Ellerin dert görmesin kardeşlik. Ayrıntılarıyla iyi bir Türk filmi çekmişsin
Hadi hayırlı olsun arkadaşlar, sizin için çok sevindim.
Bir kişi videoyu youtube,dailamation gibi bir sitede paylaşabilirmi benim çok önemli sizden rica ediyorum....
saolasın hocam
hocam mikro sim mı olması lazım yoksa sum i kestirip torpulesek olurmu
quote:
Orijinalden alıntı: gunbah
video için teşekkürler.. ama kafama takılan bir konu oldu...
Neden internet için ULUSLARARASI DOLAŞIMI açmak zorunda kaldınız.. gevey uluslararası bir sistem ilemi avea ya donus saglıyor.. eger boyle ise odeyecegimiz ucreti dusunemiyorum bile.. acıklama yaparsanız sevinirim..
+1
İşte budur ya daha ne olsun. Bulun bana şu geveyi ama 50den fazla vermem
Uluslar arasini acmasindaki neden telefonun onu at&t oldugunu sanmasi herlade sadece bir teori
Şu uluslararası dolaşımı açmak zorunluluğu ile ilgili net bilgi sahibi olan arkadaş var mı acaba? Alıp cayır cayır roaming yemeyelim bir de şahin parası fatura gelmesin
bu aparati hangi siteden aldiniz? gaveyin kendi sitesi mi yoksa klonu denilen yerden mi?
birde takdiginiz avea karti micro sim sanirim. avea bailerinden alabiliyoruz degil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: karmateque
Şu uluslararası dolaşımı açmak zorunluluğu ile ilgili net bilgi sahibi olan arkadaş var mı acaba? Alıp cayır cayır roaming yemeyelim bir de şahin parası fatura gelmesin
Arkadaşlar ben Vodafone kullanıyorum ve roaming açmak için internet üzerinden ya da şubeden herneyse işlem yapmak gerekiyor. Telefon üzerinden roaming açılması mümkün değil sanıyorum. Yanlış biliyorsam düzeltin.
Uluslararası dolaşımı açmasının sebebi bence telefona AT&T takıldığını hissettirip Baska ülkede kullanıyorum imajı yaratarak telefonu kandırmak
1) Uluslararası dolaşımı açınca kullandığımız dataya uluslararası ücreti ödemiyoruz değil mi? @erdogan3333 'ün dediği gibi telefonu kandırma amaçlı mı?
2) Bu videoda kullanılan gevey klonu sanırım, sunsky'den alınan mı ve en önemlisi sim tray'le birlikte geliyor mu?
3) İlla operatöre gidip micro sim mi almamız gerekiyor? Micro sim kart kesicilerle kestiğimiz simle kullanabilir miyiz?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyoruz.
video unavailable diyo vidyo yok ortada dailymotion `a eklenen de silinmis
quote:
Orijinalden alıntı: kmerdal
video unavailable diyo vidyo yok ortada dailymotion `a eklenen de silinmis
facebook a eklenen çalışıyor. Şimdi denedim.
This video either has been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings.