Şimdi Ara

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.080
Cevap
76
Favori
267.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony artık oyun duyurularını oyun çıkmasına yakın yapsa çok güzel olur. Ne bu oyun çıkmadan 10 sene önce duyuruyorlar bekle babam bekle 😑 Tamam kötü bir oyun beklemiyorum ama gazla gazla nereye kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun geliştirme süresinde güzel gidiyormuş hazır olduklarında oyunculara daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyorlarmış. :)

• 2020 eylül ekiminden önce beklememek lazım bu oyunu. 2018 e3 de combat çok düzdü güzel olmasına rağmen ben combota abanıyorlar diye düşünüyorum. Yoksa açık dünya zaten gayet iyi gözükyüordu. Daha hala video göstermeye tam hazır olmadıklarına göre çok rahat ama bir yılı var bu oyunun.
  • KishouArima kullanıcısına yanıt
    Belki Death Stranding'de olduğu gibi bunda da bir fake gelir önce bu çıkar en son the last of us part 2

• Japonların kendi milletini anlatan oyunlarını tlou 2 ve death stranding arasında sıkıştıracaklarını sanmıyorum pek. Ben ps 5 den biraz önce çıkacak ps 5 e de anında ray tacing 4k lı hali gelecek diye düşünüyorum. Şuan yeni ps ye falan da geliştiriliyordur aynı anda belki de ondan bu oyun uzadı bu kadar. Tlou şubatta martta çıkarsa ikisinin arasında Ghost of çıkma ihtimali yok Tlou haziran temmuza kayarsa beki bir ihtimal Ghost of şubatta martta gelir. Ama ben gene de Ghost of eylül de falan gelir gibi hissediyorum tam bu günlerde seneye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KishouArima

2020 eylül ekiminden önce beklememek lazım bu oyunu. 2018 e3 de combat çok düzdü güzel olmasına rağmen ben combota abanıyorlar diye düşünüyorum. Yoksa açık dünya zaten gayet iyi gözükyüordu. Daha hala video göstermeye tam hazır olmadıklarına göre çok rahat ama bir yılı var bu oyunun.
    Aslına bakılırsa combat kısmında çalışıyorlardı Mo-Cap ve hareket sensörlerinin olduğu bir görsel vardı.
    Oyunun hangi kısmını bize gösterdiklerini tabiki de bilemeyiz. Ama özelleştirilebilir hareketler yada farklı kılıçlar dövüş teknikleri vb. şeyler görebiliriz.

Oyundan şüphem yok güzel olacaktır elbet bize gösterdikleri Atmosfer bile ağızları açık bırakmaya yetti diyebilirim. :)

PS5 çıkmadan oyunu sunacaklardır her iki Platformda yeterince satışa odaklanacaklardır diye düşünüyorum.

• Ana senaryodan bile sıfır görüntü geldl misal bize gösterilen kısım yan göreve aitmiş. Demek ki yolları bayağı vardı önlerinde ki ana senaryodan göstermemeyi tercih ettiler. Boss fightımsı bir moğol komutanı ile olan ana senaryo fightı falan görsek fena olmaz. Bu yıl gitmeden bir gameplay gelir umarım.
  • Shuhei Yoshida Ghost of Tsushima'yı oynamış. Grafikleri ve Çevre dizaynını görünce birçok kez elleri durmuş. :)
    Güzel Sahnelerin olduğunu söylüyor ki bizde biliyoruz gördüğümüz kadarı ile. :)

https://jackofallcontrollers.com/2019/09/16/shuhei-yoshida-says-ghost-of-tsushima-is-so-beautiful-that-he-often-stops-playing-the-game-to-look-around/

Ghost of Tsushima is also great. I’m overwhelmed by graphics. When I play with it, it is so beautiful that my hands stop. There are many scenes that make Japanese scenery 1.2 times more beautiful.

Shuhei Yoshida

• Bu oyundan çok ümitliyim, eşi ve benzerine çok rastlanmayan bir yapımla karşı karşıyayız, Animasyonlar ve Grafik çok üst kalitede, Türkçe desteği esirgemezse ps tr, çok büyük zevkle oynayacağımız bir yapım olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapanışı Lou 2 ile yapacaklar Tsushima Ps5'e kalacak gibime geliyor benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Kapanışı Lou 2 ile yapacaklar Tsushima Ps5'e kalacak gibime geliyor benim.
    Bununla ilgili de bir açıklaması vardı "Shuhei Yoshida"'nın. PS4'te duyurulan tüm oyunlar PS5'e sarkmayacak diye.
    PS5 için oyun yapımlarına başlamışlar zaten Firmalar.

