Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unlock haberleri ile bu konu yakında tarihin tozlu sayfalarına karışır :)
  • arkadaşlar bende 4.1 sürüm 02.10.04 bir cihaz var vodafone microsim ile sorunsuz çalışıyordu.. şimdi turkcell e geçtim mikrosim aldım bir türlü çalıştıramadım.. bilgisi olan varsa beni aydınlatsın.şimdiden teşekkürler...bu arada kullandığım gevey ilk çıkanlardan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindearth

Ben telefonla bilgilerimi vermiştim ve bana bir case number vermişlerdi günler geçti dayanamadım tekrar mail attım bu sefer case numaranız yanlış, telefonunuz unlock edilmeye uygun olmayabilir deyip nedeni şunlar olabilir diye bir sürü şey sıralamışlar. Ben de tekrar mail attım telefonla konuştuğum için ben ya da satış temsilcisi bilgileri yanlış almış olabiliriz deyip maille tüm bilgilerimi Pazartesi yeniden gönderdim. Şimdi bekliyorum yine.

Bu arada chat yönetimi ile de açıyorlar ama dün o kadar bekledikten sonra kusura bakmayın prosedür değişti şu an için sadece at&t müşterilerinin telefonlarını açıyoruz demez mi? kalakaldım. link buhttps://sales.liveperson.net/hc/51882590/?cmd=file&file=visitorWantsToChat&site=51882590&SESSIONVAR!skill=bds-bau-english&SESSIONVAR!pagename=WirelessSupportChat&SESSIONVAR!Section=MyATT

Bugün yine deneyeceğim. Aynı zamanda şurayı takip edin.http://resim.donanimhaber.com/m_59599359/mpage_27/key_/tm.htm

hangi maile yazdınız acaba...canlı chat olayı iptal olduysa bizde maille bir yazışalım...

• USA dan 10 gun once 2 tane iphone 4 5.0.1 ve 04.11.08 baseband li telefon aldim
    gevey ile alakali bilgim olmadigindan 2 tane de gevey ultra aldim 112 aramasiz
    SAM amcaya da guvendik ama o da patladi
    simdi ipodlarim var 2 tane :)
    isteyene gevey ultra lari aldigim fiyata veririm 20+20 $.. 112 aramasiz
    ins SAM duzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavye_414

quote:

Orijinalden alıntı: klavye_414

arkadaslar bende ip 4 simlock var geveyle kullanıyordum 112 aramdan kullanılan geveyden aldım. sebeke gelıyor.. ben arama yapabılıyorum. ama bana mesaj gelmıyor ve baskası benı aradıgında telefon kapalı dıyor. yuzde 80 boyle. bu durum nasıl cozulur acaba??

bırıside bana yardım etsın arkadaslarr

Kardeşim Telefondan GeVeYi Çıkar Sadece Hattını Geveysiz yerlerştir Bunları hiç Teli Kapatmadan Yap Sonra Telefon Elinde 8 Çizdir Yani salla teli hat geliyo mu bi bak Telefonun simferee olmuş olabilir. Bide FW kaç onu bana söyler misin
  • arkadaşlar iphone sahibi bir arkadaşım için bir şey danışmak istiyorum..olaya çok yabancı olduğum için bilgilerin arasında kayboldum
    IPHONE 4 32 Gb
    sürüm: 4.3.1
    Modem: 03.10.01 AT&T, geveyli ve jailbreakliymiş:)
    Jailbreakini kaldırmak istiyoruz...
    yada Sam ile deactivate yapmak istiyoruz ama ne yapmamız gerekiyor? teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

arkadaşlar iphone sahibi bir arkadaşım için bir şey danışmak istiyorum..olaya çok yabancı olduğum için bilgilerin arasında kayboldum
    IPHONE 4 32 Gb
    sürüm: 4.3.1
    Modem: 03.10.01 AT&T, geveyli ve jailbreakliymiş:)
    Jailbreakini kaldırmak istiyoruz...
    yada Sam ile deactivate yapmak istiyoruz ama ne yapmamız gerekiyor? teşekkürler...

Malesef iki yöntem icinde geç kaldınız,fakat AT&t kullanan bir tanıdığınız var ise oda zor bir ihtimal actirabirsiniz... Gevey'e devam :)
  • teşekkürler hellboy_7...
    aslında ben At&t den case id falan işlerini yaptım son durumu bekliyorum...ben unlocked olayından değilde jailbreaki nasıl kaldırabiliriz yani normal geveyli olarak nasıl kullanabiliriz yada jailbreakli haldeyken sam ile nasıl deactivate yaparız demek istemiştim yani unlock ile alakası yo...
    tabii ben doğru bilmiyorsam o ayrı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

teşekkürler hellboy_7...
    aslında ben At&t den case id falan işlerini yaptım son durumu bekliyorum...ben unlocked olayından değilde jailbreaki nasıl kaldırabiliriz yani normal geveyli olarak nasıl kullanabiliriz yada jailbreakli haldeyken sam ile nasıl deactivate yaparız demek istemiştim yani unlock ile alakası yo...
    tabii ben doğru bilmiyorsam o ayrı...

