Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 4s yanlışlıkla güncellenip ios 5.1 oldu şu anda buna göre gevey varmı?
  • @blindearth

Tinyumbrella programını ac. Ayarlar kısmından cydia request .. Yazan kısımı tikle.

İnen 5.0.1 SHSH kaydını ifaith cfw icine aşıla ve itunesla restore et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

@blindearth

Tinyumbrella programını ac. Ayarlar kısmından cydia request .. Yazan kısımı tikle.

İnen 5.0.1 SHSH kaydını ifaith cfw icine aşıla ve itunesla restore et.

Tinyumbrella bende nedense çalışmıyor ilk başta bazı uyarılar çıkıyor. Ayrıca TSS server çalışmıyor diyor. çıkan yazılar aynen şöyle ;

3/17/2012 14:03:50.095 Loaded History... 03/17/2012 14:03:51.296 Device connected: BURAK 03/17/2012 14:03:51.311 Loaded History... 03/17/2012 14:04:07.847 Cannot Start TSS Service DO NOT TRY RESTORING YOUR DEVICE!!! TinyUmbrella MUST be run as an Administrator or root! 03/17/2012 14:04:10.000 A new version of TinyUmbrella is available. 03/17/2012 14:04:10.000 Download TinyUmbrella v5.10.08 HERE 03/17/2012 14:04:44.118 Started saving SHSHs for [BURAK] 03/17/2012 14:04:44.118 Started saving SHSHs for [BURAK] 03/17/2012 14:04:46.832 For version [iPhone4 5.0.1 (9A405)] - This device isn't eligible for the requested build. 03/17/2012 14:04:46.832 APPLE is NOT signing iPhone4 5.0.1 (9A405) SHSH requests anymore. All you can do now is select CYDIA and hope that CYDIA has your SHSH saved. If not, there is nothing you can do. 03/17/2012 14:04:46.832 Finished saving SHSHs for [BURAK] 03/17/2012 14:04:47.082 For version [iPhone4 5.0.1 (9A405)] - This device isn't eligible for the requested build. 03/17/2012 14:04:47.097 APPLE is NOT signing iPhone4 5.0.1 (9A405) SHSH requests anymore. All you can do now is select CYDIA and hope that CYDIA has your SHSH saved. If not, there is nothing you can do. 03/17/2012 14:04:47.097 Finished saving SHSHs for [BURAK]

• tinyumbrella ios 5 te shsh kaydı alamıyor
  • Arkadaşlar, acemiyim ve bilmiyorum. Cydia benim IOS 5.0.1 shsh kaydımı almış, bir kaç yerde araştırdığıma göre ifaith programına bu shsh kaydı alınmış IOS 5.0.1'i göstermem gerekiyormuş. Bu IOS 5.0.1 shsh yi ben nereden bulacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

quote:

Orijinalden alıntı: Atila

Merhaba arkadaşlar,

IOS 5.0.1 Gevey li kullanımda bildirimlerin düşmesini nasıl sağlıyoruz? Whatsapp, Facebook vs. gibi...

Önceden verdiğim linkteki aşamaları düzgün yaparsanız çalışacaktır.

hocam o link nerede bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baaki

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

IOS 5.0.1 Gevey li kullanımda bildirimlerin düşmesini nasıl sağlıyoruz? Whatsapp, Facebook vs. gibi...

http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/33038-push_amp_facetime_sorunu_cozumu_sam_kesin_denenmistir.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baaki

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/33038-push_amp_facetime_sorunu_cozumu_sam_kesin_denenmistir.html

hocam dün ben bu SAM'ı kurdum ama telefonum çöktü gittim yaptırdım tekrardan o yuzden şimdi korkuyorum kurmaya

• @blindearth

Tinyumbrellayı aç ve resimde kare içine aldığımı kısımdaki gibi ....... cydia yazan yeri çentikle. Daha sonra tiny ile save shsh yap.

indirdiğin shsh kaydını iFaith programına aşıla.

