Şimdi Ara

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.080
Cevap
76
Favori
267.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E3'ten önce yada sonrasında Mini E3 gibi bir şeyler yapabilirler.
    Sony Oyuncuyu bu kadar fazla bekletmez ama geliştiriciler elbet Sony tarafında olan gelişmelerden haberdar oldukları için yakın söylemlerde bulunabiliyorlar. :)

Sony E3'te olmayacağını açıklamışlardı ama Meydanı da boş bırakmayacaklardır. :)

İlerleyen zamanlarda Sony Nasıl bir etkinlik yada ona benzer bir şeyler yapacak bekleyip görelim derim.
  • Eğer yalan haber değilse oyun iptal edildi ertelenmişte olabilir

dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bsNA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehan1991 -- 4 Nisan 2019; 21:21:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgehan1991 B kullanıcısına yanıt
    Video 1 nisan da yayinlanmis. Şakadır o.
  • Ona dikkat etmedim çok üzülmüştüm 😆
    Şu oyunu oynayamazsam içimde kalacaktı

• İnsan bi fotoğraf felan paylaşır bari bunlar neden bu kadar sessiz ya Tlou 2 ve DS en azından bireyler paylaşılıyor ama sucker punch uyuyor herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun da PS5'in çıkış oyunu olabilir... Gerçi benim beklentim TOU2 ama yine de bu oyun da olabilir...
  • Kotaku'nun önemli isimlerinden Jason Schreier Ghost of Tsushima 2020 1.ceyrek de cikicak demiş First PS4. 2020 Later Enhanced olarak PS5 cikicak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Kotaku'nun önemli isimlerinden Jason Schreier Ghost of Tsushima 2020 1.ceyrek de cikicak demiş First PS4. 2020 Later Enhanced olarak PS5 cikicak.

Evet Bende okumuştum. :)
    The Last of Us : Part 2 için 2019
    Ghost of Tsushima 2020 Early
    Death Stranding ise PS4/PS5 çapraz gen. olarak çıkacağı yönünde. :)
  • tüm oyunları 2020 ye koyar bunlar.2019 da çıkaracak olsalar e3 e katılırlardı.yada psx gibi bir konferans düzenlenirdi.10 dakikalık leş sunumlar yapmazlardı gibi geliyor bana.
    2020 ocak-mart-mayıs aylarında last of us-ghost of tsushima-death stranding olacak gibi.
  • Bu adam söylüyorsa doğru olma olasılığı cok yüksek boş birisi değil kaynakları sağlam.

İnşallah tüm oyunlar sorunsuz sıkıntısız çıkar. Days Gone gibi teknik sorunlar olmasin biz bekleriz. Zaten 500 den aşağı fiyat çekmezler. 469-499TL olur şuan cikarsa tabi. Kenara 3 exc parası koydum ben şimdiden pusuda bekliyorum

• Days gone da yapımcılar acemiydi hocam teknik sorun olmasına rağmen güzel oyun bunlar öyle yapmaz tecrübeli firmalar sonuçta :)

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Days Gone dan sonra Sony böyle hatalara izin vermez zaten istese de :) gelecek 3 exc oyunu yapanlar tecrübeli ekipten oluşuyor o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Sony'nin şu bekletme politakasi insanı kanser eder valla.

• Bundan sonraki gelecek PS4 exc oyunlarının hepsi dünyadaki en kaliteli stüdyolardan gelecek

Naughty Dog - The Last of Us Part II ( Uncharted 4, Uncharted: The Lost Legacy)
    Sucker Punch - Ghost of Tsushima ( Infamous: Second Son, Infamous: First Light)
    Kojima Productions - Death Stranding ( Death Stranding'de PS4 de gücünü kanıtlamış ve özel olarak yapılmış DECIMA oyun motorunu kullanıyor)

Bu 3 oyunda dudak uçuklatacak, çığır açacak grafiklere, atmosfere, tasarımlara ve animasyonlara sahip olacaktır.
  • Ne zaman çıkacak acaba ps5 ozel mi gelecek

• Sekiro dan sonra Japon aksiyon oyunlarina hayran kaldım. Bir an önce çıksa da artık oynasak. Katana ile show yapsak.

• Bu sene çıkmaz oyun

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    çıkarsa ekimde çıkmazsa 2020 1.çeyrekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

çıkarsa ekimde çıkmazsa 2020 1.çeyrekte
    çıkarsa ekime kadar çıkmazsa......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 18 Mayıs 2019; 16:20:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Ne zaman çıkacak acaba ps5 ozel mi gelecek
    PS5'e özel olacak çıkacağını zannetmiyorum hocam PS4'e tanıttıklarını genelde o platforma çıkarıyorlar. :)

PS4'e çıkar sonrasında PS5'e daha güzel görünmesini sağlayan patch ile birlikte "Geriye uyumluluk" adı altında çıkar.

Sanırım 2020'ye 2 oyun bırakacaklar DS ve GOT :)
  • Dostlar Ghost Of Tsushima Gameplay'i de Türkçeye çevirdim merak eden veya o müthiş atmosferi tekrar yaşamak isteyen olursa buyursun.Bu arada o grafikler ne ya aman aman felaket birşey 4k alası geliyor insanın

(oyunun İngilizcesi eğer fragmanda ki gibiyse cidden çok basit az birşey bilen bile anlayabilir belki karakter japon olduğu için İngilizce'ye fazla abanmamışlardır gerçeklik açısından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 22 Mayıs 2019; 1:40:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.