Bildirim
GH2 Full HD
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Uzun süre GH2 sevdalısı idim fiyatlar çok yüksek olup düşmeyince Canon60D aldım.
Piyasada ki en iyi video çekimi yapan SLR kamera olduğunu söyleyebilirim.
3D Video çekimi için yaklaşık 350$lık lens almanız gerekli. Ve yapılan 3D çekimini bildiğim kadarı ile Panasonic 3D televizyonlarda izleyebiliyorsunuz. -
Gh-2 piyasa da bulunan video kabiliyeti en yüksek dslr.
1920*1080 50p gibi müthiş bir değerde kayıt edebiliyor. Bu imkanı veren tek dslr.
3D olayı ise , red-clayn gözlükler ile de seyredilebiliyor.Dandik bir gözlüğü olan , örnekleri youtube dan izleyebilir.
Eğer kısa film ile ilgileniyorsanız , HD sinematik görüntü hedefliyorsanız , GH-2 önerebileceğim tek kameradır.
Her yerde yazıyorum , yazmaya da devam edicem , düzgün yapılan bir cc sonrası , sinema perdesinde izlettirebilirsiniz.Kimse demez ki aga bu nedir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X