Şimdi Ara

GH RB davul set öneri yardım!! PS3 Logitech Wireless Drum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır forumda Rock Band ve Guitar Hero davul setlerini inceleyip durdum en son Logitech Wireless drum set karar kıldım fakat fiyat olarak 450 tl gibi iyi bir fiyatı var. Kullanan arkadaşlardan performans olarak RB yada GH davul setlerinden farkı gözle görülcek kadar netmidir?

önerilerinizi bekliyorum

GH RB davul set öneri yardım!! PS3 Logitech Wireless Drum

• Gereksiz pahalı valla. Tek drum set 190tl'ye satılıyor üstelik orijinal Band Hero Drum seti...
  • bunu nereden satınalabilirm
  • Logitech'in baterisi, gh baterisine göre oldukça sessiz. Yani o plastiğe vurduğunuzda çıkan ses, en az logitech'de duyuluyor. Videolardan bariz bir şekilde anlaşılıyor bu. Ama o fiyata değer mi?

Şu anda gh5'in gitarı var bende ve notalara vururken çıkan çıkırt çıkırt sesinden çok rahatsız olduğum için kulaklığımı takıp oynuyorum oyunu. Fiyat-kabüllenme meselesi bir yerde
  • Fiyat biraz pahalı evet ancak şu da var Logitech'in GH ürünleri çok çok kaliteli. Ben Logitech Gitar kullanıyorum, diğer gitarlar resmen naylon oyuncak, Logitech birebir yapmış, verilen parayı sonuna kadar hak ediyor ürünleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.