Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar iphone 4 icin 5.01 versiyonu icin bir cozum bulundu mu? 6 aydir telefonumu ipod olarak kullaniyorum :( bi gevey varsa lutfen soyleyin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corleone

arkadaslar iphone 4 icin 5.01 versiyonu icin bir cozum bulundu mu? 6 aydir telefonumu ipod olarak kullaniyorum :( bi gevey varsa lutfen soyleyin simdiden tesekkurler

hacı fw yani baseband önemli 5.x olması önemli değil gevey ultra kullanıyom şuan v4.3.5(8L1)-bb 04.10.01 gayette çalışıyor...
  • Ben iPhone 4s 5.1 sürümü gevey kart ile kullanıyorum
    Telefon mesela tünele girdiğinde çekmiyor
    Veya alt katlarda olan yerlerde çekmiyor
    Sizce bu normal mi
    Gevey ile sinyal sorunu yaşayan var mı ?
    ( yeşil gevey)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 333

Ben iPhone 4s 5.1 sürümü gevey kart ile kullanıyorum
    Sizce bu normal mi
    ( yeşil gevey)

gevey şebekeyi etkilemiyor cogu kez denedım sizin cihazınızın cekmediği yerlerde emin olun geveysiz iphone da cekmıyordur.
  • s.a

ip4 v4.3.5(8L1) bb;04.10.01 jb:yok cydia:yok gevey ultra:var

sorum şu elimde gevey ultra var redsnow programıyla 5.1.1 i no_bb_5.1.1 diye bir ipsw yapıp güncellesek 5.1.1 yapsak telefon çalışırmı yapan arkadaşlar varmı yardımcı olun lütfen...

saygılar...
  • arkadaşlar 4s sprint CDMA unlock imkanı varmı versiyon 5.0.1. basaband 2.0.12 ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

Orijinalden alıntı: 333

Ben iPhone 4s 5.1 sürümü gevey kart ile kullanıyorum
    Sizce bu normal mi
    ( yeşil gevey)

gevey şebekeyi etkilemiyor cogu kez denedım sizin cihazınızın cekmediği yerlerde emin olun geveysiz iphone da cekmıyordur.

elementcase vapor 4 kullanıyorum belki bu yüzden şebeke sorunu yaşıyorumdur :(
    ama olmayacak yerlerde sinyal gitmeleri yaşıyorum.
    aşırı sakar biri olduğum için o korumayı da çıkarmaya korkuyorum.

başka bir sorum daha olacak, şuan yeşil gevey ile kullanıyorum.
    5.1 i baseband 2.0.10 olarak geçiyor 5.1.1 yaptığımızda baseband değişiyor mu iphone 4s için ?
    aynı geveyi kullanmaya devam edebilir miyim acaba ?

• Elimde 2 adet gevey var isteyene çok uyguna satıcam
  • Arkadailar 5.1 için gevey çıktı mı
  • arkadaslar herkese selam...
    askerde oldugumdan teknolojik olarak uzak kaldim bir cok konuya..

simdi sizlere sormak istedigim iki soru var..

iphone 4 kullanicisiyim gevey ile kullanabiliyorum

at t telefon almistim artik cozuluyormus bunun icin hangi bilgiler ve neler gerekli ?
    telefonu san franciscodan apple magazasindan aldim fatura vs bende var..

bir diger soru sahet at t telefonlar unlocked olma gibi bir durumu yoksa gevey kartlarda gelisme varmi bir ara renkli kartlar vs cikti almadan gittik ilk cikan gevey kullaniyorum
    su and aios 5.1 var telefonumda ne onerirsiniz ? acil olarak cevaplarsaniz sevinirim
  • marhaba arkadaslar,
    gevey ultra s taktik att ip4s'e..hat geldi, o konuda bi sikinti yok ancak apn menusu gözükmüyor.. o yuzden internete giremiyoruz..
    apn yerine internet yazsam sorun çözülecek biliyorum ama ayarlar - genel - ağ girdiğimiz zaman hucresel veri ağı (cellular data network) kismi gözükmüyor :(

kartı çıkarıp taktım degisen bisey yok..