Snowbreze gibi programlarla baseband koruyarak ios5.1 guncelliceksiniz yoksa jb silinmez fakat bunun bircok secenegi var baseband koruyarakguncelle+kartsiz aktivasyon+jb otomatk yapiyo bildigim kadriyla. Siz sadece bbkoruyarak guncelleme yapicaksiniz onu arastirin
  • Selamlar,Bende abd den aldığım Iphone 4üm için a&t chat kısmına girip gerekli işlemleri yaptım ve bana case numarası verdiler.Daha sonra mail göndereceklerini bildirdiler.Bana gelen mail bu şekilde ;

Dear Customer:

Thank you for your recent inquiry regarding your AT&T service. We apologize for any inconvenience this may have caused you. The issue has been resolved.

Should you have any further needs regarding this issue, please do not hesitate to call us at 1 800 331-0500 and reference the tracking number shown above.

Sincerely,
    AT&T

Ayrıca bana tracking numarası vermisler mailde yazıyor.Simdi ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz? Maile göre a&t servisini aradığınız için teşekkür ederiz,verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, bu problem çözüldü demiş.Şimdi Itunes tan girip yanlıslıkla kitlemiyim telefonu ,bilgisi olan varsa ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursa sevinirim.

• Selam Arkadaşlar,
    Gevey Almayı düşünen varsa eğer;(www.ebay.co.uk) den sipariş verin.ben oradan aldım.Gayette güzel çalışıyor.Herhangi bir sorunda yaşamadım.
    http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=gevey&_sacat=See-All-Categories
  • aplenberrye mail attık bakalım ne zaman gevey cıkarcaklar yenı fırmware a.
    Hi dear;
    Are you working on modem firmware 4.12.01 ? I have iphon4 , 5.1.1 modem firmware 4.12.01 simlocked..
  • Amerikadan aldığım Gevey Ultra ihtiyacım kalmadığı için aldığım fiyat satıyorum
    112 aramasız..
    2 adet vardır biri hiç açılmamıştır. ikiside hiç kullanılmadı
    herbirinin fiyatı 32 TL
    Kargo alıcıya aittir
    iOS version 5, 5.0.1, 4.1, 4.2, 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5
    baseband 1.59, 2.10, 3.10.1, 4.10.1, 4.10.1,2.10, 3.10.1

531 6824344
  • elimde gevey ultra var

versiyon 4.3.5(8L1),,,jailbreaksiz ve herhangi birşey uygulanmamış gevey haricinde,,,

model MC318LL,,,fw:04.10.01

bu basebandı değişmeden gevey ultra hangi versiyonlarda çalışabilir,,,bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum saygılar...
  • Gevey genelde tüm versiyonlarda sorunsuz çalışıyor. Baseband güncellemesi yapmayın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Gevey genelde tüm versiyonlarda sorunsuz çalışıyor. Baseband güncellemesi yapmayın yeter.

o zaman asıl soru baseband değişmeden nasıl versiyon yükseltebilirim hocam forumda bulamadım eğer biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafia67k

quote:

Gevey genelde tüm versiyonlarda sorunsuz çalışıyor. Baseband güncellemesi yapmayın yeter.

o zaman asıl soru baseband değişmeden nasıl versiyon yükseltebilirim hocam forumda bulamadım eğer biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

snowbreze programı ile baseband korunmuş yeni ipsw dosyası oluşturarak.
  • quote:

quote:

Cevap gelmiş zaten. Forumda konusu mevcut. Oradan da bakabilirsin detaylara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakonya79

quote:

quote:

snowbreze programı ile baseband korunmuş yeni ipsw dosyası oluşturarak.

oluşturdum herşey tamam dfu mod felan 3194 hata mesajı veriyor yüklemiyor hata çözümlerine baktım HOSTS a birşeyler yazıyoruz hata kalkıyor diye ama benim zaten onun aynısı HOSTS ta yazıyor...

ne yapacağımı anlamadım başka bi çözümü olmalı :/

• bnde çok eskı vodofone hat war 32 kb sorunsuz çalışıo geveyle hatta surekli ful çekıo :)
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.