Daha dün aynı yöntemle 3GS cihaza iOS 5.0.1 yükledim.

• @ sarerer

Cevap için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyip sonucu paylaşacağım.
  • selam arkadaslar elimde 4.10.01 bb li iphone 4 var ios 5 , geveyli. Orjinal simi elimde mevcut bunu son surume update edebilirmiyim ? Edersem nasil ederim simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: timucin670

selam arkadaslar elimde 4.10.01 bb li iphone 4 var ios 5 , geveyli. Orjinal simi elimde mevcut bunu son surume update edebilirmiyim ? Edersem nasil ederim simdiden tesekkurler

Snowbreeze ile baseband koruyarak update yapabilirsin aksi taktirdi cihazın ipod olur yani anlıyacağın direk versiyon yükseltme
  • Tinyumbrella ile cydia tarafından otomatik olarak kayıt altına alınmış shsh leri almak istiyorum. Start TSS server dedim, yaklaşık 3 saattir hala çalışıyor. Bu normal mi sizce ?
  • 5.1 için Snowbreeze göremedim , 5.0.1 için var sanırım . 5.1 i varsa link rica edebilirmiyim
  • quote:

5.1 için Snowbreeze göremedim , 5.0.1 için var sanırım . 5.1 i varsa link rica edebilirmiyim

ih8sn0w.com
  • quote:

selam arkadaslar elimde 4.10.01 bb li iphone 4 var ios 5 , geveyli. Orjinal simi elimde mevcut bunu son surume update edebilirmiyim ? Edersem nasil ederim simdiden tesekkurler

update edersen kullanamzsın sakın update etme.
  • Geveyli 04.10.01 BB cihazımı aynı geveyle kayıt dışı kalana kadar sorunsuzca kullandım ios5.01 . Sonra kayıt yaptırıp arkadaşa verdim ama hat gelmiyor dedi. Bende denedim gelmiyordu restore yaptım yine düzelmedi. Ne yapmamı tavsiye edersiniz
    Gevey ekranı geliyor kabul et diyorum
    112arıyorum 3saniye kadar
    Ayarlara girince operator sekmesi gelmis oluyor ama tam o sırada sim kart takılı değil hatası veriyor
    Nedir bunun çözümü???

• operatör sprint onunda kilidini kırarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Geveyli 04.10.01 BB cihazımı aynı geveyle kayıt dışı kalana kadar sorunsuzca kullandım ios5.01 . Sonra kayıt yaptırıp arkadaşa verdim ama hat gelmiyor dedi. Bende denedim gelmiyordu restore yaptım yine düzelmedi. Ne yapmamı tavsiye edersiniz
    Gevey ekranı geliyor kabul et diyorum
    112arıyorum 3saniye kadar
    Ayarlara girince operator sekmesi gelmis oluyor ama tam o sırada sim kart takılı değil hatası veriyor
    Nedir bunun çözümü???

Yokmu yardımcı olucak???
  • Arkadaşlar, ne yaptıysam tinyumbrella ile cydia tarafından otomatikman alınmış ios 5.0.1 shsh kaydımı indiremedim. Neyi yanlış yapıyorum bilemiyorum. start tss server dedim (gerçi bu şekilde mi iniyor onu da bilemiyorum) yaklaşık 4 saat program öylece çalıştı ama hiçbirşey olmadı. Programı kapadım sonunda. Netten biraz araştırdım ishshit denilen bir program varmış telefona onu kurdum çalıştırdım ama o da hata verdi. Günlerdir yapmadığım şey kalmadı.

Lütfen bana ios 5.0.1 kaydımı nasıl indirebilrim bilgisayarıma yardım edebilecek biri var mı? Kaç gündür ios 4.2.1 den 5.0.1'e geçiş yapayim dedim hatalar üstüne hatalar aldım, delireceğim artık. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.