Şimdi Ara

GG-N11 nelazimsabak / BEBEĞİM ÖZEL / MUSA POLAT satıcısı hakkında (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
15.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arkadaş uyarmama gece iki kez mesaj atmama rağmen ürünün görseldeki gibi geleceğini söyledi. Bu işler hassas işler ben bu konuyu gördüğüm için tekrar sordum bugün kıvıramadı dedi kem küm o zaman dedim siparişi iptal ediyoruz! Bebek olayı çok hassas davranılması gereken bir konu! Burada ahkam kesenlerin kaçının çocuğu var? Eğer bir görsel hazırlıyorsan ilanına ona uygun gönderim yapmalısın. Başka bir sitede Prima diye sahte bez yolladığından bahsediyordu bir şahıs. Tabii doğrudur yalandır bilemem ; ama fiyatları çok ucuz insan acaba mı diyor?
  • Bu satıcıdan bende ürün almam artık.
    adamlar aynı gün kargo diyorlar veya bir sonraki gün.
    1 hafta oldu bez daha kargoya verilmedi kargo tarihi 6 aralık gözüküyor.
    ama ürün satın almak için tekrar ürün sayfasını açtığınızda kargo tarihi en geç yarın.
    Terbiyesizlikten başka bir şey değil.
    Orada yazdığınıza güvenip alışveriş yapıyoruz üstüne birde mağdur oluyoruz.
  • Hepsiburada'dan bu satıcıdan prima premium care bebek bezi sipariş etmek hatasına düştüm. Ürün 26 kasım tarihinde sipariş verildi. Aradan 1 hafta geçmesine rağmen kargo yapılmayınca siteye girip siparişi inceledim ve tahmini kargo süresi olarak 26 aralık tarihini gördüm. Şaka gibi bir teslimat süreci. Bebeklerin bu kadar sürede kullandıkları bezin bedeni değişiyor bilmem farkındalar mı kendileri. Sipariş iptalini yapıp, aynı gün kargo ile çok daha ucuza başka bir satıcıdan aldım. Kesinlikle alışveriş yapmanızı önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

Hepsiburada'dan bu satıcıdan prima premium care bebek bezi sipariş etmek hatasına düştüm. Ürün 26 kasım tarihinde sipariş verildi. Aradan 1 hafta geçmesine rağmen kargo yapılmayınca siteye girip siparişi inceledim ve tahmini kargo süresi olarak 26 aralık tarihini gördüm. Şaka gibi bir teslimat süreci. Bebeklerin bu kadar sürede kullandıkları bezin bedeni değişiyor bilmem farkındalar mı kendileri. Sipariş iptalini yapıp, aynı gün kargo ile çok daha ucuza başka bir satıcıdan aldım. Kesinlikle alışveriş yapmanızı önermem.

Merhaba aynı dertten bende muzdaribim Hepsiburada iptal yapmıyor nasıl iptal ettiniz ürünü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hortlamis. İki cocugum var. Ürünun icerigi sağlam olsun neyle geldiği umurumda bile olmaz. Cadirda buyuyen milyonlarca çocuk var. Bu kadar hassasiyet nedir yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: orphaned_land

quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

Hepsiburada'dan bu satıcıdan prima premium care bebek bezi sipariş etmek hatasına düştüm. Ürün 26 kasım tarihinde sipariş verildi. Aradan 1 hafta geçmesine rağmen kargo yapılmayınca siteye girip siparişi inceledim ve tahmini kargo süresi olarak 26 aralık tarihini gördüm. Şaka gibi bir teslimat süreci. Bebeklerin bu kadar sürede kullandıkları bezin bedeni değişiyor bilmem farkındalar mı kendileri. Sipariş iptalini yapıp, aynı gün kargo ile çok daha ucuza başka bir satıcıdan aldım. Kesinlikle alışveriş yapmanızı önermem.

Merhaba aynı dertten bende muzdaribim Hepsiburada iptal yapmıyor nasıl iptal ettiniz ürünü

Ben telefon ile müşteri hizmetlerini arayarak iptal ettirdim. Israrcı olun. Zaten yasal olarak da iptal etmek zorundalar siz istedikten sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam sonuna kadar haklı ne görüyorsam onu almak isterim.Vergı kaçırmıyormuş bunu birde bana söyle.defalarca watsapp üzerinden faturamı istedim.Aynı satıcı dan hepsiburada üzerinden alışveriş yaptım.aldıklarım faturasız geldi.ne hepsiburada ne de satıcı ilgilenmedi.bende bimer üzerinden şikayet ettim.20. Gün okunmayan fatura taratıp göndermiş.şanlıurfa vergi dairesi de sağolsun ilgilendi bakalım ne olacak.

