Savunmayı yok etmek için bire bir adamın filosunu yok edeceksen ama savunmasını geçemiyorsan(özellikle plazma atıcılar)GAR atıp savunmasını dağıtıp sonra da filosunu yok edebilirsin ama GAR attığında HA oluşmaz tabi filosunu yok edince oluşan HA harcadığın GAR ları karşılayabilmesi gerekir yani iyi bir filon olması gerekir başlarda gereksizdir ancak filon gelişince sömürgelerinde de GAR yaparsın ve kullanırsın.Ayrıca silah tekniği ne kadar gelişmiş ise etkisi o kadar artıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: profx
26 ağır lazer ben yok ettim 1 tane ile gerisini sen düşün
1 taneyle inan çok daha sağlam bi savunma yıkılabiliyor... tabi yakalayıcısı olmayacak
GAR'LARIN ÇALIŞMA PRENSİBİ
GDleri önden, arkasından da komutaları ziyarete salıp; komutalar G.D. leri sollarken bi selam attırıp :) filosunu katledip ana maddesini aşırıp üstüne de H.A. sını arkadan yetişen G.D. lere toplattırıp afiyetle yiyorum.. desem...
ŞİMDİ GAR IN NE İŞE YARADIĞINI ÇÖZMÜŞSÜNÜZDÜR UMARIM....
quote:
Orjinalden alıntı: abidik*vs*kubidik
quote:
Orjinalden alıntı: profx
26 ağır lazer ben yok ettim 1 tane ile gerisini sen düşün
1 taneyle inan çok daha sağlam bi savunma yıkılabiliyor... tabi yakalayıcısı olmayacak
GAR'LARIN ÇALIŞMA PRENSİBİ
GDleri önden, arkasından da komutaları ziyarete salıp; komutalar G.D. leri sollarken bi selam attırıp :) filosunu katledip ana maddesini aşırıp üstüne de H.A. sını arkadan yetişen G.D. lere toplattırıp afiyetle yiyorum.. desem...
ŞİMDİ GAR IN NE İŞE YARADIĞINI ÇÖZMÜŞSÜNÜZDÜR UMARIM....
Tabi böyle de denebilir
Hafif Lazer Topu 17( -17 ) Agir Lazer Topu 6( -6 ) Roketatar 14( -14 ) Küçük Kalkan Kubbesi 1( -0 )
1 tane roket yedim işte bunlar oldu hiçde egereksiz sayılmaz anlıcan........
Bu gonderdiğin haberdeki tek 1 roket mi yoksa 1 kerekte atılan 3-4 tane roket mi?
eğer atanın silah tekniği yiyenin koruyucu kalkan tekniğinden 2 kademe yüksek ise olası bir durum
peki gezegenler arası roketi atınca yok olan üniteden puan kaybediyor musun?Eğer kaybediyorsan hiç mantıklı değil yapıp atmak. Ayrıca 50 yakalayıcısı olan birine 75 gar göndersen : 937500 metal 187000 kristal 750000 te deut harcıyorsun.Bence çok mantıklı değil....Tabi kaldıracağın madenede bağlı.
quote:
Orjinalden alıntı: dekorasyonnn
peki gezegenler arası roketi atınca yok olan üniteden puan kaybediyor musun?Eğer kaybediyorsan hiç mantıklı değil yapıp atmak. Ayrıca 50 yakalayıcısı olan birine 75 gar göndersen : 937500 metal 187000 kristal 750000 te deut harcıyorsun.Bence çok mantıklı değil....Tabi kaldıracağın madenede bağlı.
tabiki kaybedersin her bir garı atınca o gr ıyaptığın puanı kaybedersin yani 1 gar 25 puandır ama garı yaptın güncellenmeden önce atarsan etkilenmessin 75 gar işine gelince bazen öyle durumlara geliniyor ki atılan garın haddi hesabı olmuyor zarar yada kar önemli değildir bazı kişiler çıkıyor ki siniri bozuyor ozaman 4-5 kişi 500 gar atıyor ozaman sen düşün giden madenleri önemli olan maden değil sağlamlıktır zaten savunma sadece maden korur filo koromaz filosu olmayan bir sawunmaya dalmak mantıksızdır yoksa çöp toplayamaz kar edemessin