Şimdi Ara

Gezegenlerarası roket (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
12.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ortalama 100.000 kademe puanı yok ediyor ama silah tekniği fln çok etkili burda..en güzeli gar similatoru var ona bakmak bi ark linkini vermiş zaten...
  • peki benim bir sorum var..

diyelim ki karşı adamda 50 yakalayıcı roket var .. ben 20 tane gar attım.. yakalayıcılar garları tuttu.. adamın savunmasından 20 tane yakalayıcı eksilir mi bu tarz bir durumda?? başta 50'ydi şimdi 30 yakalayıcı mı kaldı?? yoksa halen 50 mi kalır? aynı kişiye birlikte saldırı yapmak için saldıran kişilerin hepsinin yakalayıcı roket sayısından fazla mı gar sahip olması gerekir*???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bliss -- 1 Mayıs 2006; 13:13:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bliss

peki benim bir sorum var..

diyelim ki karşı adamda 50 yakalayıcı roket var .. ben 20 tane gar attım.. yakalayıcılar garları tuttu.. adamın savunmasından 20 tane yakalayıcı eksilir mi bu tarz bir durumda?? başta 50'ydi şimdi 30 yakalayıcı mı kaldı?? yoksa halen 50 mi kalır? aynı kişiye birlikte saldırı yapmak için saldıran kişilerin hepsinin yakalayıcı roket sayısından fazla mı gar sahip olması gerekir*???

evet eksilir tabi adam yerine hemen yenisini yapmassa
  • detay bi bilgi ekleyim ben de. diyelim ki adamın teki niyeti bozdu, basladı gar basmaya. sizde de yakalayıcı var yani once onları gecmesi lazım. ornek olarak soyleyim, sizde 40 tane yakalayıcı olsun. karsıdaki eleman en az 41 tane gar atacakki 40 tanesi yakalayıcıları indirsin, sonra da savunmaya ulassın. bunu yapmak icin de genelde sadece gar basarlar o gezegende, yakalayıcı basarak roket kotasını harcamamak icin. siz de 1 tane numunelik gar yapıp adamın garlarını hedef gösterin. biçare arkadaş da oturup ağlasın:)
  • 50 yakalayıcısı olan adamı bir gecede 10 10 10 10 10 garla bitirebiliyoruz yani bundan anladığım.. doğrumudur.. yollarken yakalayıcıları hedef mi göstermek gerekir???
  • GAR atacak oyuncunun silah tekniği ile GAR lanacak oyuncunu zırh tekniği çok önemli aralarında uçurum varsa baya bi temizlik oluyo.
  • gar larla gar lar yokedilebilirmi simülasyonda böle bişi yokta.yoksa hemen yakalayıcıda basalım.
    quote:

Orjinalden alıntı: morgoth_7376

detay bi bilgi ekleyim ben de. diyelim ki adamın teki niyeti bozdu, basladı gar basmaya. sizde de yakalayıcı var yani once onları gecmesi lazım. ornek olarak soyleyim, sizde 40 tane yakalayıcı olsun. karsıdaki eleman en az 41 tane gar atacakki 40 tanesi yakalayıcıları indirsin, sonra da savunmaya ulassın. bunu yapmak icin de genelde sadece gar basarlar o gezegende, yakalayıcı basarak roket kotasını harcamamak icin. siz de 1 tane numunelik gar yapıp adamın garlarını hedef gösterin. biçare arkadaş da oturup ağlasın:)
  • Aşağıdaki linkte işine yarayacak çok şey olcak kardeş bi göz at

http://board.ogame.com.tr/thread.php?threadid=96685&sid=41db95bd5c22ccc1e422a5a7c9f6cd2d
  • evet gar la gar yokedilir, o yüzden karşınızdaki uyanıklık yapıp da 1 garla 10-15 garınızı yokedebilir diye düşünüosanız yakalayıcı basabilirsiniz. ama bu sefer basabileceğiniz gar sayısı azalır. bence en mantıklısı gar kullanıları için, topluca basıp üretir üretmez kullanmak.
  • hayır dostum, yakalayıcıyı hedef gösteremezsin, onun için yapacak birşey yok her yakalayıcı için 1 tane gar yollamak dışında. benim söylediğim, adamda gar var ama yakalayıcı yok ise, adamın garlarını hedef göstererek yıkabiliosun.
  • ya bizim ittifaktan bir arkadaş tutturdu attığın gar kadar karşı tarafın yakalayıcısı yıkılıyor diye.. ben de yok öyle birşey yakalayıcı roketler kalıyor dedim. demek ki ben doğruyum..
  • attığın her gar kadar karşı tarafın yakalayıcısı yıkılıyor tabi. öyle olmasa 1 tane yakalayıcı yap, madem yıkılmayacak diye daha fazlasına gerek yok derdik. yakalayıcının esprisi, gelen her bir garı daha savunmaya ulaşmadan havada patlatmak, yani garı patlatırken kendisi de patlıyor.
  • tamam anlaşılmıştır durum.. böylesi güzel..
  • gar en baba silah abi daha nne olsun
  • faydalı olduğu kesin düşmanıda mahvediyor bir oyuncu başka ne ister
  • yaw boş ver neden soruyon ogameye git bulursun ama değişir
  • "400 roketatar
    350 hafif
    190 ağır lazer
    1 kücük kalkan kubbesi"

GAR saldırısında bunları kaybettim....
  • arkadaşlar bende yakalayıcı rokette var gezegenler arası roketatarda var fakat nasıl vurucağımı bulamadım biraz yardıma ihtiyacım var ?
  • tamam tamam buldum kusura bakmayın :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.