Şimdi Ara

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.080
Cevap
76
Favori
267.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E3'teki video Ps 5'ten alınmıştı bence, Ps 4'te epey bir downgrade yiyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ornitorenk_Perry

Hocam sizi PS Türkiye'nin PR Departmanında işe alsınlar bence. Hangi exclusive başlığına girsem gaza getiriyorsunuz.
    Yok hocam ben iyiyim böyle :) Exc. olmasına gerek yok iyi ve güzel olanlarda da bulunuyorum ama Sony olunca bir tık üst oluyor.
    İyi de olsa kötü de olsa yine yorumlar ve bilgiler vermeye devam ediyorum. :)
    Ama gerçekten dediğiniz gibi ben kendim de gaza geldiğim oluyor ara ara. :)
  • PS forumunda takıldığım için, buradaki oyunlarda denk geldiğimden demiştim. Güzel oluyor tabi, devam.

Darısı gelecek nesile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 26 Eylül 2019; 22:30:41 >
  • HUD'lar kapalı bir şekilde dövüşmek..

• Mayıs-Haziran gibi bu oyunun da çıkacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

HUD'lar kapalı bir şekilde dövüşmek..

Neslin kapanış oyunu olacak belkide.. O yüzden fazlası ile önem veriyolardır her yönü ile kusursuz olması için.

• Oyunun atmosferi kendine çekmeye yetiyor. :)

• Yüzlerce oyun gördük,oynadık bitirdik ama şu oyunu görünce kendimden geçiyorum resmen. Böylesi bir atmosfer daha önce görmedim ben. Şahane gerçekten. Defalarca kez izledim ve her defasında hayranlığım artıyor.

• R-10 kullanıcısına yanıt
    PC ci arkadaşın bunu demesi şaşırttı başkası olsa çöp derdi hemen konsol oyunu diye.

• Mutlaka türkçe altyazılı çıkacaktır bu oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgcmn -- 30 Eylül 2019; 7:42:52 >
  • mrtgcmn kullanıcısına yanıt
    Beklenti içine girmemek lazım spiderman horizon içinde türkçe altyazı gelir diyorlardı gelmedi buda new ip olduğu için risk almak istemeyebilirler belki türkçe gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 30 Eylül 2019; 13:13:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şunu belirtmek isterim konu dışına çıkmış olacağız ama oyun oynamanın belirli bir donanımı,tarafı yoktur bana göre.Oyuncu insan her yerde oyun oynar.Konsolun avantajları var kendisine göre,pcnin avantajları var kendisine göre.Ancak bir tarafa körü körüne bağlanmak onu savunmak yanlış.Oyuncu bir insanın yapmaması gereken şey.Ben bu forumda gördüm bunu sadece.Zaman zaman beni de kızdıran arkadaşlar var pc tarafında da konsol tarafında da.Mesela RDR 2 PC için çıkmadı ilk etapta forumda acayip şekilde sevinenler oldu.PC ye çıkıp çıkmaması ne gibi fayda sağlıyor onlara ? Yahu 2-3 kişi korsan oynuyor diye hepsi mi korsan oynuyor forumda.Pire için yorgan yakmak denir buna

RDR 2 duyurulduğu zaman bende bir çok konsol kullanan arkadaşa kızdım.O şekilde yorumlar yapmaları üzücü bir durumdu.Bende bazen o yorumları görüp de bir kaç konu da konsola sallamışlığım var.Ama güzel olan bir konsol oyununa çöp,berbat diyemem ki.Söyleyenler var yok değil ama her iki tarafta da var ne yazık ki.Hiç bir getirisi olmayan şeyler için birbirini kırıyor insanlar forumda.Gamer adam her yerde oyun oynar.Ben konsol alıcam buralara gelip yorum yazdığım da aaa bu pc ci ne işi var burda mı diyeceksiniz.Ama konsol kısmın da çok kaliteli yapımlar var.Bunları kimse inkar edemez.Allah nasip ederse yeni nesil ile birlikte konsol sahibi olacağız

@Raising Kratos
    Size de teşekkür ederim.RDR 2 PC haberine yazdığınız güzel yorum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 4 Ekim 2019; 22:55:6 >

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Sizin de güzel yorumlarınız için teşekkürler. Forumda ki ortam böyle olsa keşke. Kimse birbirine laf atmasa. Ben her iki platformu da kullanıyorum lakin bazen pc tarafındaki olanlar konsol oyunlarina laf atinca araya giriyorum. Mesela malum şahıs var adını vermiyorum çoğu kişi biliyor kendisi ikinci el ps4 almıştı Xbox satıp sonra tekrardan pc ye döndü oyun alamadığı için ps4 de ki oyunları çöp demeye başladı hemen. Her PS4 başlığında bilerek ortamı kizistirmaya çalışıyor. Artık görmemezlikten geliyorum değmez. Konsol PC kavgaları bitmez bu forumda. Nasıl ki akp chp mhp partilerini tutanlar birbirine laf atıyorsa aynı olaya geliyor. Takım tutanlar da öyle.

