Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphone 4 sim kilitli bir telefon var, amerika'dan geldi. ios 5.1.1 baseband 4.12.01 .. At&t kontratlı olarak alınmış, kontrat süresi bitti mi bilmiyorum.
    Pek bu işlerden anlamam ama, ilk seçenek olarak at&t yi arayıp açtırmak için ugrastım, att account number olmadıgı için sadece imei kullanarak yapamıyoruz dediler.

gevey için anladıgım kadarıylada 5.1.1 ios 4.12.01 baseband için çalışan gevey yok diye anladım. Bu işin çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  • Selamlar iphone 4 4.2.1 versiyon cihazim vardi bi senedir gevey ile kullaniyordum bugun sim karti degisirken geveyin cipini kirdim acil iygun bi gevey lazim nerden bulurum istanbul anadolu yakasinda acil yardim hatun beni kesecek valla:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gevey ile çalışan 5.1.1 Iphone 4 16 gb satın almayı düşünüyorum. Gevey ile internet, konuşma problemi yaşarmıyım ne olur beni bilgilendirin.
  • merhaba iphone 4 4.3.3 sürümünü geveyle kullanıyorum acaba en son çıkan 5.1.1 sürümüne geçtigimde geveyle rahatlıkla kullanabilirmiyim (ilk çıkan kırmızı gevey.i kullanıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: roadfix

merhaba iphone 4 4.3.3 sürümünü geveyle kullanıyorum acaba en son çıkan 5.1.1 sürümüne geçtigimde geveyle rahatlıkla kullanabilirmiyim (ilk çıkan kırmızı gevey.i kullanıyorum)

Bende iphone4 32GB var ve gevey ile 4.3.3 sürümünü kullanıyordum. Orjinal 5.1.1 sürümünü indirdim ve snowbreeze ile custom firmware hazırlayarak baseband değiştirmeden jailbreakli olarak telefona yükledim ve gayet güzel kullanıyorum. Dikkat edilmesi gereken elinizde AT&T mikro sim yoksa, hazır aktivasyonlu custom firmware yüklerseniz facetime ve imessage kullanmak için ekstra bişeyler daha yapmanız gerekiyor. Ben bu sorunla uğraşmamak için aktivasyonsuz custom hazırladım ve elimde mevcut olan AT&T mikro sim ile aktivasyonu yaparak facetime ve imessage'ın sorunsuz çalışmasını sağladım.

Mobil data kullanımı için ayarlar otomatik gelmediğinden bunları elle girmeniz gerekiyor. Ayrıca internet tethering denilen mobil data paylaşımı yapmak isterseniz Cydia'dan eklenti kurmanız gerekecek.

• Kiz arkadasimin İphone 4 telefonu var, avusturya gsm den simlocklu TR de bulundugu izin suresince Turkcell hatti kullanmak istiyor. Şuanli telefon versiyonu 4.3.3 tur.

Baseband : 04.10.01

Ankaradan nerden alabilirim gerekli olan gevey'i ve hangi çeşidini? Ürün orjinalliği falan , yardımcı olursanız sevinirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mek38 -- 17 Temmuz 2012; 20:28:04 >
  • merhabalar arkadaşlar

benim elimde baseband 4.12.01 var şuan bunun basebandını çözen gevey varmıdır ? araştırdım ama bulamadm

bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabılırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

Arkadaşlar gevey ile çalışan 5.1.1 Iphone 4 16 gb satın almayı düşünüyorum. Gevey ile internet, konuşma problemi yaşarmıyım ne olur beni bilgilendirin.

yok kardeş yaşamazsın ben kullanıyorum ama arada fark yoksa simfree al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mek38

Kiz arkadasimin İphone 4 telefonu var, avusturya gsm den simlocklu TR de bulundugu izin suresince Turkcell hatti kullanmak istiyor. Şuanli telefon versiyonu 4.3.3 tur.

Baseband : 04.10.01

Ankaradan nerden alabilirim gerekli olan gevey'i ve hangi çeşidini? Ürün orjinalliği falan , yardımcı olursanız sevinirim ?

kardeş herhangi bir telefoncuda bulabilirsin geveyden çok ne var memlekette ama fazla para verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: yvolkank

merhabalar arkadaşlar

benim elimde baseband 4.12.01 var şuan bunun basebandını çözen gevey varmıdır ? araştırdım ama bulamadm

şimdilik yok kardeş sadece operatörden açılabiliyor belli bir ücret karşılığı açılabiliyor(150-250)arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: yvolkank

merhabalar arkadaşlar

şimdilik yok kardeş sadece operatörden açılabiliyor belli bir ücret karşılığı açılabiliyor(150-250)arası

şuan operatörden açtırmayı denedim pazartesi başvurdum bakalım açılacakmı umutla bekliyoruz

155 TL ye bulduk ama bilmiyorum inş problem olmaz
  • Beyler benim iphone 4 gevey li bu yüzden 4.3.5(8L1) den başka bir versiyon kullanamıyorum. Telefonun kamerası bozuldu yani orjinal ios camera program mı takılı kalıyor ama skype de çalışıyor demek ki donanımsal değil sanırım format atarsam düzelir. Benim sorum şu 4.3.5 i telefonuma tekrar nasıl yüklüyebilrim yüklemeden önce band kaydı falan alınması gerekiyormuş sanırım bunları araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector-07

