Şimdi Ara

yamaha 361 aldık sw-216 aldık şimdi wharfedale crystal 2-40 mı 8.4 mü sıra bunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar anfi olarak kısmet 361 oldu ama şimdi stero kolon lazımm bu anfi için crystal 2-40 ile 8,4 arasında kaldım şizce hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 6 Ağustos 2008; 0:29:29 >

• Arkadaşım 9.6 al diyeceğim ama 361 9.6 ları kaldırabili mi ...? 8.4 ler ise 9.6 ların iki alt ve güzel bir modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 30 Temmuz 2008; 16:27:47 >
  • valla 8,4 iyi gibi quadral quantas alıcaktım ama kafa karıştı crystal dinledim sesi kötüydü 8.4 de ses kalitesi crystalden kaliteli olmalıki alıyım
  • bende aynı sistemi kurmayı planlıyorum Yamaha nın V363 ve yanında uyum sağlayabilecek en başarılı hop. seti olan iki model arasında kaldım.
    Wharfedale Crystal 2 40 set : 625 ytl gibi bir fiyatı var. dinlemedim
    Wharfedale Diamond 8 seti ise: 925 ytl fiyatı var. hop. daha kaliteli olan Kevlardan yapılmış.
    bu iki setten hangisi fiyat/perfrmns olarak daha iyi.? yani 8 serisi kalite olarak 2 40 ile aynı çok hissedilir bir fark yok diyecek var mı arada ne de olsa 300ytl fark var. bazıları 300ytl ye PureAcu.set alabildiğini unutmayın.
    bide yanına Sub.W gerekli ne kullanmalıyız.?
    Diamond 9.6 set salonda çok kaba duracağı gibi amfi de onu besleyemeyecek ve hiç performans alamicam. Diamond 8. ler 34m² salonumu yeterince doyuracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukman -- 30 Temmuz 2008; 16:45:57 >
  • 8.4 onler 300 dolaR ZATEN
  • 8.4 ün tizlerinin iyi olmadığı quadral quantasların daha iyi olduğu söyleniyor.hatta yamaha anfide denebildiği söyleniyor .acaba deneyip mi alsam başka yorumlardada 8.4 ler den iyi kolon olarakbahsediliyo hangisi doğru şaırdım kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickelx
    8.4 ün tizlerinin iyi olmadığı quadral quantasların daha iyi olduğu söyleniyor.hatta yamaha anfide denebildiği söyleniyor .acaba deneyip mi alsam başka yorumlardada 8.4 ler den iyi kolon olarakbahsediliyo hangisi doğru şaırdım kaldım

Ben Yamaha Rx-v350 anfi için zamanında Wharfedale 8.4 ile karşılaştırmalı olarak dinleyerek (başka bir anfide) Quadral Quintas 400 tercih etmiştim. Sting'in adını bilmediğim bir şarkısı ile dinledim ve Quadral'ın sesi belirgin şekilde daha net ve doyurucu idi. Sinema ve oyun konsolu önceliği olan ve neredeyse müzik dinlemeyen birisi olarak, bugün de Wharfedale 8.4 tercih etmeyeceğimi söyleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten satanda quadral dedi deniyemedim istersen deneriz farkı görürsün dedi tizlerin daha net oldugunu söyledi.8.4 çok övüldü ondan aklım oralara gitti.demek uygun fiyatlı quadral gerçekten fiyat performans ürünüpeki hala quadral mı kullanıyosun yoksa degiştirdinizmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 31 Temmuz 2008; 21:16:47 >
  • quadral ın bi üstü bir model önerebilirseniz dinleyen test eden varsa sevinirim.
  • quote:

arkadaşlar anfi olarak kısmet 361 oldu ama şimdi stero kolon lazımm bu anfi için crystal 2-40 ile 8,4 arasında kaldım şizce hangisi

361 hayırlı olsun ıyı bır secım. pıo 416 bence 361 karsısında pıo fanatıklıgı olurdu. pıonun 416 ve 5 serısı arasında cok gıttın geldın ancak yamaha 361 almakla en dogru kararı verdın. aksını yapmıs olsaydın bır suru parayı sadece pıonun ses rengıne verecektın. 361 bır cok ozellıgı ıle pıonun senın sectıgın serılerı arasında daha avantajlı. A+B konumu compenent bağlantıları ılk aşamadakı bır cok ıhtıyacını artı olarak karsılayacak. umarım ıyı bırer cıft kolonla tamamlarsın. tekrar hayırlı olsun.
  • 361 özellik ve bağlantı olarak artı ama pionun ses rengi acaba stereo da etkilimi bi acaba var..
  • arkadaşlar gene diyorum 361 363 461 463 bu tip yamaha anfielr için en iyi seçim front kolon hangisi quadral quantas 8.4 9,6 jbl jamo ne olabilir... bu arada junesun tsk ama bişey sorcam 415 le 361 i kıyasladınmı seste nasıl farklılıklar var.
  • Burr-Brown 192kHz/24-bit DACs used in all channels bu olay yamahada 463 den sonra başlıyo heralde tam olarak fark nedir bi bilen varsa AÇIKLAYABİLİRSE
  • sony ss-f6000 nasıldır ses olarak
  • quote:

arkadaşlar gene diyorum 361 363 461 463 bu tip yamaha anfielr için en iyi seçim front kolon hangisi quadral quantas 8.4 9,6 jbl jamo ne olabilir... bu arada junesun tsk ama bişey sorcam 415 le 361 i kıyasladınmı seste nasıl farklılıklar var.

hiçbirşey sorma 361 anfini keyfini sure sure ve gule gule kullan bizler buralarda yolcuyuz ticaretiyle uzaktan yakından alakamız yok. bugun sendekı yamaha bendekı pıo yarın bendekı denon sendekı harman kardon hepsıde ıyı markalar ıyı anfıler hıcbırı bızı yarı yolda bırakmaz. ben bugun 415imi satsam yerine 361 alsam ınan hıc ama hıc zararım olmaz. aynı paraya sıfır yenı 361 anfım olur. boşver onkının pıonun denonun... mılyarlık anfılerını alıpta performansından memnun olmayanlar duşunsun dizlerini dovuyorlar ama aldıkları rakamın dortte bır fıyatına bıle satamıyorlar sana bir ip ucu trde fılmlerın neredeyse hepsi dd kayıtlı yuzuklerın efendısı gıbı bır kac fılm dısında thx bulmak imkansız hatda blu ray fılmler bıle 5.1 pcm kayıtlı nerede 7.1 pcm kayıt bulmak dts ıse artık bulunmuyor. ıp ucu şu 361 anfınle ıkı kaynaklı bır fılmı dd konumunda ızle anfın sesı ıstedıgın gıbı yapabılıyormu bırde ana kaynak dd kayıtlı bır fılmı anfınle dd olarak izle aradakı fark dağlar kadar bence. yani herşeyi anfiden beklememek lazım. ana kaynak ne verırse anfıde o kalıteyı, ana kaynakta varsa o ozellıklerını kullanarak sana ıletır. kafanı hıc yorma 361ın keyfını sur. biz basamakları bırer bırer cıkıyoruz bızdekıler eskı model anfıler degıl sadece markaların gırış modelleri. yanlız hoplarını ıyı seç. mumkunse en ıyısını al parayı yatır hopa. anfını herzaman değişirsin ama hop çok zor.

• sagol junesun bide bişey diycem okadar denedim anfiyi cd player bağladımm ama pc den x-fi den analog veya optic bağladım ses süper bu ses kartı ne acayip bişeyy ya 200 ytl lik ses kartından bağlıyınca ses nasıl değişiyo heralde x-fi ile bağlıyken aldıgım sesi 3 milyarlık anfilerde alırım ne derseniz diyin x-fi gibi ses kartından baglıyınca ses bi acayip oluyo misal filmde cam kırıgı olsun patlamalarda ses kartıyla bağlıyken daha fazla detay alınıyo yaşasın x-fi yamaha uyumu...
  • ses kartı kullanmadanistedigim sesi alabileceğim av receiver yok galiba...sesi cristal gibi çıkaracak müzikte zilleirn sesini net duyabileceğimm..
  • bu crystal 2,30 ne uyduruk kolon adamlar 3 yoolu gibi yapmış ama 2 yollu en alttaki bas gibi bi sürücü var megerse sürücü değilmiş arkası boş üstteki bası nhareketiyle hareket ediyo..fiyat megerdse bundan iyiymiş .valla adam demese anlamıycam alıp ömür boyu kullancazz..
  • quote:

bu crystal 2,30 ne uyduruk kolon adamlar 3 yoolu gibi yapmış ama 2 yollu en alttaki bas gibi bi sürücü var megerse sürücü değilmiş arkası boş üstteki bası nhareketiyle hareket ediyo..fiyat megerdse bundan iyiymiş .valla adam demese anlamıycam alıp ömür boyu kullancazz..

arkadaşım o modelin resmini buraya koyabilir misin lütfen, dediğinden birşey anlamadım ben. Öyle bir sürücü hayatımda duymadım dumur oldum resmen.

herkes bir öneride bulunmuş ama harman kardon üzerinde hiç durmamışsınız, neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyberk -- 4 Ağustos 2008; 11:54:34 >

• vala 2.40 var internette bu ona benziyo 2.30 media markta var ordaki satıcı dedi zaten bende baktım önden kolon gibi.arkası yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.