Şimdi Ara

GG ve Son Teklif'den Arma 3 Key Alıcam Peki ya Keyler Rus Keyiyse ? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi çocuğun tekinde 10 adet arma 3 keyi varmış bu keyleri gg üzerinden alıcam ama bu keyler rus keyi veya hatalı , fake keyse ve ben bu cocuktan keyi alıp denediğimde olmazsa gitti gidiyora nediyeceğim ? daha önce alışverişim var fakat hiç key almadım sonuçta benim aldığım keyi gg denicek değilya nasıl bu adamlar benim doğru söyleyip söylemediğimi bilicekler ?

Birde gg'den ininal kart ile alışveriş yapılabilirmi ?

Edit: Beyler cocuk gg'den yapamamş son teklif veya hepsi buradan yapabilirmiyiz bu işlemi çünkü ben bu cocuga pek güvenmiyorum
    Edit 2 : G2A DAN KEY SATMAYI DENEMİŞ OLMUYOR DİYOR NASIL SATILIR G2A DAN FALAN BİR YARDIM ETSENİZ GÜZEL OLUR :D
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HearMeNow -- 28 Ağustos 2014; 6:17:20 >

• upupu
  •  GG ve Son Teklif'den Arma 3 Key Alıcam Peki ya Keyler Rus Keyiyse ? Yardım
  • gg den key alırsın denersin olmadı sorun bilgidrden hatalı dersin parası hesabına geçmez sende mutlu mesut masıtrbasyon yapmaya devam edersin
  • Herkes geri bir sen zekisin değil mi ? O keyler çalıntı kartlarla alınan keyler . Hesabına girdikten 2 gün sonra oyun silinir şanslıysan ban yemezsin .
  • Tall Man kullanıcısına yanıt
    İnsanca cevap veremezmisin dostum hani üslübuna falan dikkat ederek ...
  • Reyiz gift nasıl alınır , 70 tlye alıcam key'i , birde g2a üzerinden nası lsatış yapılır ve key'de sorun olursa g2a yardımcı olurmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.