Şimdi Ara

GHOST NASIL ALINIR BİLEN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar server imin ghostunu almak istiyorum ama ghost hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
    bilen bi arkadaşım bana ayrıntılı bir şekilde anlatırsa çok sevinirim..
    not: ghost la ilgili hiç bir şey bilmiyorum lütfen ona göre davranın...
    not2: ghost almak için herhangi bir cd veya program edinmem gerekiyormu.....
    NOT3: İMAGE nedir?????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyncns -- 29 Aralık 2006; 17:09:27 >

• ghostu boswer acronis true image kullan hem daha kolay
  • önceki açtıın yerde cewap war ama işine yaradımı?
  • Öncelikle Norton Ghost programını yüklemelisin bilgisayarına. Bundan sonra programı açtığın zaman "backup my computer to a ghost image file" gibi bir seçenek olacaktır herhangi bir versiyonunda. Ona bas. Sonra yönergeleri takip et (nereleri yedeklemek istiyorsun, cd-dvd'ye kaydedecek misin gibi...).Burada yapılan işlem gost almak değil, image almaktır. Ghost sadece image alabilen programlardan birisidir. Image alırken, senin yedeklemek istediğin her şey bir dosyada toplanır. Ona da image dosyası denir.
  • daha deneme fırsatım olmadı teknik yardım bölümünde açmak daha doğru olur diye düşündüm.......
    eve gidince deneyeceğim işe yararsa server imede uygularım............
    ilginize teşekkurler............
  • www.acronis.com
  • madem yedekleme yapacaksın fat32 dosya sistemini kullanıyorsan neroyu kullanarak yedek alman kolay olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dos versiyonunu sistem disketine yükle. Bir dünya programı bilgisayarına kurmak zorunda kalmazsın. Bunu nereden bulurum diye soruyrsun onu da senin için upload ettim. Önce winxp'de bir sistem disketi oluştur ve içeriğini aynen aşağıdaki gibi yap yani bazı gereksiz dosyaları sileceksin ki ghost'ta diskette yer kalsın. Resimdeki dosylar haricindeki hepsini sil ve ghostu bu diskete kopyala. Bilgisayrını bu disketle başlat. A:>\ simgesini görünce ghost yaz ve entere bas. Program yüklenecek ve basit arayüzü olan bir windowscuk gelecek. Diskinin kpyasını almak istiyorsan Disk to İmage'i seçeceksin. Diskini kurtaracaksan Disk from image seçeneğini seçeceksin. Bunlar temel olarak bu şekildedir.

Ghost dos versiyonu download (1.3MB):http://rapid share.com/files/9081461/Ghost.rar.html

GHOST NASIL ALINIR BİLEN VARMI

• pirader eline saglıık
    bu dedigin ile aynı makinanın imajını alıyoruz
    peki bu imajo eşdeger başka bir makinaya nasıl taşıyacagız
    _?
  • Eşdeğer olmasa bile başka bir makineye taşımak çok kolay. Sadece imajın yüklü olduğu HDD'i yükleme yapacağın yeni makineye ekle ve ghost programı ile bilgisayarı başlat. Daha sonra Diks from image seçeneğini seçersen bırak eşdeğer makineyi farklı donanımı olan bir makineye bile yüklemeyi sorunsuz yaparsın tabii cpu firması aynı olmak şartıyla. Yani imajını aldığın bilgisayarı cpu'su intel ise diğer makine de intelin herhangi bir cpu'su olmak durumunda. AMd ise aynı şekilde..
  • dostum sana acronis true image ı tavsiye ederim. hem kolay hem de daha sağlıklı (bence)
  • bu gün nortton ghost 10 u kurdum cok güzel de calışıyor ancak bu prgramın imaj cd si oluşturmasını yapmadım. otomatik acılır bir cd özelligi yok sanrım

sonra paragon diye daha güzel bir ghost programı-hdd imaj desek daha dogru olur.--kurdum o da güzel calışıyor yanlız agda dvd yazıcı bulunan makinaya yönlendiremiyorum bu sefer boot edilebilr dvd yi. dolayısı ile yazamıyorum.- diger dvd yazıcıyı da sökemem cunku adamalr kasalara kagıt yapıştırmışlar garanti muhabeti.

ek bilgi-- norton ghost 10 da aldgım imajı bir dvd ye kayıt edip diger makinaya yükledim.andak buradan majı yükleyebilmek için n ghost u o makinaya da kursam , yuklerken surekli hata veriyordu. yoksay yokaya atla diyerek bir kac dosya yükledim ama sonuc nafile :(

ah probil ahh
  • hocam şu başlığı değiştirsen... " gost " değildir o, " ghost " diye yazılır...
  • Çok doğru..
    quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

hocam şu başlığı değiştirsen... " gost " değildir o, " ghost " diye yazılır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.