Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Forumu çok kurcaladım ama kafam o kadar karıştı ki ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuların da cahiliyim açıkçası. Sizi öncelikle meşgul ettiğim için de çok özür dilerim. Ama Yaklaşık bir yıldan bu yana geveyli İphone 4 kullanıyorum. Şu anda 4.3.5(8L1) versiyon MF 04.10.01 durumundayım. Jb yapmadan 04.10.01' koruyarak 5.0.1'e yükseltmek istiyorum. Bu mümkün mü. Mümkünse bir arkadaş madde madde yazarsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seymer

Arkadaşlar Forumu çok kurcaladım ama kafam o kadar karıştı ki ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuların da cahiliyim açıkçası. Sizi öncelikle meşgul ettiğim için de çok özür dilerim. Ama Yaklaşık bir yıldan bu yana geveyli İphone 4 kullanıyorum. Şu anda 4.3.5(8L1) versiyon MF 04.10.01 durumundayım. Jb yapmadan 04.10.01' koruyarak 5.0.1'e yükseltmek istiyorum. Bu mümkün mü. Mümkünse bir arkadaş madde madde yazarsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Hocam mümkün geçmeniz bende suan geveyli 5.0.1 kullanıyorum sorunsuz ama geçerken kesinlikle basebandi korumanız gerekir bilmiyorsanız pc geçtiğimde detaylı anlatım yapyim aslında forumda mevcut konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: QoS

quote:

Orijinalden alıntı: felixmaurice

Arkadaşlar sim kart kesmeden kullanabileceğim GEVEY var mı şu an piyasada?

simkartı kesmeden yuvaya yerleşmeyeceğine göre öyle bi şansın yok.

ama eğer mikrosim in ucundan accık kestiğin modellerinden bahsediyorsan onlar var, alırken görebilirsin zaten

Gevey sarı supreme ve gevey pro'da kesmede konuldugu yazıyor?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sim kart kesmeden kullanabileceğim GEVEY var mı şu an piyasada?

simkartı kesmeden yuvaya yerleşmeyeceğine göre öyle bi şansın yok.

ama eğer mikrosim in ucundan accık kestiğin modellerinden bahsediyorsan onlar var, alırken görebilirsin zaten

Gevey sarı supreme ve gevey pro'da kesmede konuldugu yazıyor?

kesmek derken

http://modmyi.com/attachments/forums/t-mobile/558982d1325227384-gevey-sim-ultra-ios-4-1-no-sim-message-microsim.jpg

diyorsan kesilmeyen modelleri de var

• K.bakma bilgim olmadıgı için soruyorum sana salakca gelebilir.

Ben mikro simden bahsetmiyorum. yani normal bir sim kart alıp (nokialarda ,samsunglarda kullanılan) iphone'da kullanmak istiyorum gibi anlatayım.
    Iphone 3gde gordum cunku.
  • quote:

K.bakma bilgim olmadıgı için soruyorum sana salakca gelebilir.

Ben mikro simden bahsetmiyorum. yani normal bir sim kart alıp (nokialarda ,samsunglarda kullanılan) iphone'da kullanmak istiyorum gibi anlatayım.

3gs normal sim kullanıyor zaten 4 ve 4s mini kullanıyor
  • herkese iyi akşamlar

bugun kadıköye ip4 almaya gittim.geveyli cihaz.benm sim kartım yaklaşık bi 8-9 senelik var.telefoncu kartı kesti geveye koydu.telefon bi türlü açılmadı 112 aramalar,uçak modu vs olmadı.kendi hattını takınca hat geldi.acaba benm sim kart eski oldugu için mi bi sorun yaşattı anlamadım.sim kartını yenile 128 kbit lik al dedi bana.böyle bir sorunla daha önceden karşılaşan oldu mu acaba ? tavsiyelerinizi bekliyorum .. bir de gevey oalcagın için sim kartın orta tarafı kırıldı.şimdi o kısmı ana kısma monte ettim simfree bi cihaz almak için denersem de hat sorun yapabilir mi ? şu an emektar D900İ de çalışıyor hattım.

herkese iyi akşamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undeveloped -- 29 Mart 2012; 21:19:09 >
  • quote:

quote:

O zaman hiçbir şekilde normal sim ile iphone 4 kullanamam doğru mu? Her halikurda micro sim almalıyım.?
  • Micro sim kullanacaksınız.

Gevey bu modeli yeni aldım. Kesmeye gerek yok. Reboot yaptığında hattı kendi buluyor.

http://www.dealextreme.com/p/gevey-supreme-unlock-sim-card-with-card-tray-holder-for-iphone-4-72550

Bu aparatla da normal sime çevirebilirsiniz.

http://www.dealextreme.com/p/micro-sim-card-to-standard-sim-card-adapter-black-41528

• quote:

quote:

quote:

O zaman hiçbir şekilde normal sim ile iphone 4 kullanamam doğru mu? Her halikurda micro sim almalıyım.?

kartı kesebilirsiniz çok basit bir işlem

• gppgevey kullan en iyisi o. 3g konusunda ayar yapamazsan pm at. fiyati 100tl max. ama obur ultra geveyden daha iyidir. 15 gundur flaan kullaniorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Micro sim kullanacaksınız.

