Şimdi Ara

Gg easy nedir?... (Ağlama konusu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saat süren oyunun ardından onu yazanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Nisan 2013; 13:51:46 >
  • Bende sırf trollüğüne yazarım bazen, 20 dk'da sur çeker adamlara 'so hard dudes' yazarım ve en çok feedleyene honour atarım falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Az once westte adc veigar ve smite almis sup lux geldi sup degil aslinda bota indi sadece hayatimda ilk defa rage quit attim.

Bana solotop Varus geldi, adama Jax aldığında lock'la dediğim halde bile bile son saniyede Varus'u pick'ledi. Jungle'a Nunu gitti, 6 tane kill alırsam solo baron yapacagım dedi ilk 3 kisi gittiler, tek basıma savunma yapmaya çalıştım öldüler baron'a üstüne orta kule gitti. Üstüne tekrar gittiler bu sefer adamlara kill verdiler. Bir de beni report etmelerini yazdı rakip takıma. Turnuva maclarini izleyip salak salak iş yapıyorlar. Zaten 2 günde 8 mac kaybettim biri bu, 2'sinde ADC yoktu, 2'sinde 4 kişiydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A415FEC-8 -- 25 Nisan 2013; 14:26:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Az once westte adc veigar ve smite almis sup lux geldi sup degil aslinda bota indi sadece hayatimda ilk defa rage quit attim.

Bana solotop Varus geldi, adama Jax aldığında lock'la dediğim halde bile bile son saniyede Varus'u pick'ledi. Jungle'a Nunu gitti, 6 tane kill alırsam solo baron yapacagım dedi ilk 3 kisi gittiler, tek basıma savunma yapmaya çalıştım öldüler baron'a üstüne orta kule gitti. Üstüne tekrar gittiler bu sefer adamlara kill verdiler. Bir de beni report etmelerini yazdı rakip takıma. Turnuva maclarini izleyip salak salak iş yapıyorlar. Zaten 2 günde 8 mac kaybettim biri bu, 2'sinde ADC yoktu, 2'sinde 4 kişiydik.

Aynen turnuvada ne gördülerse kopyalamaya çalışıyorlar 10 levelda baron yapıyorlar lux shield atar diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Sanki sen yapmıyormuş gibi konuşma. Karşı takımda AFK/troll/feeder olduğunda ne zaman report'ladın adamı? Buraya ağlanıyorsunuz ama aynı şeyler rakip takımda olunca hiç problem yok.

belki o afk/troll/feeder takımıma denk düşer diye hep reportlarım
  • her yendiğim oyunun sonuna yazıyorum adamlar kuduruyor çok müthiş oluyor eu serverlerinde ban yiyebilirsin ama tr de tribunal yok o yüzden takıl kafana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil

Keep calm and call the Batman

Acun t-shirt op :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestKhaZixEver

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil

Keep calm and call the Batman

Acun t-shirt op :D

• ıste senın gıbılerı boyle delirtmek ıcın dıyolar o gg izi yi bu kadar basit biseye bıle sınırlenıyosan senın hayatın ılerleyen kısımları zor gecebılır
  • Keep calm and start flame...
  • same
  • quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

boşver minyon kesip paralarını almaya bak

Abi sende takmışın minyon kesip altın almaya her yorumda bunu yazıyon
  • Dun geceki ARAM macini diyorsan ww 1ilk 10dk oynadi.O oyun easydi

• gerçekte ne kadar ezik toplum içinde konuşamayan birşey diyince kimsenin dinlemediği insan varsa her oyun sonu gg easy yazıyor şahsen 55-60 dk süren çekişmeli maçların sonunda rakibi onure etmek için gg derim o okadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ergenecondom

GG Easy ne demek? yeni üye oldum her oyunda karşı takım böyle yazıyor.

Karşı takımın çoğunlukla dalga geçmek için kullandığı good game easy yani iyi oyundu kolaydı dediği laftır. Sen çoğunlukla yenildiğin için diyorlardır öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ergenecondom
    ''İngilizce bilen bilmeyen herkes illa bir artistlik yapacak ya sanki platine yükseldi bir maç kazandı diye ''

O zaman kaybetmek senin için sorun olmasın.
  • lol oynayan topluluğun çoğu çoluk çocuk, bakma sen forumda bizbize olduğumuza. 12-13 yaşındaki veletlern gg easy yazması mı bozuyor sinirini?
  • Tr de çoğu kişi gg'nin good game olduğunu bilmez. Bundan dolayı sanki eziklik ifadesi gibi kullanırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatsumi Senpai -- 25 Nisan 2013; 19:39:41 >
  • dostum adamin adi dreadlord gibi bir sey olabilir mi? kendisi sinif arkadasim oluyo, benim cok ilgim yok oyuna ama ogreniyoruz iste :D
    neyse adamin arkasindan hep arkadaslarim laf ediyor, adam macin ortasinda AFK oluyormus.
    dovelim istersen :D
  • lets go to the piknic side
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.