Şimdi Ara

GEVEYLI IPHONE 4 İOS 4.1'İ DIREKT 4.3.5'E YUKSELTTIM SONUÇ...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -MART 2011'DEN DUNE KADAR IOS 4.1 ILE KULLANDIGIM VE BIR TURLU UPGRADE ETME CESARETI BULAMADIGIM VE ASLINDA IHTIYACTA DUYMADIGIM JB'SIZ IPHONE 4'UMU DUN GECE 4.3.5 E YUKSELTTIM. YUKSELTMEMIN ASIL VE EN ONCELIKLI AMACI; HEM IOS 5 TE GEVEYI KULLANAMAZ HALE GETIREBILIRLER PARANOYASI IDI HEMDE PERSONAL HOT SPOT, AIR PLAY GIBI OZELLIKLERIN YUKLENMESINI SAĞLAMAKTI. ANCAK TELEFONDAKI TEK DEGISIM BASEBAND VE SURUM OLDU. OKADAR.AYARLAR MENUSUNDE HOT SPOT SATIRI, AG AYARLARINI SIFIRLAMAMA RAGMEN GORUNMUYOR. MUHTEMELEN 4.3.5 TE PERSONAL HOT SPOT OZELLIGI YOK YADA BILMEDIGIM BASKA BISEY VAR. BU KONUDA BILGISI OLAN ARKADASLARIN GORUSLERINI BEKLIYORUM.

NOT: DIREKT 4.1 DEN 4.3.5'E GECTIGIMDE GEVEYLI OLMASINA RAGMEN NE PILDE NE DE CEKIM GUCUNDE BIR PROBLEM YOK HERSEY AYNI. GUVENLE UPGRADE EDEBILIRSINIZ.TABI GEREKLI GORUYORSANIZ...? TELEFONUNUZ CALISMAYA DEVAM EDIYOR.
    SURUM 4.3.5 (8L1) 04.10.01 MODEM FIRMWARE

• 1. Ayarlar -> Genel -> Ağ menüsünde 3G'yi etkinleştirin.
    2. Ayarlar -> Genel -> Ağ menüsünde hücresel veri seçeneğinin açık olduğunu kontrol edin.
    3. Ayarlar -> Genel -> Ağ -> Hücresel Veri Ağı menüsünde APN ayarları;

Turkcell için APN: internet. yalnız burada dikkat et tüm apn ler için internet yaz.

Vodafone içinde sanırım APN:iphone olacaktı.
  • kardesım cok sagolasın

genel >ağ >hücresel veri ağı > internet paylaşımı > apn'yi doldurunca menüde görünmeye başladı. Allah razı lsun.
  • Cümlemizden kardes. Sorunun çözülmesine sevindim.

İyi forumlar.
  • selam bende bugün yazılım güncellemesini yaptım. eski uygulamalarımın sorunsuz çalışmasına rağmen facebook uygulamasında problem yaşıyorum. yardımcı olabilirmisiniz
  • geveyli cihazı update edince nasıl ana menüyü görücez kilitli cihaz ekranını geçicez? bide elimdeki cihazın ATT cihazı olduğunu nasıl anlarım?
  • sorunun yeri tam olarak buraası mı bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum.

iphone 4 4.3.3 ü jailbreaklı olarak kullanıyordum. Son zamanlardaki bazı sorunlardan dolayı tekrar 4.3.3 e restore etmek istedim. Ama recovery modda takılı kaldı. 2 gün boyunca uğraştım açamadım. Sonunda (daha önce de defalarca deneyipte yapamadığım )4.3.5 e restore ettim. Tabi jailbreklı kullandıktan sonra böyle kullanmak çok acı veriyor :(

Şimdi soruma geleyim 4.3.3; 4.3.2; 4.3.1 sürümleri için shsh kaydım var. şuanda telefonumun basabandı 04.10.01.

Host nedir, ne işe yarar, nasıl düzenlenmesi gerekir.

Tekrar sorun yaşamadan 4.3.3 sürümüne downgrade yapabilir miyim? Yapabilirsem adım adım anlatan video ya da anlatım var mı?

Sevgiler, Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademyaz -- 22 Ağustos 2011; 14:29:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda iOS 5 ilk beta'ya kadar geveyin çalışıldığı test edilmişti zaten ve sanırım son betadan itibaren o açıkta kapatılmış.Yani iOS 5 yayımlanınca hemen update yapmak yerine beklemenizi tavsiye edeceğim zira ben öyle yapacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

ademyaz
    http://forum.donanimhaber.com/m_51174958/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51174958

Demekki tam yerine yazmışım soruyu. 4.3.5. e yükseltmeden bu konuyu nasıl görmedim anlamıyorum. tam 2 gün boyunca aradım bulamadım. zaten 4.3.5 e nasıl yüklediğimide bilyorum. Şimdi korkumdan epey bir süre deneyebileceğimi sanmıyorum. ama jailbreaksız da fala dayanılmaz. Bence bu konu çok popüler bir konu her adımı anlattığınız bir video yayınlarsanız, çok fazla hayır duası alırsınız. İnsan telofonun ekranında itunes ve kablo işareti görmekten çıldırıyor...

Anlatımınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.

Sevgiler, Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.