Umarım sizde kavuşursunuz konsola özel oyunlar oynanmali kesinlikle tavsiye ederim. PS5 de geriye uyumluluk olucak PS4 de ki oyunları da oynarsınız bu şekilde en mantıklısı. Fiyat tuzlu olucak elbet kur malum.

• Asıl ben teşekkür ederim içinizde ki iyi niyetiniz gerçekten belli oluyor. :)
    Mesajınızda da belirttiğiniz gibi bir şeyin körü körüne bağlılığı gerçekten zamanın en kötüsü diyebiliriz.
    Bu Sadece Konsol / PC değil gerçek hayatta da böyle.

İnsanları kırmadan da bu iş yapılabilir. Bazı şeyler vardır karşındaki insanı kırmadan incitmeden söylersiniz.

Ben PC kullanıcıları için sevindim. Modlarla daha da güzel hale gelecektir şüphesiz. :)

"Sic Parvis Magna" hocamızın dediği gibi PS5'de geriye uyumluluk olacağı için özel oyunları da deneyimlemiş olursunuz.

Allah o günleri görmeyi nasip eder diyeyim. :)
  • Bu oyuna en az 2 sene var. en az.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Bu oyuna en az 2 sene var. en az.
    2 Sene çok uzun bir süre hocam. :)
    Death Stranding ve The Last of Us : Part 2 içinde öyle demiştik ama her ikisi de şaşırttı bizleri.
    2020'de bu oyunu görürüz büyük ihtimal. :) Sonrasında ise Yeni Nesile geçişler başlayacaktır haliyle. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 4 Ekim 2019; 23:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

2 Sene çok uzun bir süre hocam. :)
    Death Stranding ve The Last of Us : Part 2 içinde öyle demiştik ama her ikisi de şaşırttı bizleri.
    2020'de bu oyunu görürüz büyük ihtimal. :) Sonrasında ise Yeni Nesile geçişler başlayacaktır haliyle. :)

Alıntıları Göster
    Keşke ama sanmıyorum hocam. Bize gösterilen oynanış 'actual gameplay' değildi bence. Oyunun yapımına yeni başlanmış bile olabilir video'nun gösterildiği zaman. Aynı Last of us Part 2 ve Death Stranding gibi..

Bir ihtimal PS5'in çıkiş oyunu olabilir (Killzone PS4) gibi ama pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 4 Ekim 2019; 23:58:8 >

• Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    Direkt gameplay 2018 e3 de gösterilen hatta 4 yıldır geliştiriyoruz demişlerdi adamlar. İnfaomus çıktı 2014 başında ondan sonra direkt buna başlamışlar yani şuan 5 yıla varmışta geçiyor bile geliştirme süresi. Sonlara yaklaşmışlardır oyunun. Dördüncü yılında gösterdkikleri game playde grafik atmosfer vb tamdı ama combat eksik hissettiriyordu muhtemelen combata abanıyorlar o gösterilen videodan beridir. Daha detaylı combat içeren bir oynanış videosu göreceğimizi düşünüyorum bir kaç ay içinde.
  • Laptop aldim konuyu yakin zamanda guncellerim.

• Ghost of Tsushima's visuals are so beautiful they leave Sony boss impressed

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU

Ghost of Tsushima is an upcoming title set in feudal Japan. Developed by Infamous series creators Punch Productions, the game will be the studio's first release since Infamous.

Speaking in an interview with Famitsu at TGS, SIE Worldwide Studios President Shuhei Yoshida said he was totally "overwhelmed" by the visuals in the game. “ When I play it, it looks so beautiful that my hands stop. It’s a game that doubles the beauty of the Japanese landscape. I’m looking forward to seeing such beautiful scenes.” Yoshida said.

Ghost of Tsushima is an upcoming third-person open-world action-stealth video game being developed by Sucker Punch Productions exclusively for the PlayStation 4. It takes place in 1274, samurai warriors are the legendary defenders of Japan–until the fearsome Mongol Empire invades the island of Tsushima, wreaking havoc and conquering the local population. As one of the last surviving samurai, players rise from the ashes to fight back. But, honorable tactics won't lead to victory. They must move beyond their samurai traditions to forge a new way of fighting –the way of the Ghost– as they wage an unconventional war for the freedom of Japan.

Kaynak :
    ファミ通.com
    SIE WWS吉田修平氏インタビュー。『The Last of Us Part II』の新情報は間近? アジアへの注視など、TGSの印象を訊く【TGS2019】 - ファミ通.com
    https://www.famitsu.com/news/201909/15183421.html

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.