Nihayet tiny ile kayıt altına alınan ios 5.0.1 shsh kaydımı buldum yaklaşık 6 kb lık bir dosya sonra ifaith ile "download it for me" dedim 774 mb lık bir dosyayı indirdi ve hard dikse attı, şu an karşımda dosya. Yalnız indirme işlemi bittiğinde "invalid...." diye devam eden bir hata verdi. Bir sorun olur mu? yoksa bu normal mi? şimdi bu inen dosyayı telefona yükleyebilir miyim? teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: blindearth
Arkadaşlar, ne yaptıysam tinyumbrella ile cydia tarafından otomatikman alınmış ios 5.0.1 shsh kaydımı indiremedim. Neyi yanlış yapıyorum bilemiyorum. start tss server dedim (gerçi bu şekilde mi iniyor onu da bilemiyorum) yaklaşık 4 saat program öylece çalıştı ama hiçbirşey olmadı. Programı kapadım sonunda. Netten biraz araştırdım ishshit denilen bir program varmış telefona onu kurdum çalıştırdım ama o da hata verdi. Günlerdir yapmadığım şey kalmadı.
Lütfen bana ios 5.0.1 kaydımı nasıl indirebilrim bilgisayarıma yardım edebilecek biri var mı? Kaç gündür ios 4.2.1 den 5.0.1'e geçiş yapayim dedim hatalar üstüne hatalar aldım, delireceğim artık. Teşekkürler.
Tiny ile Save Shsh diyceksin. Sonra Snowbreez ifait modda shsh ve 5.01 gösterip signed oluşturucaksın bunuda itunes tan shift+restore yapıcaksın
Burası gevey konusu bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
quote:
Arkadaşlar, ne yaptıysam tinyumbrella ile cydia tarafından otomatikman alınmış ios 5.0.1 shsh kaydımı indiremedim. Neyi yanlış yapıyorum bilemiyorum. start tss server dedim (gerçi bu şekilde mi iniyor onu da bilemiyorum) yaklaşık 4 saat program öylece çalıştı ama hiçbirşey olmadı. Programı kapadım sonunda. Netten biraz araştırdım ishshit denilen bir program varmış telefona onu kurdum çalıştırdım ama o da hata verdi. Günlerdir yapmadığım şey kalmadı.
Lütfen bana ios 5.0.1 kaydımı nasıl indirebilrim bilgisayarıma yardım edebilecek biri var mı? Kaç gündür ios 4.2.1 den 5.0.1'e geçiş yapayim dedim hatalar üstüne hatalar aldım, delireceğim artık. Teşekkürler.
Tiny ile Save Shsh diyceksin. Sonra Snowbreez ifait modda shsh ve 5.01 gösterip signed oluşturucaksın bunuda itunes tan shift+restore yapıcaksın
Burası gevey konusu bu arada
Teşekkür ederim, nihayet başardım dosya indi yaklaşık 774 mb yalnız bittiğinde "invalid..." diye devam eden bir hata aldım. Bu normal mi? yoksa bunu telefona kurabilir miyim?
quote:
quote:
Geveyli 04.10.01 BB cihazımı aynı geveyle kayıt dışı kalana kadar sorunsuzca kullandım ios5.01 . Sonra kayıt yaptırıp arkadaşa verdim ama hat gelmiyor dedi. Bende denedim gelmiyordu restore yaptım yine düzelmedi. Ne yapmamı tavsiye edersiniz Gevey ekranı geliyor kabul et diyorum 112arıyorum 3saniye kadar Ayarlara girince operator sekmesi gelmis oluyor ama tam o sırada sim kart takılı değil hatası veriyor Nedir bunun çözümü???
Yokmu yardımcı olucak???
metınım geveyı değiştirmeyı dene.
birde buralara yazmana gerek yok pm at cozerız yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: yetter
quote:
quote:
Geveyli 04.10.01 BB cihazımı aynı geveyle kayıt dışı kalana kadar sorunsuzca kullandım ios5.01 . Sonra kayıt yaptırıp arkadaşa verdim ama hat gelmiyor dedi. Bende denedim gelmiyordu restore yaptım yine düzelmedi. Ne yapmamı tavsiye edersiniz Gevey ekranı geliyor kabul et diyorum 112arıyorum 3saniye kadar Ayarlara girince operator sekmesi gelmis oluyor ama tam o sırada sim kart takılı değil hatası veriyor Nedir bunun çözümü???
Yokmu yardımcı olucak???
metınım geveyı değiştirmeyı dene.
birde buralara yazmana gerek yok pm at cozerız yahu.
benim hat hoşaf olduğu için görmüyomuş abi ya. gidip sıfır hat alıcam vallahi gına geldi. dün arkadaşın hattı taktık anında geldi hat sorun yok yani saolasın
SAM'ı kurdum fakat Puttyi yapamadım bir türlü yardım edebilirmisiniz
sevgili arkadaşlar;
sizlerden bir konuda yardım almak istiyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. USA'dan aldığım İPHONE 4
Model: MC318LL( AT&T SİM KİLİTLİ)-gevey ile kullanıyorum Firmware: 02.10.04 Sürüm: 4.1 (Jailbearek değil) **************************************************************** bu bu cihazı 1. simkilidini kaldırabilir miyiz? (cevap hayır olacak sanırım) 2. İOS 5.1'e yükseltebilir miyim?