PS4 için Ghost of Tsushima gelecektir büyük ihtimal. :)

インサイド
    ゲームハード後期は“デベロッパーのソフト力”が極まる?―SIE WWS・吉田修平氏が語るPS市場の近況【TGS2019】 | インサイド
    https://www.inside-games.jp/article/2019/09/17/124693.html

The *x-factor* ain't happening yet, because they're almost all PS5 games.

The last PS4 year will be all about Death Stranding, Concrete Genie, MediEvil Remake, The Last of Us 2, Final Fantasy 7 Remake, Predator: Hunting Grounds and Ghost of Tsushima.

The "Suprise! Here is a new AAA IP you didn't know about" ain't happening in th State of Plays because they're all PS5 games.
    Again: This gen is ending. Almost all Sony's 1st party studios are working on PS5 games.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 18 Eylül 2019; 11:45:17 >

• Bu oyun keşke bu sene çıksaydı

• Bu oyun çıktığı dönem sağlam satıcak. Bir Horizon Zero Dawn kadar sağlam çıkış yapıcak bu oyun kesinlikle.

2013'den beri geliştiriliyor yani 6 yıl oldu adamlar ne detay yapıyor ki hala ses seda yok. Yakın dönem de patlatacaklar oynanışı görselleri ile bizi mest edip dibimiz düşücek.

2020 oyuncular için harika bir yıl cukkaları hazırlayın ve arkanıza yaslanın.
  • Yakın zamanda haber geleceğini sanmıyorum, en erken haber 2020 de gelir bence, PS5 duyurusuyla oyunu da gösterirler çünkü şuan tloup2 ve DS var araya birde bu girerse oyun kalmaz ellerinde gösterecek

• Death Stranding 2019 yılının son oyunu zaten. Ben 2020 için konuşuyorum okuman yok sanırım.

Bu nesil ellerinde iki oyun kaldı onlarda 2020 yılında gelecek.
  • "Yakın dönem" lafını 2020 olarak düşünmedim daha çok 2019 sonu gibi geldi dediğiniz

• Mevcut şartlarda şimdi den para biriktirmeye başlarsak, Oyun çıktığında bütçemiz oluşmuş olur.
  • Peh horizon denen oyun bu oyunun getir götürünü yapar anca. Ghost of tsushima aşırı sağlam olacak bir Gow bir Tlou ışığı görüyorum Horizon bitirince bir daha dönüp oynanmayacak bir oyundu. Bu oyun tekrar tekrar oynatacaktır kendini zaten japonlar milliyetçi bir toplum bunu hep derim kendi tarihlerini anlatan bir oyunun çok iyi olmamasına imkan yok zaten bildiğim kadarıyla şuana kadar en uzun geliştirilen özel oyun bütün özel oyunlar arasında.
  • Sucker Punch, InFamous: Second Son'dan beri ortalıkta gözükmüyordu, özledik. Çıksın da Pastel Sarı Şeritli Top Pitonlar gibi oynayalım.
  • E3 2018'den beri bir haber yok, bir oynanış gelse keşke de çıldırsak tekrar, umarım State of Play'de bir şeyler görebiliriz çünkü gerçekten şöyle bir geriye baktığın zaman 2012'de taslakları olşturulmaya başlanmış, Sucker Punc, hep Tarihsel - Japon oyunu yapmak istemiş, Infamous Second Son bittiği gibi Ghost of Tsushima'ya yüklenmişler ve en kötü ihtimal ile temiz tam 5 yıllarını vermişler, çıkışı 2020 Mayıs - Ağustos arası diyorum ben daha fazla uzatmaları mümkün değil, çünkü Ps4 için yapıldı bu oyun ve Ps5 çıkmadan Ps4 oyuncularının oynayabilmesi lazım bu oyunu, en kotü ihtimal ile de Eylül - Ekim gibi Ps4 - Ps5 aynı tarih aralığında çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 20 Eylül 2019; 6:51:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.