Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir siteden gevey supremeler ile ilgili bu bilgileri buldum. Acaba bu bilgiler ne kadar doğru? Eğer doğruysa bu durumda en iyi gevey supreme mavi mi? maviyi kullanıp sorun yaşayanlar varmı?

Gevey Supreme Mavi

Özellikler:

* Jailbreaksiz

* Mikro Sim kesmenize GEREK YOKTUR

* TEK 112

* Otomatik hat ve 3G data aktivasyon

* Karti cikartsaniz dahi hatirlar

Gevey Supreme Yeşil

Özellikler:

* Jailbreaksiz

* TEK 112

* Otomatik hat aktivasyon

Gevey Supreme Sarı

Özellikler:

* Jailbreaksiz

* TEK 112

Gevey Supreme Kırmızı

Özellikler:

* Jailbreaksiz

GeveyPro Kırmızı

Özellikler:

* Jailbreaksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Micro sim kullanacaksınız.

Gevey bu modeli yeni aldım. Kesmeye gerek yok. Reboot yaptığında hattı kendi buluyor.

http://www.dealextreme.com/p/gevey-supreme-unlock-sim-card-with-card-tray-holder-for-iphone-4-72550

Bu aparatla da normal sime çevirebilirsiniz.

http://www.dealextreme.com/p/micro-sim-card-to-standard-sim-card-adapter-black-41528

Compatible with below version: iOS 4.0/4.1/4.2.1/4.3/4.3.1/4.3.2/4.3.3

bb korunarak 5.01 de çalışıyormu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QoS -- 2 Nisan 2012; 13:30:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ercanozulu

Bir siteden gevey supremeler ile ilgili bu bilgileri buldum. Acaba bu bilgiler ne kadar doğru? Eğer doğruysa bu durumda en iyi gevey supreme mavi mi? maviyi kullanıp sorun yaşayanlar varmı?

Gevey Supreme Mavi

Özellikler:

* Jailbreaksiz

* TEK 112

* Otomatik hat ve 3G data aktivasyon

* Karti cikartsaniz dahi hatirlar

Gevey Supreme Yeşil

Özellikler:

* Jailbreaksiz

* TEK 112

Gevey Supreme Sarı

Özellikler:

* Jailbreaksiz

* TEK 112

Gevey Supreme Kırmızı

Özellikler:

* Jailbreaksiz

GeveyPro Kırmızı

Özellikler:

* Jailbreaksiz

GEVEY SUPREME MAVİ ürünü nerden temin edebiliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: QoS

quote:

Gevey bu modeli yeni aldım. Kesmeye gerek yok. Reboot yaptığında hattı kendi buluyor.

http://www.dealextreme.com/p/gevey-supreme-unlock-sim-card-with-card-tray-holder-for-iphone-4-72550

http://www.dealextreme.com/p/micro-sim-card-to-standard-sim-card-adapter-black-41528

02.10 baseband iOS 5.0.1 vodafone şebeke buldum

Ama aktif olarak test edemedim. Ama 3g problemi yoktu.

Bugün yarın microsim alıp kullanmaya başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 2 Nisan 2012; 17:46:21 >

• Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code(1)

hatasının çözümünü bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailblbn

GEVEY SUPREME MAVİ ürünü nerden temin edebiliyoruz

Bulamadım nerden temin edileceğini ama şuna kanaat getirdim. Şuan iphone 4 ler için en stabili gevey ultra.

Eksileri;
    jailbreak gerekiyor
    kapatıp açtığımızda hat alması uzun sürüyor
    kapatıp açtığımızda 3g'ye bağlanmak için ayarlardan ağ girip uluslararası dolaşımı açmamız gerekiyor. ( Kaldıki bu supremelerde 112 arama gerektiriyor. Oyüzden eksinin artısı diyebiliriz )
  • quote:

quote:

quote:

peki 112 arama sıkıntısı var mı? ve onlarca kere uçak moduna almaya gerek var mı? sitede bir kere bile aramadan hat geldiği yazıyor, kullanınca deneyimlerinizi paylaşmanızı isterim

• merhabalar dostlar, şu son zamanlarda telefonum beni çıldırtmaya başladı ,
    ios 5.0.1 bb 04.10.01 geveyle kullanıyorum gevey ultra yazıyor 112 yi arayanlardan .

herşeyi eskisi gibi yaptıgımda hattı zar zor buluyor .

tam telefon açacagım veri agı kayboldu deyip servis yok diyor ve telefonu koruma moduna alıyor , home +power yapmayınca açmıyor kendini.
    sorunu nedir acaba?
    gevey supreme sarı siparişi ettim bakalım nasıl sonuclanacak .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

peki 112 arama sıkıntısı var mı? ve onlarca kere uçak moduna almaya gerek var mı? sitede bir kere bile aramadan hat geldiği yazıyor, kullanınca deneyimlerinizi paylaşmanızı isterim

Cihazıma ilk takista standart 112 çevirme yaptım.
    Şebeke bulduktan sonra simi çıkartıp taktığınızda karşılama ekranı gelse bile vazgeç derseniz şebeke tekrar geliyor.
    Reboot yaptığınızda hiçbirşey yapmadan şebekeyi yine kendisi buluyor.

sim direk takiliykende çıkartıp taktiğiniz zamanda, reboot sonrasinda da 3g sorunsuz çalışıyor.

Şebeke bulmada ilk geveylerden daha hızlı.
    Microsim kesmeye gerek kalmadan biraz zorlanarakta olsa oluyor.