Beyler benim iphone 4 gevey li bu yüzden 4.3.5(8L1) den başka bir versiyon kullanamıyorum. Telefonun kamerası bozuldu yani orjinal ios camera program mı takılı kalıyor ama skype de çalışıyor demek ki donanımsal değil sanırım format atarsam düzelir. Benim sorum şu 4.3.5 i telefonuma tekrar nasıl yüklüyebilrim yüklemeden önce band kaydı falan alınması gerekiyormuş sanırım bunları araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_48030289/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: butc

Tüm hatları açan orjinal geveyler 99TL ye satılıyor. Sizinki pahalı olmuş.

tüm hatları derken zaten gevey hat seçmez bb seçer ki 5.1.1 ile gelen bb için gevey bulunmamaktadır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QoS

quote:

Tüm hatları açan orjinal geveyler 99TL ye satılıyor. Sizinki pahalı olmuş.

tüm hatları derken zaten gevey hat seçmez bb seçer ki 5.1.1 ile gelen bb için gevey bulunmamaktadır.

İPhone 4 5.1.1 için orjinal ABD APPLENBERRY'den yeni çipsetli gevey gelmiştir.
    Baseband 1.59.00, 2.10.04, 3.10.01, ve 4.10.01 için,
    İOS 4.1, 4.2, 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 5.0, 5.0.1 ve 5.1.1 içindir.

5.1.1 ile gelen bb 4.12.01 dir eğer bb korumadan update yaptıysanız bu gevey sizde çalışmaz

• quote:

İPhone 4S 5.1.1 gevey-IOS sürümüne kadar bütün sürümleri ve basebandları destekleyen ve BÜTÜN ÜLKELERİN HATLARINI AÇAN GEVEY!

TÜRKİYE'DE BAŞKA HİÇBİR YERDE YOK!

Çalışmayan İPhone 4S kalmasın!!! Aktivasyon (etkinleştirme) sorununu da çözer!!!

Tak çalıştır 1dk içerisinde hattınız gelmektedir. Piyasadaki çin ürünlerinden değildir, orginal USA (Amerikan malı) GEVEY'dir.

Eğer hattınızı açmazsa PARA İADESİ GARANTİLİDİR!USA Sprint, Verizon gibi CDMA cihazları bile çözer.

İPhone 4S Gevey Tüm Hatları Açar.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-iphone-4s-5-1-5-1-1-gevey-aktivasyonu-yapar-garantilidir-91969673/detay/

Murat
    +90 534 348 2245

ios6?
    Denediniz mi?

• www.geveyal.com da satışlar devam ediyor . ister yüz yüze ister kargo ister kapıda ödeme imkanı . siz nasıl isterseniz ....
  • o kadar sayfayı okudum heralde benim durumuma düşen yok:(

gevey 4.1. kullanıyordum,
    telefonumukardeşime verdim kullansın diye,
    oda bana geri yollarken kargoda tüm ayarları sil-sıfırla yapmış
    ama hangisini yapmış bilmiyor,
    telefon kaldı logo da,
    antalya da DH den bi tamirciye yönlendirdik,
    bi haftadır beklemedeyiz
    ios 6 custom firmwire çıkacakmış onu yükleyecekmış....
    sizde dedikleri doğru mu ?

f. unlock daha benim operatöre de gelmemiş:(

ios 6 gevey alsam ne olur?

artık 32 gb lik ipod um olsun istemiyorum:(
  • Merhaba arkadaslar 1ay once gevey supreme kirmizi aldim, 3hafta sorunsuz kullandim sonra 112siz telefonu actigimda(acilinca vazgec diyerek)arayanlar ulasamiyor yapabilecegim birsey var mi yoksa ilk cikan geveyden mi almaliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihyuksel20

mrhabalar 4s aldım sım kartı pını olmayan hat tak dıyor takıyorum çince konuşma ve yazılar gelıyor hiç bir yere giremıyorum ne yapmam gerekıyor versıyondanmıdır acıl cvp beklıyorum fatihyuksel20@gmail.com adresıne mesaj atın

Cok afedersinde bu neyin kafası? forumun olayı sadec işini çözdürmek değil ayni sorunu yaşayanlara da işik olmasıdır. Mail ile yardım istemek forum tarzına uygun degil. sim kart girişi yoksa CDMA cihazdir. TC de CDMA yok. yani sana ipod olmus. dil konusunda itunese bağla ordan dil ayarlarını değiştirebileicek misin bi bak derim. yoksa ayni os bi ios bul adim adim ayarlardal dil seçmeye bak. veya cihazi fabrika ayarlarına çebir (restore et) sonra ilk kurulumda dil vs seçtiriyor ordan ingilizce seç en kötü ihtimal (türkce olmadığı ihtimali için söyledim varsa tabi Türkçe seç)

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.