çözüm?
  • Merhaba, elimden geldiğince okuyorum yazılanları ama biraz da tezcanlı olduğum için yanlış bir şey yapmamak adına size sormak istiyorum. Bugün 2.el bir iphone 4 aldım geveyli, sanırım 4.2.1 vardı, gevey denedim tam beceremedim o sırada restore yapayım her şey temizlensin dedim, bu sefer de aktivasyon'da kaldım direk, iphone açılınca at&t kart tak diyor, e bende de yok. o yüzden direk jb işine girmek istiyorum ancak sorum şu ki burada anlatılan yöntemle 5.1.1 e jb + hacktivasyon direk yapabilir ve telefonla gelen gevey'e devam edebilir miyim?
    eğer ki aman ios 5 e çıkma yeni gevey alman vs. diyorsanız, 4.2.1 sürümü için jb + hacktivasyonu yapmak için ihtiyacm olan sadece 4.2.1 firmware midir? bu arada hayal meyal hatrlıorm 4.2.1 di galiba? ya yanlış hatırlıyorsam sorun olur mu?
    cevaplarsanız çok sevinirim, yanlış bir şey yaparsam telefonsuz kalıcam.
  • Tekrar merhaba,
    Bize yardımcı olunmadı ama biz yardımcı olalım, sn0wbreeze ile 5.1 jailbreakli bir şekilde hem de aktivasyon ekranını engelleyerek geçtim. Üstüne üstlük gevey'im de çalıştı. Ancak itunes dan custom fw'mi upgrade yaparken 3194 hatası alıp duruyordum, başka bilgisayarda denedim oldu.
  • Arkadaşlar amerikadan 199 dolara kilitli iphone4s getirsem, bunu gevey vb şeylerle sorunsuz kullanabilirmiyim ? Sorun çıkarsa ne gibi sorunlar çıkabilir ? Riske edilirmi ?
  • beyler bu unlock olayını 4-5 aydır takip edemiyorum yeni şeyler çıkmış patlamış felan..
    elimde iphone4 4.2.1 versiyon ve 3.10.01 basebandli jb'siz bi cihaz var..ilk çıkan gevey ile beraber hala kullanmaktayım (ultra gevey veya turbosim değil)
    ama artık app store'dan herhangi bi uygulama indiremiyorum müthiş derecede yavaş oluyor 10 mb'lik dosya 5 saate inmiyor o kadar yani..artı telefonda ufak ufak kasmalar felan başladı bende ios 5'e güncellemek istiyorum artık..
    yukarıda yazdığım şartlardaki cihazı nasıl güncelleyebilirim ? yada güncellemek mümkün mü ?
  • merhaba arkadaslar,

ben enson 1yil once jb+gevey yapmistim, bugun 1-2 saatir son 20 sayfaya baktim ancak benim basebandde ve durumda kimse olmadigindan bir cozume ulasamadim.
    Ben ios 5.1 e gecirmeyi istiyorum aleti, iphone un suanki ozellikleri asagidaki gibi. Mumkunmu 5.1 e gevey kullanilcak sekilde gecirmek? Mumkunse daha onceden anlatilmis bir konu yada yazi linki atabilirseniz cok sevinirim.

iphone
    - ilk cikan geveylerden, kirmizi 112 aramali
    - iphone 4.3.1
    - model firmware: 03.10.01
    - shsh kaydim yok yedekte ancak cydia da: SHSH: 4.3.1, 5.0.1, 5.1, 5.1.1, 5.1.1r1 yazisi mevcut, emin degilim ise yara bisey olup-olmaigindan

simdiden tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy23 -- 19 Haziran 2012; 19:57:23 >
  • arkadaslar geveyden kurtuldukmu noldu :) eskiden baya bir aktifti bu baslik?
  • Arkadaşlar ilk çıkan gevey lerden var,
    iphone 4 32gb
    4.3.3 (8J2) yazılım
    modem 04.10.01

kırıp atmak üzereyim telefonu, servis yok diyor günlerce kullanamıyorum.

sim kartı çıkar tak,"geçersiz sim" hatası veriyor.

kapat aç pil bitenekadar saatlerce

geçen yurtdışına çıktım hiç kullanılamadı telefon

yazılımı da güncellemek istiyorum, ne yapmam lazım???
  • alpercan valla ben anlamadim eskiden baya bir aktifti burasi, simdi ugrayan yok. Internette arastirmaya basladim geveyden kurtulup yazilimsal unlock mu var aletlere diye :)
    Yazilim guncelleme 5.1 e tam bir muamma, eski mesajlarda gevey destekliyor diyende var, ipod olarak kullanirsin anca diyende var. Cesaret edipte update edilemiyor tabi kolayca
  • ya boşverin ben çok uzağım bu konualar tek sorum şu anda bir iphone 4s alsam ispanyadan getirsem bu gevey denilen şeyle kullanabilir miyim telefon olarak onu bana 1 gün içinde söyleyi narkadaşlar :)
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.