Şimdi Ara

Gezi için lens önerisi SAMSUNG NX (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Kişiyi aradım konuştum satın aldım bakalım nasılmış

İyi günlerde kullanın şimdiden. Emin olun çok memnun olacaksınız. Daha ilerde lensi satmayı düşünürseniz ilk bana haber edin, yoksa hakkımı helal etmem :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Olur olur :)

Sorun yok :) ayın 5 inde Bayram sonu kargolayacak çekimlerden sonra haberdar ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam kişiyle konuştum da lensin kapakları yokmuş, fiyatı uygun diye problem etmedim 43mm yazıyor üstünde buna 43mm kapak mı satın alacağım ?
  • quote:

Hocam kişiyle konuştum da lensin kapakları yokmuş, fiyatı uygun diye problem etmedim 43mm yazıyor üstünde buna 43mm kapak mı satın alacağım ?

Kusuru da kapak olsun diyelim o zaman. Çapı 43 mm olan kapak yeterli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 3 Eylül 2017; 15:8:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    250 liraya satan kişiye bayramdan önce dedim ki ben bunu KESİN ALIYORUM başkasına satmayın. Tamam kardeşim falan.

Bayram bitti diyorum Iban verir misiniz ? diyor ki kardeş ben sattım ehehehe. SONRA engel.

Karaktersiz insan çok.

350 liradan 20mm aldım şu anda açı olarak işimi görüyor hatta tam istediğim bile diyebilirim.
    Bilgilendireyim dedim
  • quote:

250 liraya satan kişiye bayramdan önce dedim ki ben bunu KESİN ALIYORUM başkasına satmayın. Tamam kardeşim falan.

Bayram bitti diyorum Iban verir misiniz ? diyor ki kardeş ben sattım ehehehe. SONRA engel.

Karaktersiz insan çok.

350 liradan 20mm aldım şu anda açı olarak işimi görüyor hatta tam istediğim bile diyebilirim.
    Bilgilendireyim dedim

Hayırlı olsun. Bu 2 lenste çok iyi. Keyifle kullanacaksınız kesin. Tekrar hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.