Ama gel gelelim sadece ilk taktiğim vodafone 64kb microsimi gördü. Sanki bir ömür boyu soz vermişler gibi başka sim taksamda kesinlikle çalışmadı. Hatta abarttım voda shoptan 3 microsim çıkardım yine de olmadı. Tabii microsimler icin faturali hatlardan para alamıyorlarmış.
    Sonuc olarak sadece tek microsimle çalışarak benim sürekli kullandığım hattı kullanamadım:(

O yüzden bu Geveyi alacak olanlar işini sağlama alıp ilk çalıştırmada sürekli kullanacakları microsimi kullanmaları faydalarına olacaktır.
    İyi forumlar.

• 8 nisan pazartesi günü ABD den alınan cihazlara resmi unlock çıkacakhttp://goo.gl/BtQQe
  • Slm arkadaşlar çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım...

kardeşime i4 4.3.3 sürümlü gevey li bi tlf aldım. bende de 4s simfree var. geveyde çok ilginç bir sorun yaşadım durum şu;

benim sim kartı takınca gevey de sorunsuz aktif ediyor ama kardeşimin sim kartında hay hiç gelmiyor geveyin kabul red menüsü falan hiçbirşey gelmiyor.
    simde sorun var dicem ama onun sim ini benim 4s simfree telefonuma takınca hat var. benim sim onun tlf da sorunsuz.

özetle onun iphone 4 geveyli telefonu tüm hatları çalıştırıyor sadece kardeşimin hattını çalıştırmıyor :S
    sim karttandır dedim ve gittim micro sim çıkarttırdım bugün ama durum onda da aynı :S
    bu neden olur acaba sanki telefonun ve geveyin kardeşimin sim kartına garezi var sadece onu çalıştırmıyor :S

böyle bir sorunla karşılaşan yada çözümü bilen varmı acaba?
  • Arkadaslar
    Bende ilk cikan geveyden var
    Telefon iphone4 jb yok. İlk alindigi gibi. Versiyon baseband vs hersey fabrika cikisi.
    Yeni cikan geveylerden hangisini alabilirim. Hat kesilmesi cok oluyor.
  • Arkadaşlar bugün Amerika At@t'yi aradım. Telefonumu açtırmak istiyorum dedim. Kimlik bilgilerimi, telefon imei ve eposta adresimi verdim. Bana bir numara verdiler ve 16 Nisan'da sizinle yeniden temasa geçeceğiz dediler. Bakalım göreceğiz neler olacak. Gelişmelerden haberdar edeceğim. Aradığım numara 00 1916 843 4685. Siz de arayabilirsiniz.
  • GEVEY TARİH OLDU
  • Galiba öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindearth

Arkadaşlar bugün Amerika At@t'yi aradım. Telefonumu açtırmak istiyorum dedim. Kimlik bilgilerimi, telefon imei ve eposta adresimi verdim. Bana bir numara verdiler ve 16 Nisan'da sizinle yeniden temasa geçeceğiz dediler. Bakalım göreceğiz neler olacak. Gelişmelerden haberdar edeceğim. Aradığım numara 00 1916 843 4685. Siz de arayabilirsiniz.

arayan soran varmı kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shekillsiz

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. telefonu kapatıp açtığımda gevey ekranı gelmiyor hani kabul et falan var ya o gelmiyor deli olcam 50 kere kapatıp açtım olmadı lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin :((

ayarlar> telefon> sim menusu > english

bastıktan 5-10 saniye sonra gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_m

quote:

Orijinalden alıntı: blindearth

Arkadaşlar bugün Amerika At@t'yi aradım. Telefonumu açtırmak istiyorum dedim. Kimlik bilgilerimi, telefon imei ve eposta adresimi verdim. Bana bir numara verdiler ve 16 Nisan'da sizinle yeniden temasa geçeceğiz dediler. Bakalım göreceğiz neler olacak. Gelişmelerden haberdar edeceğim. Aradığım numara 00 1916 843 4685. Siz de arayabilirsiniz.

arayan soran varmı kardeş

Ben telefonla bilgilerimi vermiştim ve bana bir case number vermişlerdi günler geçti dayanamadım tekrar mail attım bu sefer case numaranız yanlış, telefonunuz unlock edilmeye uygun olmayabilir deyip nedeni şunlar olabilir diye bir sürü şey sıralamışlar. Ben de tekrar mail attım telefonla konuştuğum için ben ya da satış temsilcisi bilgileri yanlış almış olabiliriz deyip maille tüm bilgilerimi Pazartesi yeniden gönderdim. Şimdi bekliyorum yine.

Bu arada chat yönetimi ile de açıyorlar ama dün o kadar bekledikten sonra kusura bakmayın prosedür değişti şu an için sadece at&t müşterilerinin telefonlarını açıyoruz demez mi? kalakaldım. link buhttps://sales.liveperson.net/hc/51882590/?cmd=file&file=visitorWantsToChat&site=51882590&SESSIONVAR!skill=bds-bau-english&SESSIONVAR!pagename=WirelessSupportChat&SESSIONVAR!Section=MyATT

Bugün yine deneyeceğim. Aynı zamanda şurayı takip edin.http://resim.donanimhaber.com/m_59599359/mpage_27/key_/tm.htm

• Arkadaşlar ios 5.0.1 Ultra Gevey var telefonda durduk yere servis yok yazdı :(

Pasaport Kaydı sağlam

Kapattım açtım geveyi çıkardım taktım kabul et yazısı gelmiyor bir türlü :(

o yüzden bir türlü hat gelmedi :(
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.