Şimdi Ara

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.080
Cevap
76
Favori
267.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NusretSamanci

inceden para biriktirmek lazim
    günde 1 lira atsak 400-500 gün anca.
  • En çok beklediğim oyun çıkış tarihi ne zaman olur acaba gerçi 470 TL ye çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019'un başlarınca çıkacakmış oyun. Şimdiden para biriktirmeye başlayın gençler pre-order'la alırsak 600'e falan kurtarırız belki. Yoksa 700'ü görürüz gibime geliyor bu gidişle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

2019'un başlarınca çıkacakmış oyun. Şimdiden para biriktirmeye başlayın gençler pre-order'la alırsak 600'e falan kurtarırız belki. Yoksa 700'ü görürüz gibime geliyor bu gidişle
    600 verecek kadar kafayı yemedim daha
    alacaklara hayırlı olsun
    2019 başı gerçekçi gelmedi ama bakalım
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Nioh beklentimiz için Sekiro daha tatmin edici olacak sanırım hocam. GoT daha çok genel oyuncu kitlesine hitap edebilir.
  • 2019 - Ghost of Tsushima ve Days Gone
    2020 - The Last of Us Part 2 ve Death Stranding

2020 sonuda yeni konsol çıkıcak.

Bu neslin son oyunu yine TLOU 2 olucak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 3 Kasım 2018; 15:42:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

2019'un başlarınca çıkacakmış oyun. Şimdiden para biriktirmeye başlayın gençler pre-order'la alırsak 600'e falan kurtarırız belki. Yoksa 700'ü görürüz gibime geliyor bu gidişle
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 13 Mart 2019; 17:33:57 >
  • Uzun zamandır sesleri solukları çıkmıyor. Oyun bence bitti içimden bir ses aniden çıkış tarihi gelicek gibi. Bu oyun epik olucak.
  • Türkçe olacak mı acaba bilgisi olan var mı?

• inşallah hocam ama sanmıyorum daha biteceğini 2020 yılına sarkar gibime geliyor bu oyun lou 2 ile aynı yıl çıkacağını düşünüyorum
  • Negan kullanıcısına yanıt
    tarihi geçtim oyunun daha çıkacağı yıl belli değil hocam yani şimdiden belli olmaz oyunun çıkış tarihine 3-5 ay kala eğer türkçe olacaksa duyurulur
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağol inşallah, Türkçe gelir.

• 3 Ay önce gönderilmiş SuckerPuch'da çalışan "Sr Environment Artist - Melissa Altobello " tarafından.
    Gözden kaçan bir detay.

Oyundan bir adet görüntü.

Ghost Of Tsushima E3

This is a shot I worked on for our E3 presentation this summer! I'm responsible for modeling, texturing, and scene layout. I can't wait to be able to share more of what we're working on!!

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU
  • Hocam foto büyük halde açılmıyor.
    İngilizcem yok bu yaz e3 te çıkışmı yapacak diyorlar oyun için?

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Yok hocam.e3 icin calisilan sunumdan bi goruntuymus.daha fazlasini gostermek icin sabirsizlandigini soyluyor

• Geçenlerde oyunun geliştirilmesi için açık iş pozisyonlarına başvuru bekliyorlardı. 2020 Haziran gibi çıkar bence.

• Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    Teşekkürlee hocam bende çok sevinmiştim bu yaz çıkar diye. İnşallah tarih verirler bu sefer :)

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

3 Ay önce gönderilmiş SuckerPuch'da çalışan "Sr Environment Artist - Melissa Altobello " tarafından.
    Gözden kaçan bir detay.

Oyundan bir adet görüntü.

Ghost Of Tsushima E3

This is a shot I worked on for our E3 presentation this summer! I'm responsible for modeling, texturing, and scene layout. I can't wait to be able to share more of what we're working on!!

Sony e3'e katılmayacak ki neden böyle bir şey yazmış

• Türkçe dil desteği ile çokış tarihi açıklansa 10 numara olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony e3 e katılmayacaz o aylarda aktifte olmayacağız diye açıklama yapmıştı fikir yada politika değişikliği yapmışlar desem onun da olacağını sanmıyorum anlayamadım işi neyse yaz gelsin ortaya çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 3 Nisan 2019; 23:54:2 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.