Şimdi Ara

SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
40.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER TELEFONUM GALAXY S3 VE TELEFONU ALDIĞIM İLK GÜNDEN BU YANA SUPERSU DENEN BİR UYGULAMA VAR HİÇDE DOKUNMADIM NEDİR ACABA BİLEN VAR MI ? NOT:TELEFON KENDİ KENDİNE YÜKLEDİ

• Yapay Zekanın Yanıtı

SüperSU Nedir?

SüperSU, Android cihazlarında root erişimi yönetmek için kullanılan bir uygulamadır. Root erişimi, bir Android cihazının işletim sistemine en yüksek düzeyde kontrol sağlar.

SüperSU Ne İşe Yarar?

SüperSU, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli görevler için kullanılır:

• Sistem uygulamalarını kaldırma veya güncelleme
    • Özel ROM'ları ve modları yükleme
    • Cihaz performansını iyileştirme
    • Güvenlik duvarlarını ve reklam engelleyicileri etkinleştirme

SüperSU Uygulaması Nedir?

SüperSU uygulaması, Android cihazlarda root erişimini yönetmenize izin verir. Güvenilir uygulamalara root izni verme veya reddetme, kullanıcıların hangi uygulamaların cihazlarında tam kontrole sahip olacağını belirlemelerini sağlar.

SüperSU Silersek Ne Olur?

SüperSU'yu silmek cihazındaki root erişimini kaldırır. Bu, root erişimine ihtiyaç duyan uygulamaların çalışmasını engelleyebilir ve cihazının performansını etkileyebilir.

SüperSU Free Nedir?

SüperSU Free, SüperSU uygulamasının ücretsiz sürümüdür. Sınırlı özelliklere sahiptir ve kullanıcıların cihazlarında tam root kontrolüne sahip olmasını sağlar.

SüperSU Installer Nedir?

SüperSU Installer, Android cihazlara SüperSU uygulamasını yüklemek için kullanılan bir araçtır. Cihazını rootlamak ve root erişimini yönetmek için kullanabilirsin.

Önemli Not: Root erişimi, bir Android cihazda üst düzey değişiklikler yapmana olanak tanır. Ancak, bunu kullanırken dikkatli olmalısın çünkü yanlış yapılandırmalar cihazına zarar verebilir. Root erişimini kullanmadan önce riskleri anladığından emin ol.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE ASSASİN

BEYLER TELEFONUM GALAXY S3 VE TELEFONU ALDIĞIM İLK GÜNDEN BU YANA SUPERSU DENEN BİR UYGULAMA VAR HİÇDE DOKUNMADIM NEDİR ACABA BİLEN VAR MI ? NOT:TELEFON KENDİ KENDİNE YÜKLEDİ

telefonu nerden aldın acaba?
  • PEK BİR BİLGİM YOK AMCAM ALMIŞTI VE BANA 2 YIL GARANTİSİ VAR DEMİŞTİ AMA BU SUPERSU'DAN KORKUYORUM NE İŞE YARADIĞINI BİLMİYORUM
  • THE ASSASİN T kullanıcısına yanıt
    rootlanmış cihaz veya marketten indirmişsindir yanlışlıkla.korkmana gerek yok.
  • BEN ROOTLAMADIM VEDE İNDİRMEDİM
  • Demek ki cihazın rootlanmış. SuperSU bir Super User uygulamasıdır.

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu&hl=tr
  • quote:

BEN ROOTLAMADIM VEDE İNDİRMEDİM

Cihazın rootlanmış. Muhtemelen ikinci el yada başka birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İKİNCİ EL DEĞİLDİ SIFIR KUTUSUNDAN KENDİM ÇIKARDIM

BAŞKA TÜRLÜ OLMUŞ OLMA İHTİMALİ YOK MU ?
  • quote:

İKİNCİ EL DEĞİLDİ SIFIR KUTUSUNDAN KENDİM ÇIKARDIM

BAŞKA TÜRLÜ OLMUŞ OLMA İHTİMALİ YOK MU ?

Yok hocam o cihaz rootlu demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PEKİ NASIL OLUYO TELEFONUN KENDİ UYGULAMA OLARAK YÜKLÜYOR BEN HİÇ BİRŞEY YAPMADIĞIMA EMİNİM EN İYİSİ BEN BİR SERVİSE SORİM
  • quote:

PEKİ NASIL OLUYO TELEFONUN KENDİ UYGULAMA OLARAK YÜKLÜYOR BEN HİÇ BİRŞEY YAPMADIĞIMA EMİNİM EN İYİSİ BEN BİR SERVİSE SORİM

Sıfır telefonların hiçbirinde Supersu yüklü gelmez, telefonlar rootlu olarak satılmaz.
  • BANA ÖYLE GELDİ AMA
  • Arkadaşların dediği gibi telefonun rootlu olarak satılmış sana kutusunu açmadan önce bir ayar çekmişlerdir
  • BU PROGRAMI SİLME İHTİMALİM YOK MU SİLİNMİYO
  • quote:

BU PROGRAMI SİLME İHTİMALİM YOK MU SİLİNMİYO

SuperSu'yu açıp ayarlara gir, Root kaldır diye bir seçeneğin olması lazım. Ona tıkla rootu kaldırır.
    Yalnız sayaç sıfırlaman lazım. Telefon rootlandığına göre sayaç da artmıştır. O halde garantiye felan verirsen garantisi iptal olur benden söylemesi.

Kaldırmaya uğraşma sen en iyisi pek birşey bilmiyorsun. Bir zararı olmaz telefona dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 23 Temmuz 2013; 12:36:26 >
  • Bazi siteler rootlu satiyo. Ornek eskiden androitelefonlari.com olan telefoncu.com. belki amcaniz ordan almistir telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER BUNUN STOK HALİNDE BAZEN YÜKLENİYOMUŞ ÇOĞU KİŞİ BÖYLE SIKINTI YAŞIYOMUŞ ŞİMDİ BAKTIM
  • Kardeş *#06# yapıp çıkan IMEI ile bataryanın altında ki IMEI'yi karşılaştırır mısın.

Büyük ihtimal klon IMEI'li cihaz senin ki, IMEI atmak için ROOT yapmışlar.
  • TELEFONU ALDIĞIM YERİ BASMAYA GİDİCEM BEYLER
  • THE ASSASİN T kullanıcısına yanıt
    Sakin ol şampiyon.

0 garantili telefon diye sana satıp içinde supersu gördüysen o telefonu ellemişlerdir. Değişim iste.Ama sen yada başkası yanlışlıkla yüklediyse telefona sen basmadan onlar... neyse :) Senden kaynaklı değilse hakkını ara
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.