Şimdi Ara

Gevey kullanılan iOS 4.2.1'den iOS 5.0.1'e geçiş tek bar sorunu ile ilgili yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iOS 4.2.1 kurulu olan cihazıma iOS 5.0.1 kurmak istiyorum ancak bb 02.10.04 yani 4.1 bb'i. sn0wbreeze v2.9.1 ile bb koruyarak geçiş yaparsam tek bar sorunu ile karşılaşacağım sanırım, bu sorunu aşmak için ultrasnow kurmak istemiyorum çünkü bataryayı çok çabuk tükettiği söyleniyor. Shift+restore yöntemi ile direk iTunes'tan bb KORUMADAN iOS 4.3.3'e yükseltip daha sonra sn0wbreeze ile 4.3.3'ün bb'ini koruyarak 5.0.1'e geçiş yapsam telefonumu kullanabilir miyim? İlk çıkan geveyim var Teşekkürler...

• Dostum merhaba.. Bende forumu araştırıyorum şuan. İşe gidip geldiğim için çok ilgilenemiyorum ama konuyu takip edeceğim Benim telefonda sim kilitli ve ilk çıkan gevey ile kullanıyorum. Versiyonum 4.1 Baseband 02.10.04.. Ios 5 e geçmenin yollarını arıyorum şuan
  • Snowbreeze ile bb koruyarak gecebilirsin ama tek bar sorunu cikacak onu nasil atlatabiliriz onu bilemiyorum (ultrasnow haric)
    Bir arkadasin dedigine gore son bb haric ara bir bb'e gecme yontemi yokmus...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.