Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam forumda yenıyım telefn ipod değil sım kart takınca dıye yazdım zaten neyapmam gerekıyor?
  • İmei klonlanan iphone gevey ile duzelebilirmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfb01

İmei klonlanan iphone gevey ile duzelebilirmi acaba

hayır, gevey ile simi acarsınız ve sonra sectiginiz ag sınırlandırılmıstır uyarısı gelir yani imei kayıt şart.
  • cevap vercek arkadaş yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

hayır, gevey ile simi acarsınız ve sonra sectiginiz ag sınırlandırılmıstır uyarısı gelir yani imei kayıt şart.

İmei kayitli ama klonladilar telefonu geveyle hallolsa iyi olurdu denemek isterim ama geveyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

İmei kayitli ama klonladilar telefonu geveyle hallolsa iyi olurdu denemek isterim ama geveyi

denemeye gerek yokki hocam, gevey simkilit açar imei değil
  • arkadaslar orjinal gevey nerden bulabilirim sirkeci doğubankta varmı bilen varsa yazsın lütfen.
  • Ya bu gevey 4s de 5.0.1 versiyonun bb sini destekliyor ve çalışıyor ama iphone 4 lerde 5.0.1 bb si ile çalışmıyor. Bu nasıl bir saçmalık iphone 4 için açık bulmak daha mı zor şimdi 4s e göre.Adamlar 15 aydır çıkaramadılar 04.11.08 için gevey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 14 Aralık 2012; 1:03:12 >
  • 4.3.3 BB 03.10.01 iPhone 4 var. Amerikadan aldim cok uzun zamandir cihazi ilk cikan geveyle(sim kartin ustunu kestigimiz) kullaniyorum ayni zamanda JB var. Artik iOS4 cok canimi sikmaya basladi. iOS 5 veya ustune nasil gecebilirim? Yardimci olursaniz sevinirim.

• arkdaşalr simkilitli bir iphone herhangi bir geveyle kullanılabilirmi yoksa geveyde versiyon versiyonmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: QoS

quote:

Orijinalden alıntı: butc

quote:

quote:

Tüm hatları açan orjinal geveyler 99TL ye satılıyor. Sizinki pahalı olmuş.

tüm hatları derken zaten gevey hat seçmez bb seçer ki 5.1.1 ile gelen bb için gevey bulunmamaktadır.

İPhone 4 5.1.1 için orjinal ABD APPLENBERRY'den yeni çipsetli gevey gelmiştir.
    Baseband 1.59.00, 2.10.04, 3.10.01, ve 4.10.01 için,
    İOS 4.1, 4.2, 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 5.0, 5.0.1 ve 5.1.1 içindir.

5.1.1 ile gelen bb 4.12.01 dir eğer bb korumadan update yaptıysanız bu gevey sizde çalışmaz

merhaba
    iphone4 (4.1 sürüm) geveyli cihazım var. artık 4.3 versiyon altındaki uygulamalar acmayınca geveyi yuksetmekte buldum cozumu. baseband ı sanırsam aynı seymodem firmware denen yerde 02.10.04 yazıyor. Buna uyan gevey anladıgım kadarıyla sizde var. fiyatı ve diger konularda yardım istiyorum. cydia falanda cihazdan kayboldu installer i yanlışlıkla sildim bunları da tekrar yuklemem lazım yani format gibi bir durum da bu gevey i bulursam durumu kurtarırmı. ve son sey gevey i alsam uyumlulugunu vs kendım yapmam soz konusumu yoksa telefoncular program mı atıyor.
    tesekkur ederim gelecek net cvplar icin.

• arkadaşlar her sürüm için farklı bir gevey mi almamız lazım yoksa güncellemeli var mı bu arkadaştaki gibihttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-4s-6-1-gevey-update-edilebilen-geveydir-70760229 ?
  • %100 Çalışan Gavey geldi sadece bizde telefonunuzu nereden aldığınızı söyleyin İsviçre, Amerika, İngiltere Fark etmez hepsi için çalışan gevey bulunmaktadır.

Çalışmaz ise koşulsuz iade garantisi veriyoruz. 110 TL bu fiyattan ucuza bulamazsınız.

Tüm arkadaşlara bildirilir.

