Şimdi Ara

GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
3
Favori
10.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

quote:

Orijinalden alıntı: ygtinan

ben de co-op icin ark ariyorum psn xdygt

ekliyorum oynayalım

Dostum pm atmıştım ama aldın mı bilmiyorum.simdi turkiyedeyim dönünce oynamaya devam edecegim

pm uyarısı çıkmıyor niyeyse. Tamam oynayalım zevkli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtinan

ben de co-op icin ark ariyorum psn xdygt

Sizi ve diğer mesajınızı alıntılayan arkadaşları ekliyorum
  • Beyler şunu anlamadım ;;

Oyun psnde 50 liraya düşmüş sanırım hemen alıcam fakat online pass olmadığı için online oynayazmıyım ?

ne yapmam lazım kararsız kaldm
  • bu oyunu indirimle alıp 1 indirme hakkını bana verene god of war collection 2 içeren hesabı 2 indirme hakkıyla birlikte komple veriyorum. duyun artık sesimi yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalicana

Beyler şunu anlamadım ;;

Oyun psnde 50 liraya düşmüş sanırım hemen alıcam fakat online pass olmadığı için online oynayazmıyım ?

ne yapmam lazım kararsız kaldm

PSN den alınan oyunlar için pass code'a gerek olmuyor. Online oynayabilirsin
  • oyunu dün aldım gayet güzel bir oyun onlinına pek bakmadım girdiğim zaman adam bulabilirmiyim
  • oyunda campaing de oflıne da aynı ps3 den 2 kişi beraber co-op yapamıyormu
  • Oyunu pc de oynadım ,sırf move destegi için ps3 e aldım ama sadece silah seçme kısımda kullanıldığını görünce delirdim

Grafikler guzel
    Taktik ,takım oyunu cok guzel
    Silah in tepkisi gerçekçi
    Düşman ölümleri cok eğlenceli
    Animasyonlar baya guzel yapılmış
    Gadget kullanımı cok zevkli

Kısacası oyun ortalama üstü bir oyun ,alın oynayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala oynayan var mı arkadaşlar ?

Almak için geç mi kaldık çok canım sıkılıyor Fps oyun almam lazım
  • bende var oyun.satıyorum psnden.almak isteyen pm atabilir.
  • Arkadaşlar Co op oynamak isteyen varsa beni eklesinler Headset de mevcut rahatca oynayabiliriz psn nickim bluefox557
  • Hafiften konuyu cortlatmis olabilirim ama su siralar TPS kamerasi ile (fps degil) Multiplayer oyun ariyorum. Uncharted 3 oynamaktan migdem bulanmaya basladi alternatif olarak bu oyunu gordum. Psnde fiyati 50 TL. Simdi oyunu alsam cok gec kalmis sayiliyormuyum? Sirf Multiplayer icin almak istiyorum. Oyunun multisini hala oynayan var mi? Adam bulmakta zorlanirmiyim? Birazda Multiplayer hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.
  • Arkadaşımla PSN de bu oyunu almaya karar verdik...Oyunun campaign bölümü ve başka modları coop olarak oynanıyor diye biliyorum....Şimdi alsak oyunu online coop olarak rahatça oynayabilirmiyiz...Serverler nasıl ?
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt
    Ben sıkıntı olmadan oynuyorum hacı..

Yalnız millet almış başını gitmiş.. MP düşünürseniz harcanırsınız..
  • Multiplayer güzelmiş fena oynuyo millet tps multiplayer sevenler kaçırmasın :)
  • Gercekten multisi cok iyi bir oyun ps3 de hala severek oynuyorum. herf sinifla 50 lvl oldum birlikte oynamak isteyenler psnlerinizi paylasin. Eger aktif oynuyorsaniz.
  • oyunu yeni bitirdim. gerçketen harika bir oyun almayı düşünen herkese tavsiye ederim.özellikle son bölüm bir sinema filmi gibiydi :)
  • Geçen neslin hem single hem multi en iyi shooteriydi.
    Ama gerektiği ilgiyi görmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.