Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4s cihazım için gevey sim aldım yaklaşık bir yıldır sorunsuz kullanıyorum
    Şuanı iOS sürümü 6.1.3 acaba telefona iOS 7 yüklesem gene bu geveyi kullanabilir miyim yoksa yeni gevey sim mi almam gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geveyin markası ne ?

• Paketin üzerinde İ-4 S yazıyor
    Gevey Ultra s
    Çipin üzerinde ise
    F981
    BMWL
    218+

• Arkadaslar,
    İspanya ORANGE telecomdan 04.12.05 basebandli iphone 4 geldi buna uygun gevey var mi ? Lutfen yardim

• Abilerim yurtdışından gelme iphone 4 var elimde ama kapandı pasaport ilede uğraşamıycam bu gevey denen şeyle açma şansım varmı

• Iphone 4 versiyon 5.1.1 geveyli jailbreakli 04.10.01 basebandli cihazimi basebandi yukseltmeden ios 7 son surume guncelleyebiliyor muyum? İos 7 olmuyorsa en son hangi versiyona yukseltebilirim ve bunun yolunu gosteren bir link paylasir misiniz?

Gerekli bircok uygulama artik ios 5 de calismiyo ve bu durum da can sıkıcı olmaya basladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimfandango83 -- 26 Temmuz 2014; 19:11:54 >
  • Suudi Arabistan'dan telefon geldi ama Elisalat firmasından kilili. Gevey RSim 10 alırsak açılır mı?
  • Avea için bir sıkıntı var sanırım resmi açamadım ve facebook linkindeki ideoda da bu içeriğe şu an ulaşılamıyor tarzı bir hata vardı
  • bu yeni geveyleri rsim leri nerden alacağız en uygun nerde olur iphone 4 için arıyorum
    tşekkürler
  • Canlılık getireyim konuya.
    İphone 5 sprint. vodafone ile kullaniyorum R-sim gevey. 50₺ ye almistim. Tek sorun 3G yok. edgede

• 3g diz iphonr lpg li ferrari ..,

• quote:

Orijinalden alıntı: kokerax

Canlılık getireyim konuya.
    İphone 5 sprint. vodafone ile kullaniyorum R-sim gevey. 50₺ ye almistim. Tek sorun 3G yok. edgede

ios sürümünüz kaç hocam? ve sms vs internette sorun yok galiba tek sorun 3g

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    ios 7.1.2 jbli. aynen hocam 3g diye bi seçenek yok hücresel verinin orada

• quote:

Orijinalden alıntı: kokerax

ios 7.1.2 jbli. aynen hocam 3g diye bi seçenek yok hücresel verinin orada

25pp den Rsim tools u indirin ordan ayarları fixleyebiliyorsunuz

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    25pp yi silmiştim , tekrar kurdum. girince hemen atıyor uygulamadan. bende mi sorun var acaba hocam?

• Rıfgı kullanıcısına yanıt
    bugün bana da oldu
    dönüş yaptım ama dıdıtdıdıt ses var başka bişey yok
  • Arkadaşlar gevey meyet bitti artık.

Nerdeyse dünyadaki tüm carrierlar için uygun fiyatlı unlock servisleri var:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Arkadaşlar gevey meyet bitti artık.

Nerdeyse dünyadaki tüm carrierlar için uygun fiyatlı unlock servisleri var:

uygun fiyatlı örnek verseydin kardeş
  • Geveybiz adlı siteden ürün aldım adamlar 1 yıl iade garantisi veriyor.. Sakın kanmayın satana kadar veriyorlar.. Adamla kırk dakika konuştum hep yokuşa sürdü.. 129 TL param gitti sakın kanmayın bunlara..

• Arkadaşlar Japonya'dan gelen iPhone 5 cihazımı Gevey ve 3G sim ile kullanıyordum 4.5G sime geçiş yaptım suan Aktivasyon gerekli şeklinde bir uyarı alıyorum Aktivasyon yap dediğimde ise siminizi desteklemiyor diyor nasıl çözebilirim bu sorunu? Gevey sim de ayar yapma gibi bir durum mevcutmudur?
    Simi geveysiz Takinca hat geliyor ama aktivasyonda aynı Hatayı alıyorum simi çıkarınca cihazın ana ekranına ulaşabiliyorum fakat ayarlar-telefondan sonra sim ayarları aktif olmuyor Simi takınacada cihaz kendini resetleyip Aktivasyon gerekli diyor yardımcı olabilecek var mı

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.