Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

Orijinalden alıntı: xErr0Rx

quote:

quote:

quote:

bildirim sorununu nasıl halledebiliriz ?

Cevap bekliyorum

Sam isimli bi program ile ben halletmistim ama anlat desen unuttum 1.5 sene oldu geveyli cihazi satali. Sam ile push sorunu diye arat bulursun

Sam yöntemi kapandi diye biliyorum.

Sam ile unlock da yapiliyordu biara geveysiz kullanim sunuyordu cihazlara o kalkti sadece. Push sorununu yine halledebilir

Oo tamam iyiymis hocam bakayım bı ara. Sagolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi model gevey kullandığımızı nereden öğrenebiliriz ?
  • Sevgili dostlar merhaba. Siz tecrübeli arkadaşlara bir şey soracağım. iPhone 4S ios 6.0.1 r-sim7 v3.0 ile kullanıyorum, ayrıca jbli. Cihazı 6.1.2'ye güncellemek istiyorum, baseband'ı 3.0.04. hangi işlemleri yapmam gerekiyor. Geveyli olduğu için ekstra dikkat etmem gereken bir şey var mı? Direk iTunes'dan güncelleyebilir miyim?
  • beyaz sim kartla birlikte geveyi takıyorum.
    gelen listeden T-Mobile Germany seçiyorum ve kabul et diyorum.

telefonu kapatıyorum, aktivasyon kartını çıkarıp tekrar gevey ile birlikte kendi sim kartımı takıyorum.

telefonu açıyorum.

Fakat ( Aranıyor... ) yazıyor ve ardından hemen "iPhone Etkinleştirme Gerekiyor" diye yazı çıkıyor. wifi ağına felan bağlanıyorum fakat etkinleştirme sunucusu yanıt vermiyor diye hata veriyor.

bu ekranı atlayamadım bir türlü, nasıl geçeceğiz ?
  • merhabalar..

iphone 4 4.1 (8B117) sürüm ve base bandlı cihazımda ki bir çok uygulama (facebook, whatsapp, vider vs..) sürümün yükseltilmesi gerektiği için çalışmaz oldu. 4.3 sürümün üzerine yüksetmek şimdilik işimi görür. Factory den açılmıyormuş telefonum. Gevey, JB yoluyla bunu çözmemde yardımcı olabilecek cevap bekliyorum.
  • gevey isteyen varsa jb gerektiren otomatik hat bulan gevey var. 25 tlye verebilirim.

bendeki artık ihtiyacım kalmadı.herhangi bir sorunu yok.
  • bizim işimizi gorecek bişey ise 25 lira ok. ben yukarda anlattıgım gıbı sorunum var onu halleder mı?
  • 2 senedir Gevey Turbo Sim'li Iphone 4 kullanıyorum.Hattımı vodafone'a taşımayı düşünüyorum sizce herhangi bir sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalker123

2 senedir Gevey Turbo Sim'li Iphone 4 kullanıyorum.Hattımı vodafone'a taşımayı düşünüyorum sizce herhangi bir sorun olur mu ?

sizin cihaz hangi ülke operatörden simkilitli hocam acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifestyle4458

quote:

2 senedir Gevey Turbo Sim'li Iphone 4 kullanıyorum.Hattımı vodafone'a taşımayı düşünüyorum sizce herhangi bir sorun olur mu ?

2 senedir Turkcell ile sorunsuz kullanıyorum hiç güncelleştirme de yapmadım.Bunu nasıl öğrenebilirim ?
  • quote:

Gecen sene cihazim geveyliydi vodafone hattimi turkcell sonra avea tasimistim hic sorunsuz kullandim

• quote:

Orijinalden alıntı: bboybossy

merhabalar..

iphone 4 4.1 (8B117) sürüm ve base bandlı cihazımda ki bir çok uygulama (facebook, whatsapp, vider vs..) sürümün yükseltilmesi gerektiği için çalışmaz oldu. 4.3 sürümün üzerine yüksetmek şimdilik işimi görür. Factory den açılmıyormuş telefonum. Gevey, JB yoluyla bunu çözmemde yardımcı olabilecek cevap bekliyorum.