saygılarımla
Sam'ı kurdum fakat itunese bağlayınca "the SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported" sorunu alıyorum ne yapmam gerek
.
quote:
Orijinalden alıntı: dr_elektronik
sevgili arkadaşlar;
sizlerden bir konuda yardım almak istiyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. USA'dan aldığım İPHONE 4
Model: MC318LL( AT&T SİM KİLİTLİ)-gevey ile kullanıyorum Firmware: 02.10.04 Sürüm: 4.1 (Jailbearek değil) **************************************************************** bu bu cihazı 1. simkilidini kaldırabilir miyiz? (cevap hayır olacak sanırım) 2. İOS 5.1'e yükseltebilir miyim?
saygılarımla
1) Kendiniz zaten cevabı vermişsiniz, maalesef hayır 2) Shsh kaydı alınmış ise evet, IOS 5.0.1 yükseltilebilir. Eğer JB olsaydı Cydia otomatikman shsh kaydını alırdı ama kendiniz yapmadıysanız maalesef 4.1 de kalacaksınız. Shsh nedir diye soracak olursanız; Google'da shsh diye aratın binlerce doküman bulursunuz. Teşekkürler.
Sam'ı kurdum more information kısmında FactoryActived yazıyor ama bildirim falan gelmedi nasıl çözebilirim
Arkadaslar an itibariyle shsh kaydi alabilecegimiz bir yontem varmidir?
Cevaplariniz icin tesekkur ederim
Nihayet günler sonra Sarerer arkadaşamın da yardımıyla telefonumu ios 5.0.1 e yükselttim. Şimdi Gevey ile ilgili bir sorum olacak. İlk çıkan gevey ile hiçbir problem yok hat 112 arayarak ve uçak modu aç kapa yaptıktan sonra geliyor. Elimde bir de gevey ultra var istiyorum ki bunları yapmadan hat otomatikman gelsin. (ios 4.2.1 de sorunsuz çalışıyordu) yalnız ios 5.0.1 de çalışmadı. gevey karşılama ekranı geliyor accept diyorum ama sol üst köşede "No service" yazısı hep kalıyor. Telefon JB'li ve furiousmod 2.0.0 kurdum buna rağman hat otomatikman gelmiyor. Bu sorunu da halledersem harika olacak. Teşekkürler.
quote:
Nihayet günler sonra Sarerer arkadaşamın da yardımıyla telefonumu ios 5.0.1 e yükselttim. Şimdi Gevey ile ilgili bir sorum olacak. İlk çıkan gevey ile hiçbir problem yok hat 112 arayarak ve uçak modu aç kapa yaptıktan sonra geliyor. Elimde bir de gevey ultra var istiyorum ki bunları yapmadan hat otomatikman gelsin. (ios 4.2.1 de sorunsuz çalışıyordu) yalnız ios 5.0.1 de çalışmadı. gevey karşılama ekranı geliyor accept diyorum ama sol üst köşede "No service" yazısı hep kalıyor. Telefon JB'li ve furiousmod 2.0.0 kurdum buna rağman hat otomatikman gelmiyor. Bu sorunu da halledersem harika olacak. Teşekkürler.
Yukarida yazdim Ultrasn0w CN gerekiyor sana. Oku ve yap stabil calisiyor. Hic ugrasmiyorum 112 ve ucak modu ile.
quote:
Orijinalden alıntı: xbreakx
quote:
Yukarida yazdim Ultrasn0w CN gerekiyor sana. Oku ve yap stabil calisiyor. Hic ugrasmiyorum 112 ve ucak modu ile.
Teşekkürler, Ultrasnow CN yükledikten sonra sanırım gevey probleminin yanında tek bar sorunu da ortadan kalkıyor değil mi? yalnız ultrasnow yükleyenler telefon şarjının çok çabuk bitmesinden şikayet ediyorlar. Bu doğru mu ?
Arkadaşlar Sakın Telefonunuzu Güncellemeyin Gevey İos 5 de çalışmıyo İki Gündür Uğraşıyorum Kafayı Yedim Geri Yüklemeyede Artık İphone İzin Vermiyo Herhalde Hep 3194 Hatası Alıyorrum Host felan Kar etmiyo
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. telefonu kapatıp açtığımda gevey ekranı gelmiyor hani kabul et falan var ya o gelmiyor deli olcam 50 kere kapatıp açtım olmadı lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin :((
tek bende mi var bu sorun yardım edebilecek olan yok mu :((
Daha once yazdik forumun arama ozelligini kullanirsaniz cevabi bulabilirdiniz,(ios 5.icin)ama yine yazalim telefonu kapayin sim karti ve geveyi cikarin telefonu acin telefon acikken sim kart ve geveyi takin bir sure sonra gevey menusu gelir.
arkadaslar bende ip 4 simlock var geveyle kullanıyordum 112 aramdan kullanılan geveyden aldım. sebeke gelıyor.. ben arama yapabılıyorum. ama bana mesaj gelmıyor ve baskası benı aradıgında telefon kapalı dıyor. yuzde 80 boyle. bu durum nasıl cozulur acaba??