bir ay sonra ve geveyden iki uc gun sonra kontrol etmistim yolcu yaninda gelen cihaz olarak gorunuyodu olay bugun meydana geldi. Amacimda ortaligi karistirip heyecan yaratmak degil, gercekten bu turbosim davasina ayni olayi yasayan varmi, varsada bilgi paylasimi olsun bu durumda olanlar varsa onceden cihaz kayit disidir mesaji gelmeden kontrol edip tedbir alinmasini saglamakti. Sorunum umarim cozulur. Tekrar paylasirim.
    geveyden olcağını sanmıyorum çünkü o zaman factory unlock olan cihazlarda sorun olur , bütün yurtdışı iphone 4 leri mi kitlicekler daha neler..alnında yazmıyo gevey kullanıyor diye..
  • quote:

Arkadaslar kayit yaptirdigim yere gidip durumu kontrol ettirdim hersey normal gorunuyo dediler, 4ay once kayit yapilmisti ve kayittan bir ay sonra ve geveyden iki uc gun sonra kontrol etmistim yolcu yaninda gelen cihaz olarak gorunuyodu olay bugun meydana geldi. Amacimda ortaligi karistirip heyecan yaratmak degil, gercekten bu turbosim davasina ayni olayi yasayan varmi, varsada bilgi paylasimi olsun bu durumda olanlar varsa onceden cihaz kayit disidir mesaji gelmeden kontrol edip tedbir alinmasini saglamakti. Sorunum umarim cozulur. Tekrar paylasirim.

böyle kapatsalar bir sms göndermezlermi bence farklı bir sorun var ama öyle birşey olursa o zaman ortalık ayağa kalkar valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justify34 -- 18 Nisan 2011; 21:24:37 >
  • quote:

4-5 ay önce kayıt yaptıranlardan benim arkadaşlarımdan da var kapanan tknın işgüzarlığı pasaportla yeniden kayıt yaptır düzelecektir biz öyle yapacağız
  • quote:

quote:

4-5 ay önce kayıt yaptıranlardan benim arkadaşlarımdan da var kapanan tknın işgüzarlığı pasaportla yeniden kayıt yaptır düzelecektir biz öyle yapacağız

Alıntıları Göster
    kayıt belgelerinizde sorun vardır. Gevey - telefon kaydının hiçbir alakası yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.