Gevey bu modeli yeni aldım. Kesmeye gerek yok. Reboot yaptığında hattı kendi buluyor.

http://www.dealextreme.com/p/gevey-supreme-unlock-sim-card-with-card-tray-holder-for-iphone-4-72550

Bu aparatla da normal sime çevirebilirsiniz.

http://www.dealextreme.com/p/micro-sim-card-to-standard-sim-card-adapter-black-41528

Sareer sana güvenerek sipariş ettim :)

Şimdi iki sorum daha olacak. Bir , kaç günde gelir tahmini. İkinciside ben salaklık yapıp kaybettiğim sim kartım için normal sim kart cıkarttım . Şu an bende ilk cıkan geveyden var. Bunu dısarıda 5 TL'ye kestirip mikro sim yaptırsam, bu sipariş ettiğim sarı gevey gelince onda da kullanabilir miyim?

Birde mikro simi normal sime donsuturen bu aparat hakkında kısa bir bilgi verir misin?

Çok tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixmaurice -- 30 Mart 2012; 17:05:44 >

• arkadaşlar şu an ios 5 le çalışan gevey var mı amerikadan iphone 4 alacam simlock dikkat etmem noktalar nedir ios sürümü ve baseband konusunda
  • Bende ilk çıkan geveyden kullanıyorum. O yüzden sagından solundan kestim Micro simi:(
    Bu hafta sonu eski sim kartttan arta kalanlarla şebeke bulmaya çalışacağım:) olmazsa yeni Micro sim alacağım.

Normal sime çeviren parça plastik. Micro simi icine yerlestirince bildigimiz voltran metodu ile bildigimiz sim oluyor.

@ismailblbn

iOS'un ne olursa olsun, basebandin 04.11.08'den küçük olsun.
  • Saraer işte benimde korktuğum bu. Şimdi bende bir Iphone ilk cıkan gevey ve normal sim var elimde. :) Birde senin tavsiyenle sipariş ettiğm gevey sarı ve o plastik alet :)

Şimdi o siparişim heralde 1-2 hafta içinde gelir.Gidip dısarda bunu micro sim yaptırsam,bu defa sarı gevey gelince kullanamayacağım doğru mu? Bir daha 15 lira verip sim almak gerekecek.

Ya da en iyisi ben sarı gevey gelene kadar normal bir telefonda kullaniyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixmaurice -- 30 Mart 2012; 20:16:33 >
  • Dayanabilirsen:)

Valla benim de zoruma gidiyor. Bir şansımı deneyeceğim olmazsa 10 L microsim:)

Bu arada İstanbul Avrupa yakasına ulaşması yaklaşık 25 gün sürdü, bilgin olsun.
  • teşekkürler
    @sarerer
    4s için baseband en son kaç olmalı ?
  • arkadaşlar ebay dan alacam ama ebayda baseband yazmamışlar basebandla mpn numaraları uyumlu mu mesela mc676ll/a olanlar aynı baseband mı ?
  • selam aleykum

Japon Softbankın 64 gb beyaz 4s i var bende...

baseband 5.0.1 versiyon ve 1.0.14

gevey ve diğer markalardan açan deneyen hattıyla kullanan varmı forumda...

bizim burdaki söz telefoncular geveyi çalıştıramıyorlar... bende denedim...

takınca aktiflerştirme ekranı geliyor kısa bir süre sonra... R-sim in geveyinde denedik açamadık...

bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan pm veya buraya direk cevap bekliyorum

saygılar...
  • Merhaba, aynı sorunu bu forumun bir başka sayfasına daha yazdım ama acil olduğu için gevey bölümüne de ekledim. Kusura bakmayın.

Snowbreeze ifaith modu ile "000002331E0E238E_sn0wbreeze_iPhone_4-GSM-5.0.1-9A405_signed" dosyasını oluşturarak ve bb koruyarak 4.2.1'den 5.0.1'e geçmiştim. Gayey güzel kullanıyorum yalnız bir sorunum var. Bunu yaptıktan sonra telefonda ben JB yapmamama rağmen Cydia klasörü oluştu (gerçi bundan çok memnunum) yalnız şimdiye kadar farkında değildim, telefonu bir haftadır açıp kapatıyorum ve telefon elma da takılı kalıyor. Bilgisayara bağladığımda açılıyor. Araştırdım tethered JB olduğu için yazıyordu. Corona IOS 5.0.1 untethered ile güncelledim telefonu restart ettim ama problem hala geçmedi. Telefon hala bilgisayara bağlamadan açılmıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.