Baseband koruyarak guncelleme yaparsan kullanirsin konusu forumda vardi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lifestyle4458

quote:

2 senedir Turkcell ile sorunsuz kullanıyorum hiç güncelleştirme de yapmadım.Bunu nasıl öğrenebilirim ?

ülke operatör bilgileri paralı sorgularda çıkıyor sadece .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bboybossy

merhabalar..

Baseband koruyarak guncelleme yaparsan kullanirsin konusu forumda vardi

CİHAZI TAKAS ETTİM . 2 YILLIK GALAXY S2 İLE. GUNCELLEME SORUNU YUZUNDEN UZERIDE PARA VERDİM TABİ. COK TESEKKUR EDERİM BİLGİ PAYLASIMIN İÇİN KARDEŞİM.

• gevey ihtiyacı olan varsa verebilirim.

25 tl otomatik hat bulanlardan.
  • ipad 2 wifi + 3g li var elimde aktivasyon sorunu yaşıyorum geveyi ipad de kullanabilirmiyim.
  • Arkadaslar gevey i iphone5 te kullanacagimda 3g de falan herhangi bir sorun olmaz degil mi ? Misal normal bir iphone 8 ile baglaniyorsa benimkisinin hizinda bir dusme falan olmaz degil mi ? Veya herha gi bir sorun ?
    Ilgilendiginiz icin simdiden tesekkurler

• iphone 4s gevey var tel düşürüp parçalandıgı için kaldı tak kullan tüm operatorleri açar ve ios 6.1.2 kadar destekli belki 6.1.3 ü de destekler ama denemedim... sorunsuz kendim kullanıyordum ilgilenenler pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mescoo -- 22 Nisan 2013; 1:10:09 >
  • gittigidiyordan iOS6 gevey ultra s sipariş ettim fakat X-SIM diye bir gevey geldi. Açıkçası çok memnun kaldım iOS5'te Ultra S kullanıyordum ve kod gir, APN ayarı indir, MMS sorunuyla uğraşıyordum. Bunun paketinde direk Tak & Çalıştır yazıyor. Aynen öyle oldu en ufak bir şeye dokunmadım

Ayrıca Sim Kilitli olduğu için iOS5'te Kişisel erişim noktası açamıyordum. Şimdi açıyorum, sim'den mi yoksa iOS6'dan mı bilinmez
    29TL+kargo'ya aldım.
  • arkadaşlar kolay gelsin. iphone4 swisscom sim kilitli.gevey ile 4.1 versiyon yuklu jealbreak li cydia yuklu stabıl şeklinde kullanıyor eşim cepini. tinyumbella basebandını korudugumda,4.1-4.2.1-4.2.b3 şeklinde kayıtları mevcut.ve bende bu prog.tinyumbella yardımıyla pc me aktardım. itunes tan yedeğimi aldım.
    redsnow ve-veya snowbreezdl gibi programlar ile hazır restore dosyalarını önce işliyorsun soora cepe çakıyorsun.en soora yanılmıyorsam jb ve cydia uctugu için tekrar jb ve cydia ve cydianın nın ultrasnow muydu nedir gibi eksik şeyleri yukluyorsun.
    şimdi soruma burdan devam edeyim.en son yani bu cok ozetle gectıgım yerlerden soora tinyumbella ile kaydını aldıgım basebandı çaktımmı olay bitiyormu.
    yoksa yukarda yazdıgım kaydı alınan elimdeki cepin en ust basebandı olan 4.2b3 un ustune cıkamammı???. facebook vs oyunlar için zorla indirdiğim( 6.1.0 (4 GSM): iPhone3,1_6.1_10B144_Restore.ipsw ) 900 mb yakın buyuklukteki dosyayı custom rom a cevırıp (veya onerdıgınız baska bır versıyon )(sanırım snowbreezdl ve redsnow bu programlar bu işe yarıyor.) atabılırmıyım?
    androidden tecrubelıyım rom işlerinde. nexus kullanıcısıyım. sim plus a ve - veya teknik servislere para bayılmadan eşimin iphone undan sıkılmadan kullanmasını nasıl saglarım. candy crash bıle oynayamıyor vesselam:)
    yardımlarınızı beklıyorum.

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.