--------------------------------------------------------

Web adresi : %100 Garantili Para İadeli Gevey http://cebe.info/p492543-iphone-gevey.html
  • Gevey ile sarj sureleriniz nasil gidiyor?

• internetten bak derim.Doğubankta contact mobile'dan orjinal diye gevey aldım ve sahte çıktı cihaz kapandığında hat var gösteriyor ama karşıdan biri arama yaptığında ulaşılamıyor ben arayınca sorun olmuyor.
  • Su an litvanyadaym ve geveyli telefonum sebekeye baglanamiyor. Butun islemleri gerektigi gibi yapiyorum ama dedigim gibi hat alamiyirum. Konu hakkinda bir fikr olan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iphone 4 için 04.12.02 e ios 6.0.1 için gevey ne zaman çıkar... telefon isviçre sunrisedan kontrat bitmediğinden factory unlockda yapamıyorum. bir hata yaptık update kaldık öyle...
    arkadaşımda da 4.10.01 bb lı ip4 var o gevey adlığında bb yükseltmeden ios yükseltebiliyor sanırsam doğru mu?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendrix789

arkadaşlar iphone 4 için 04.12.02 e ios 6.0.1 için gevey ne zaman çıkar... telefon isviçre sunrisedan kontrat bitmediğinden factory unlockda yapamıyorum. bir hata yaptık update kaldık öyle...
    arkadaşımda da 4.10.01 bb lı ip4 var o gevey adlığında bb yükseltmeden ios yükseltebiliyor sanırsam doğru mu?

Kardeş yüzde yüz çalışan gevey var %100 garanti veriyorum çalışmaz ise ücret iade.

* 112 acil aramalar son
    * Şarjı çabuk yemelere son
    * Sorunsuz yüzde yüz çalışmaktadır.

-----------------------------------------------------------

isterseniz geveysiz de çalıştırabiliyoruz sadece ücret fazlalaşıyor.

web adresimizi inceleyin http://cebe.info web adresim inceleyin arayın yardımcı olayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bboybossy

quote:

quote:

quote:

quote:

Tüm hatları açan orjinal geveyler 99TL ye satılıyor. Sizinki pahalı olmuş.

tüm hatları derken zaten gevey hat seçmez bb seçer ki 5.1.1 ile gelen bb için gevey bulunmamaktadır.

İPhone 4 5.1.1 için orjinal ABD APPLENBERRY'den yeni çipsetli gevey gelmiştir.
    Baseband 1.59.00, 2.10.04, 3.10.01, ve 4.10.01 için,
    İOS 4.1, 4.2, 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 5.0, 5.0.1 ve 5.1.1 içindir.

5.1.1 ile gelen bb 4.12.01 dir eğer bb korumadan update yaptıysanız bu gevey sizde çalışmaz

merhaba
    iphone4 (4.1 sürüm) geveyli cihazım var. artık 4.3 versiyon altındaki uygulamalar acmayınca geveyi yuksetmekte buldum cozumu. baseband ı sanırsam aynı seymodem firmware denen yerde 02.10.04 yazıyor. Buna uyan gevey anladıgım kadarıyla sizde var. fiyatı ve diger konularda yardım istiyorum. cydia falanda cihazdan kayboldu installer i yanlışlıkla sildim bunları da tekrar yuklemem lazım yani format gibi bir durum da bu gevey i bulursam durumu kurtarırmı. ve son sey gevey i alsam uyumlulugunu vs kendım yapmam soz konusumu yoksa telefoncular program mı atıyor.
    tesekkur ederim gelecek net cvplar icin.

İş sadece gevey yükseltme ile alakalı değil. Birincisi imei hangi ülke olduğu çok önemli her ülkenin çözümü yazılımı farklı bunun geveye yüklenmesi gerekiyor.

iphone 4s ve iphone 5 model telefonlar için tamamen sorunsuz gevey var. program yükseltme çalışmama gibi bir ihtimali yok çünkü %100 çalışıyor. Dikkat edin %99 demiyorum.

isterseniz 4, 4s ,5 modeller için geveysiz de çalıştırabiliyorum tek yapmanız gereken arayın görüşelim inceleyin sonra karar verin.

Bu alanda uzamanız.

web adresim : cebe.info

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.