Şimdi Ara

Gezegenlerarası roket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
12.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir gezegenlerarası roketle ne kadar savunmayı yokdebilirim.

• boşver hiç yapma gereksiz bişey araştırma yap ,gemi yap ,maden yap
  • 26 ağır lazer ben yok ettim 1 tane ile gerisini sen düşün
  • bencede gereksiz boşver onu
  • valla bence gereksiz deil tabi eger birini kafaya takdıysan adamın savunmaı dümdüz etmek istiosan en ideali hem savunma bi daha yenilenmio
  • valla adamın teki benim savunmayı dağıttı GAR ile 57 yakalayıcı roketim vardı adam 80 tane attı savunma dümdüz...
  • duruma göre degisir.. gezegenlerarası roketin sööle bi özelligi var:

örnegin 1 gezegenlerarası roket 50 roket atar yok ediyosa 5 gezegnlerarası roket 300 tane roketatar yok edebiliyo...

yani bir seferde ne kadar cok gönderirisen saldırı gücüde o kadar artıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: selsan

Bir gezegenlerarası roketle ne kadar savunmayı yokdebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yakalayıcı Roketler
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Savunmayı yok etmek için bire bir adamın filosunu yok edeceksen ama savunmasını geçemiyorsan(özellikle plazma atıcılar)GAR atıp savunmasını dağıtıp sonra da filosunu yok edebilirsin ama GAR attığında HA oluşmaz tabi filosunu yok edince oluşan HA harcadığın GAR ları karşılayabilmesi gerekir yani iyi bir filon olması gerekir başlarda gereksizdir ancak filon gelişince sömürgelerinde de GAR yaparsın ve kullanırsın.Ayrıca silah tekniği ne kadar gelişmiş ise etkisi o kadar artıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: profx

26 ağır lazer ben yok ettim 1 tane ile gerisini sen düşün

1 taneyle inan çok daha sağlam bi savunma yıkılabiliyor... tabi yakalayıcısı olmayacak

GAR'LARIN ÇALIŞMA PRENSİBİ

GDleri önden, arkasından da komutaları ziyarete salıp; komutalar G.D. leri sollarken bi selam attırıp :) filosunu katledip ana maddesini aşırıp üstüne de H.A. sını arkadan yetişen G.D. lere toplattırıp afiyetle yiyorum.. desem...

ŞİMDİ GAR IN NE İŞE YARADIĞINI ÇÖZMÜŞSÜNÜZDÜR UMARIM....
  • quote:

Orjinalden alıntı: abidik*vs*kubidik

quote:

Orjinalden alıntı: profx

26 ağır lazer ben yok ettim 1 tane ile gerisini sen düşün

1 taneyle inan çok daha sağlam bi savunma yıkılabiliyor... tabi yakalayıcısı olmayacak

GAR'LARIN ÇALIŞMA PRENSİBİ

GDleri önden, arkasından da komutaları ziyarete salıp; komutalar G.D. leri sollarken bi selam attırıp :) filosunu katledip ana maddesini aşırıp üstüne de H.A. sını arkadan yetişen G.D. lere toplattırıp afiyetle yiyorum.. desem...

ŞİMDİ GAR IN NE İŞE YARADIĞINI ÇÖZMÜŞSÜNÜZDÜR UMARIM....

Tabi böyle de denebilir

• Hafif Lazer Topu 17( -17 ) Agir Lazer Topu 6( -6 )
    Roketatar 14( -14 ) Küçük Kalkan Kubbesi 1( -0 )

1 tane roket yedim işte bunlar oldu hiçde egereksiz sayılmaz anlıcan........
  • Bu gonderdiğin haberdeki tek 1 roket mi yoksa 1 kerekte atılan 3-4 tane roket mi?
  • eğer atanın silah tekniği yiyenin koruyucu kalkan tekniğinden 2 kademe yüksek ise olası bir durum

(hesap kitap yapıldı...)
  • Arkadaşlar roket silosu kademesi arttırılarak GAR'ların menzili artar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoooker

Arkadaşlar roket silosu kademesi arttırılarak GAR'ların menzili artar mı?

GAR menzili impuls motor kademesi ile artar.
    roket silosu kademesi ile gezegene konuşlandırılacak GAR ve Yakalayıcı sayısını arttırır.
  • karışık iş tam olarak hesaplanamaz
  • gar similatörünü dene birde bu arada hesaplanamaz diyenlerede sadece gülüyorum

http://www.ozdalgic.com/gar/
  • gezegenler arası roket nasıl yonlendiriliyor ki
  • peki gezegenler arası roketi atınca yok olan üniteden puan kaybediyor musun?Eğer kaybediyorsan hiç mantıklı değil yapıp atmak.
    Ayrıca 50 yakalayıcısı olan birine 75 gar göndersen : 937500 metal 187000 kristal 750000 te deut harcıyorsun.Bence çok mantıklı değil....Tabi kaldıracağın madenede bağlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekorasyonnn

peki gezegenler arası roketi atınca yok olan üniteden puan kaybediyor musun?Eğer kaybediyorsan hiç mantıklı değil yapıp atmak.
    Ayrıca 50 yakalayıcısı olan birine 75 gar göndersen : 937500 metal 187000 kristal 750000 te deut harcıyorsun.Bence çok mantıklı değil....Tabi kaldıracağın madenede bağlı.

tabiki kaybedersin her bir garı atınca o gr ıyaptığın puanı kaybedersin yani 1 gar 25 puandır ama garı yaptın güncellenmeden önce atarsan etkilenmessin
    75 gar işine gelince bazen öyle durumlara geliniyor ki atılan garın haddi hesabı olmuyor zarar yada kar önemli değildir bazı kişiler çıkıyor ki siniri bozuyor ozaman 4-5 kişi 500 gar atıyor ozaman sen düşün giden madenleri önemli olan maden değil sağlamlıktır zaten savunma sadece maden korur filo koromaz filosu olmayan bir sawunmaya dalmak mantıksızdır yoksa çöp toplayamaz kar edemessin

Gezegenlerarasi Roketler
    Gezegenlerarasi Roketler rakip savunmayi yokederler.
    Gereken: Metal: 12.500 Kristal: 2.500 Deuterium: 10.000

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.