Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir çok sorunu bu forum sayesinde çözdüm şimdi problemim şu benim geveyle çalışan iphone 4'üm var versiyon 4.2.1 baseband'im 03.10.01 ben bu cihazımı sorunsuz ve hata vermeden bir şekilde 5.0.1'e nasıl güncellerim? detaylı ve açıklamalı anlatırsanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.
  • @sarerer

saol yardımın için ama işe yaramadı bende aveada işe yaramıyor bu galba denemediğim şey kalmadı nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobametin -- 2 Ocak 2012; 21:19:17 >
  • Tüm şebekelerde olsa güzel olurdu.

Unknown, kilitli olan kartın klasoru ve icinde png resimleri olmayan klasorlerdeki carrier.plist dosyalarında olabilir.

AVEA olmadıgı için ben deneyemiyorum.

@blindearth
    Evet redsnowda cfw yapabiliyor Artık. Ama dikkat et hazırladığı dosyayı orijinal fw'nin oraya atıyor. Yanlışlıkla karıştırırsan iPod:(

Cfw ile restore edersen. Benim cihazın aynısı olur:)

5.0.1 fw 02.10.04 baseband.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 2 Ocak 2012; 22:22:32 >
  • @ sarerer

Teşekkürler, zaten kafamı karıştıran o oldu. Redsnow zaten bu işi yapıyorsa ayrıca snowbreeze kullanmaya ne gerek var diyordum. En kısa zamanda bu işe koyulacağım :)

@ erdogan3333

Aslında sizin cevabınızı da bekliyorum IOS 5.0.1 e geçmek için çünkü aynı sizin gibi IOS 4.2.1 den IOS 5.0.1 e geçeceğim, baseband de 02.10.04 ve Gevey Ultra kullanıyorum. Hattın gelmesinde problem varsa bir süre daha erteleyeceğim.
  • 4.1 için gveyi nerden alabiliriz arkadaşlar. sanalpazarda vardı bir ara şimdi bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya727

4.1 için gveyi nerden alabiliriz arkadaşlar. sanalpazarda vardı bir ara şimdi bulamıyorum.

pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandıra

quote:

Orijinalden alıntı: kaya727

4.1 için gveyi nerden alabiliriz arkadaşlar. sanalpazarda vardı bir ara şimdi bulamıyorum.

pm attım

Teşekkürler..
  • arkadaslar suanda en iyi çalısan stabil olan insanı yormadan çalıstıran geveyın hangi modeli ve nerden temin edebilirim lütfen yardımcı olun
  • Yasal Uyarı : Ben bodrum da GSM Mobile Teknikeri yim aşağıdaki bilgiler Gevey benzeri ürünlerin çalışma prensipleri üzerine analizlerim dir satıcı veya üreticilerle bir ilgim yok

Gevey benzeri kartlar sim karttaki IMSI numarasını iphone un kilitlendiği operator e uygun bir IMSI numarası ile değiştirir ancak iphone emin olmak için TIMSI numarasını da kontrol etmek ister Gevey kartlar bu isteği bloklar ve 112 yi aramamızı bekler arama yapıp bitirdiğimizde şebeke bizim için bir TIMSI numarası üretir iphone gelen TIMSI numarasını sim karttaki IMSI ile eşleştirmek ister Gevey değiştirdiği IMSI numarasını saklamak için bu sorgulamayı bloklar ve bizden baseband ın elektriksel bağlantısını kesmemizi ister bizde Uçak modu nu açarız
    gevey bundan sonra içindeki küçük işlemci ile MCC/MNC kombinasyonunu iphone tarafından kabul edilebilecek aralıktaki bir IMSI numarasına sabitler önceki yanıltmada kullanılan IMSI numarası son gönderilen ile uyuşmadığı için sim hatası alırız Uçak mode unu kapattığımız da baseband resetlenir ve son girilen IMSI ile şebeke gelir

Gevey benzeri kartlar 04,11,08 kadar olan basebandlar için bu yöntemi kullanıyordu ancak son güncellemeden sonra iphone IMSI ile sorgulama yapmıyor artık 128 bitlik DES anahtarı ile şifrelenmiş 16 byte lık bir şimdiki zaman bilgisi istiyor gevey benzeri kartlar buna sahte bir cevap üretemez kısacası son güncellemeden sonra gevey işlevsiz kaldı
    iphone için NCK hack ile unlock daha akla yakın ve olası görünüyor (eskiden ultrasn0w un yaptığı)

Iphone unuzu yasal unlock yaptırmak isterseniz
    0533 205 50 92 ya da 0525 313 28 85 Ömer TEKİN bodrum telekom

• TAKİP
  • Arkadaşlar Gevey Ultra yı IOS 5.0.1 ile düzgün çalıştırabilen var mı? 5.0.1 ile furiousmode arasında bir uyuşmazlık var ve düzgün çalışmıyor sanırım. 5.0.1 e geçeceğim yalnız eskisi gibi 112 ara uçak modu aç kapa yapmak istemediğim için askıya aldım. Eğer düzgün çalıştırabilen arkadaş varsa tarif edebilir mi?
  • Arkadaşlar bana ABD den 1 ay önce iphone4 16gb ios5 yüklü telefon geldi 20 dakikadır okuyorum forumu birşey anlayamadım. Şimdi ios5 de çalışan gewey çıktı mı çıkmadımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

Arkadaşlar bana ABD den 1 ay önce iphone4 16gb ios5 yüklü telefon geldi 20 dakikadır okuyorum forumu birşey anlayamadım. Şimdi ios5 de çalışan gewey çıktı mı çıkmadımı?

Ben çıkmadı diye biliyorum fakat yanlış olmasın..
  • bende ios5 04.11.08 magdurlarındanım. yapılabılecek bırsey varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

Arkadaşlar bana ABD den 1 ay önce iphone4 16gb ios5 yüklü telefon geldi 20 dakikadır okuyorum forumu birşey anlayamadım. Şimdi ios5 de çalışan gewey çıktı mı çıkmadımı?

Önemli olan basebandinizdir.

Ayarlar-->genel-->hakkında-->modem firmware degeriniz eğer 4.11.08 degilse geveyle cihazınız çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: statistics264210

bende ios5 04.11.08 magdurlarındanım. yapılabılecek bırsey varmı??

şu anda yapacağın tek şey beklemek, yabancı forumlarda değişik söylentiler var ama hepsi gelecek için.Onlarda miracle sim diye bişi ve universal unlcok, ama her 2side şu anda mevcut değil.
  • yok mu bana yardım edecek arkadaslar
  • arkadaslar ben bı yetlılıden yenı cıkan ios 5.0.1 için jaılbreak yapmak yeterlı dıye duydum o zman sımlock ortadan kalkıyor bunun hakkında bı bılgısı olan varmı??
  • ya babacanlar kusura bakmayın 43272364. kez soruluyodur bu kesin, ama bir sürü değişken var bi türlü anlayamadım bi deyiverin şimdi bende basebandı 04.11.08 olan ios 501 yüklü bir iphone 4 var. bugün jb yaptım, onda sıkıntı yok, unlock yapmak mümkün değil henüz bunun için değilmi, yapmak mümkün olduğunda nereden haberimiz olur bi takip adresi falan veriverinde ikidebir sıkboğaz etmeyim sizi.
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.