Bildirim
GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (282. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bir allahın kulu iphone 4 e gevey bulamadımı hala.. -
iphone 4s 6.1.3 versiyonda baseband nedir?
Ona göre 6.0.1'den güncelleyecegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
iphone 4s 6.1.3 versiyonda baseband nedir?
Ona göre 6.0.1'den güncelleyecegim
Dostum telefon şu anda etkinleştirme ekranında kaldı benim. O yüzden basebanda bakamıyorum fakat baseband yükseliyor.
Bende 6.1.3 gevey arıyorum bulursam alacağım...
Yav iphone 4 lerde 04.11.08bb icin hala gevey yok mu,2 sene oldu be.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bildirim sorununu nasıl halledebiliriz ? -
Peki 6.1.2de gevey ultra s çalıştıran oldu mu?
6.1.3 yerine 6.1.2'ye geceyim
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
Peki 6.1.2de gevey ultra s çalıştıran oldu mu?
6.1.3 yerine 6.1.2'ye geceyim
benim almanya t-mobile 4s 32gb beyaz 6.1.2 de gevey ile çalışıyordu.
fakat şimdi 6.1.3 e geçtim yanlışlıkla gevey lazım... -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark_Soul
iphone 4 ve 4s için artık gevey üretilmiyor. mevcutta olanları kullanabilirsiniz uyumluysa -
quote:
Orijinalden alıntı: lifestyle4458
quote:
Orijinalden alıntı: Dark_Soul
iphone 4 ve 4s için artık gevey üretilmiyor. mevcutta olanları kullanabilirsiniz uyumluysa
Arkadaşlar merhaba, benim acil yardıma ihtiyacım var. Kardeşimin iphone 4'ü geveyli bir şekilde çalışıyordu. 4.1 sürümü vardı, mevzudan çok anlamadığımız için itunes'dan güncelleme uyarısına tamam dedik ve film koptu. Telefonun sim kilidini açamıyorum, kendim de android kullanıcısı olduğum için müdahele yapacak bilgim yok. Ne yapabilirim bu durumda ?
-
Gecmis olsun.Parasini verip unlock yaptirmalisin telefonunu tekrar kullanabilmek icin.Tabi telefonu aldigin ulkedeki operatorunun ,unlock yapiliyor olabilmesi lazim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Japonya unlock ne zaman ucuzlar ya valla su gevey illetinden kurtulmak istiyorum.
Arkadaslar bende 4.3.3 Sürümde 04.10.01 basebandli geveyle kullandığım i4 var bu cihazı basebandini yükseltmeden ios 6 sürümlerini yükseltip üzerindeki geveyle kullanmaya devam edebilirmiyim oluyorsa öle nasıl yapacagımıda tarif edermisiniz
Arkadaşlar otomatik hat buluan ve jb gerektiren geveyim var telefonum kırıldıgı için kullanmıyorum isteyene 20 tl den verebilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: kronikyorgun
Arkadaslar bende 4.3.3 Sürümde 04.10.01 basebandli geveyle kullandığım i4 var bu cihazı basebandini yükseltmeden ios 6 sürümlerini yükseltip üzerindeki geveyle kullanmaya devam edebilirmiyim oluyorsa öle nasıl yapacagımıda tarif edermisiniz
kullanabilirsin ama 6.1.3 haricinde -
quote:
Orijinalden alıntı: xErr0Rx
bildirim sorununu nasıl halledebiliriz ?
Cevap bekliyorum
quote:
quote:
Cevap bekliyorum
Sam isimli bi program ile ben halletmistim ama anlat desen unuttum 1.5 sene oldu geveyli cihazi satali. Sam ile push sorunu diye arat bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: coco1912
quote:
Orijinalden alıntı: kronikyorgun
kullanabilirsin ama 6.1.3 haricinde
Tarif etsen nasıl yapqcigimizi
quote:
Orijinalden alıntı: gktgknk
quote:
quote:
Cevap bekliyorum
Sam isimli bi program ile ben halletmistim ama anlat desen unuttum 1.5 sene oldu geveyli cihazi satali. Sam ile push sorunu diye arat bulursun
Sam yöntemi kapandi diye biliyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gktgknk
quote:
quote:
Cevap bekliyorum
Sam yöntemi kapandi diye biliyorum.
Sam ile unlock da yapiliyordu biara geveysiz kullanim sunuyordu cihazlara o kalkti sadece. Push sorununu yine halledebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X