Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

GHOST PANAMAO X 6 30V ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aranızda başlıkta belirttiğim bisikleti kullananlar varsa nasıl, kadrosu sağlammı, konforlumu bundan bahsedebilirmi.

Bisiklet budur:http://www.ghostbisiklet.com/bisiklet.aspx?kid=2&bid=74

1 aydır 3000 TL ye kadar bisiklet arıyorum ve buna karar kıldım. Alıcam 1 hafta içinde. Ben genellikle şehirde ama deli bir sürücüyüm. Yani bilerek tümsek, taşlı, engebeli yollara girerim. Kaldırımdan atlarım, Arasıra merdivenlerden bisikletle inerim. Yılın 1-2 ayı köy yollarını bilirsiniz taşlı, topraklı engebeli yollardır. Bu tür bir sürüş için alıyorum bu bisikleti. Şuan için kendime MTB yi gereksiz görüyorum. GHOST beni yanıltmaz diye düşünüyorum. Eğer 3000 tl civarında bu bisikletten daha sağlam bir bisiklet varsa önerilerinize açığım. Yeterki aldıktan sonra pişman olmayayım. Keşke şunu alsaydım olmasın. Önerilerinizi bekliyorum değerli Forum arkadaşlarım.

• Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mtb yi gereksiz görmeseydin şunu önerebilirdim
    http://www.decathlon.com.tr/btwin-vtt-rockrider-big-8-id_8280092.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChadSmith kullanıcısına yanıt
    Kardeşim, Bunun kadro yapısı sağlammıdır ?
  • B'TWIN SAĞLAMMIDIR. KADRO YAPISI 6061 SAĞLAMMIDIR İLERDE SORUN ÇIKARTIRMI ?
  • Abicim birde ben dağda kullanmayacağım ki, everestten aşağı inmeyeceğim. benim alacağım biisklet en fazla 2 şekile zorlanır.

1; dik apartman merdivenlerinden aşağı biskletle inerim .

2: engebeli yollara çok girerim.

Bu 2 sebep şçşn ben neden dağ bisikleti alayımki ben bizim bisikletçiden aldığım 25 tl ye bisikletlede merdivenlerden iniyordum. :D çokta güzel bisikletti.
  • kusura bakma biraz geç cevap vermiş olucam.

ben kadro yapısı konusunda sorun çıkacağını düşünmüyorum. istersen yabancı sitelerde inceleme bulursun bence çok iyi bisiklet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One-x Yeni yazılım 1.29.707.11
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.