• Bu satıcıdan gg üzerinden ıslak mendil aldım PTT kargoya vermiş başka kargo yok gibi onlar da haftanın 7 günü açık olan 08:00-22:00 saatlerinde çalışan 4.000 metrekarelik iş yerimi bulamayıp (ki 10 yıldır aynı yerde) benim almamı istediler. Pttye almaya gittiğimde onumde 24 kişi vardı 20 dakikada 3 kişiye bakabildi tek personel bende almadım çıktım. Gg üzerinden ücret iadesi de alamadım en son Twitter üzerinden yazmam ile gg hediye çeki tanımladı, parayı öyle kurtardım. Saçma sapan işler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trendyol dan bu firmadan ürün aldım. alakasız mal gönderdi. resmen salak yerine koyuyorlar insanları. iade ediyorum ama bu kadar umursamazlığı ilk defa görüyorum.
  • gg de bezleri evkiba dan. uni wipes ıslak mendillerimi vipcocuk (korayspor) dan alıyorum. Hem kargoları hızlı. Hemde faturalı ve sorunsuz ürün gönderiyorlar. Ayrıca evkiba verdiğiniz her sipariş için eğitim vakıflarına destek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anibaldesign -- 20 Mart 2018; 15:23:11 >
  • Ürün orijinal ve faturalı ise benim için yeterlidir, Arkadaş fazla hassas davranmış, yinede gerek yoktu, yani bir daha almazsın olur biter.
  • Aman UZAK DURUN

AZ ÖNCE GELEN KARGO ŞOK

139 YL YE BEBEK TELSİZİ ALDIM GELEN ÜRÜN HUGGIES ISLAK MENDİL

ZATEN ŞİKAYETVAR DA Bİ SÜRÜ ŞİKAYET VAR YANLIŞ ÜRÜN DİYE

BÖYLE SAÇMA FİRMA GÖRMEDİM HB NIN ACIL ATMASI LAZIM BU FİRMAYI

ŞANLIURFALI DOLANDIRICI GEBERESİCE

• quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Ticarette Allah din kitap laflarının arkasına sığınanlardan koşarak uzaklaşın.

aynen bu ne ya, çöp almam bir daha bunlardan, ki bir kaç alışverişim olmuştu. alt tarafı online alışveriş, rızk mızk nereden çıktı? amazon trilyon kazanıyor, kim derse gavurlar, nerede kaldı rızk?
  • Dostum olayları yanlış anlıyorsun üstelik nasıl bir hijyenik anlayış bekliyorsun anlamış değilim?

Büyük ihtimalle promosyonlu ürünü ayırıp sizlere gönderiyorlar ondan dolayı paketler bu halde..
  • Gizli reklam mı var? Başka türlü bu kadar gereksiz bir şikayet göremeyiz galiba. Bu ülkede tüketici olmak çok zor da böyle insanlar yüzünden satıcı olmak da çok zor gerçekten. Tüm dürüst olmaya çalışan esnaflarımıza kolaylıklar böyle müşterilere de acil şifalar diliyorum. Ruh sağlığı önemli dikkatli olalım :)
  • sürekli alırım güvenilir firmadır
  • Ülkenin müşteri potansiyeli de bi garip. Piskolojik yardım alması gerekiyor gibi. Sanki ıslak mendili dışı ile çocuğun kıçını siliyorsunuz. En az 20 sipariş verdim bu adamdan. 1 2 kere özel ricam oldu onu da halletti. Hiç bir ürünüm de faturasız gelmedi.

Ben memnun kaldım bu satıcıdan. Şahsen en ucuz kim satıyorsa ben ondan alıyorum. Ufak tefek hataları, elde olmayan mazeretleri büyütüp kendinizi sıkıntıya sokmayın.

• Merhaba;
    Bu firmadan 21.05.2018 tarihinde Alo Toz Çamaşır Deterjanı 7+7 kg siparişi verdim. Kargo elime 26.05.2018 tarihinde ulaştı ama 2 adet 7 kg olması gerekmesine rağmen 1 adet 7 kg geldi.
    Aynı gün satıcının mail adresine eksik kargo bildirimini ilettim. Ama ilginç olan bu firmayla ilgili (firma onu da bilemiyorum) hiç bir iletişim bilgisinin bulunmayışı.
    İnternet üzerinden de firmayı araştırdığımda çok hoş olmayan yorumlar gördüm. Bende yazmaya karar verdim. Bakalım hatayı düzeltecekler mi? Her iki durumda da buradan bilgi vereceğim.
    Hoşçakalın..
  • az önce bu firmadan 2 adet bebek bezi siparişi verecektim ve bu yorumları görünce vaz geçtim. ama gg da satıcının değeri yüksek o da ilginç
  • Konuyu okuyunca tüketiciliğimden utandım. Tüketici resmen ömür tüketici olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.