Şimdi Ara

Gezi Rotası-Gezilecek Yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Eylül sonunda bir arkadaşımla birlikte Avrupa'ya doğru açılalım diyoruz.
    Öncelikle ikimizde de Bg vatandaşlığı var. Ve bildigim kadarıyla Bg AB üyesi ve bildiğim kadarıyla AB üyesi ülkeleri vize almadan gezebiliyoruz.
    Önerebileceğiniz yerler veya bize çizebileceğiniz gezi rotası var mıdır?

• Merhaba. Bende kasım sonunda 5-6 günlük bir İtalya seyahati planlıyorum. Size İtalya planımı aktarayım. Belki ilginizi çeker veya rotayıı kendinize göre değiştirirsiniz..

1.Gün: İstanbul-Milano uçak ile gidiş
    sabah erken saatte milanoya inip kentte güzel bir tur.

2.Gün: Milano-Floransa tren ile ulaşım
    seyahate çıkmadan önce alınan tren biletleri ile daha uygun fiyata seyahat yapılabilir. Tahmini fiyatlar 15-20 euro arasında değişiyor.
    Tren ile sabah erken saatte Floransa'ya vardıktan sonra güzel bir şehir turu. Tabi şehir turu diye yazıyorum ama çok detaylı bir araştırma yapmadığım için floransa da nereleri dolaşırsınız şu an için yazamıyorum.

3.gün : Floransa-Roma tren ile ulaşım
    Roma'ya yine sabah erken saatte ulaşım ve Roma'da alınan 'Roma Pass' bileti ile 2 günlük bedava ulaşım ayrıca 1 bedava müzeye giriş hakkı. şu siteden bakabilirsiniz ücretlerehttp://www.romapass.it/p.aspx?l=en&tid=2

4.Gün: Roma'da tura devam. Muhtemelen kolezyum-Vatikan vs gibi yerler görülebilir. Eğer roma'da 3 gün kalmayı planlarsanız Roma Pass'ı 3 günlük alıp 2 müze dolaşabiliyorsunuz.

5.Gün: Roma-Napoli tren ile ulaşım
    Napoli'ye günübirlik gelip şehir turu yapılabilir. Kalınabilecek güzel yerlerde var,tamamen sizin rotanıza bağlı .

6.Gün: Roma-İstanbul geri dönüş..

Bu arada İtalya'da tren ile ulaşım için şu adresten bilgi alınabilir. https://www.italiarail.com/

Ben İtalya'yı düşünüyorum ama Çek cumhuriyeti planı da var. Onun planı da kafamda şekillendi aslında. Yine bu düzende Prag-Brno-Plzen ve tren ile ulaşım sağlanabiliyor. Pragda otel ayarlayıp çevre şehirlere günübirlik turlar yapılabilir.. Geçen sene de bir İspanya turu çıkarmıştım. Arşivden bulursam onuda yazarım. Umarım işinize yarar. Gerçi pek bir şey yardımcı oalcak şeylerde yazmadım :) İyi tatiller, iyi eğlenceler diliyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.