Bildirim
Gezmediğim yer kalmadı hala aradığımı bulamadım :)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Htc cha cha'ya bir göz at. Ayrıca aradığığn özellikleri belirtir misin dokunmatik tuşlu vs -
Arti
429tl ye galaxy gio, 379tl galaxy y
hepsi mis gibi telefonlar -
Chachayı bende düşünüyordum ama ekran kucuk felan dediler yoksa onu alcakdım samsung galaxy ace önerdiler bide htc wildfire s var...
Aradıgım özellikler kamera cok önemli değil 2mpx yeterli
Klavyelş olabilir ama tercihen dokunmatik Daha önce android telefon kullanmadım symbiandan başka telefonda kullanmadım -
quote:
Orijinalden alıntı: sadyricon
Chachayı bende düşünüyordum ama ekran kucuk felan dediler yoksa onu alcakdım samsung galaxy ace önerdiler bide htc wildfire s var...
Aradıgım özellikler kamera cok önemli değil 2mpx yeterli
Klavyelş olabilir ama tercihen dokunmatik Daha önce android telefon kullanmadım symbiandan başka telefonda kullanmadım
Eline al bir incele küçük gelirse Ace'de olabilir. -
nokia 603 -
iPod Touch 4 O paraya alacağınız hiçbir telefon hele hele de Android, iTouch'ın keyfini veremez. Elinizdeki cihaz yetiyorsa bu şıkkı değerlendirin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- internetten telefon alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon önerileri 2024
- telegramda video nasıl izlenir
- device health services nedir
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X