Şimdi Ara

Ghost laptop'u formatladı acil yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar, hemen sorunumu yazayım belki başına gelmiş olan vardır da yardımcı olur 2 gundur debeleniyorum :((

yeni toshiba laptop aldım ve aldıımda xp uzerinde on yuklemeli olarak geldi (herkeste olduğu gibi) ve laptop u ilk kurduumda hdd 2 parçaydı ve C: ve D: olarak ayrılmıştı. bunda bi sorun yok fakat monitorunde arıza meydana geldi ve tamire gondericektim ve dosyalarımı D: ye yedekledim.
    sonra temiz olsun diye verdikleri recovery cd ile (xp ve gerekli programlar o cd deymiş. oem olunca oyle veriyolar ) taktım cd yi (bu cd norton un bilgiimiz ghost cd si sanırım) ve kurulumu kısa bi sürede yaptım. fakat bir de ne goreyim. artık hdd tek parça ve D: diye bişii yok ve içindeki hiç birbilgi yok. salak ghost hdd yi birleştirmiş ve formatlamış herşeyi. bazı recovery programlarıyla kurtarmayı dendim fakat bazı dosyaları gormesine rağmen kurtaramadı :( sizin tavsiyeniz nedir. yaklaşık 25 gb bilgi kaybım var. lanet olsun symantec urunlerine

• 1.5 seneden fazla oldu ghost kullanırım ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum programın hangi versiyonu yaptı bunu nedense yanlış bişey yaptında bu oldu gibime geliyor ama tabiki programın sürümünden kaynaklanıyor olabilir yine de pek ihtimal vermiyorum
  • Benim de başıma geldi, ben de 5 bölümü birden uçurmuştum, geriye sadece tek bir bölüm kalmıştı. Aşağıdaki programlardan birini deneyebilirsin. Eğer üzerine veri yazmadıysan ki yazmamışsındır, yarım saat içinde bütün bölümü geri getirebilirsin:

Active.Partition.Recovery.v3.0-ROR.zip
    Active@ Partition Recovery(c) Bootable Floppy Creator.exe
    OODiskRecovery3.exe

Yine elinin altında bir Hiren's.BootCD olmalı.
    (http://*********.de/files/12644624/hiren78.zip.html )
    ...........rapid share.de........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 9 Şubat 2006 14:07:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.