Şimdi Ara

GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
3
Favori
10.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serverlar asiri lagli adam gibi oynanmiyo oyun surekli donuyo takiliyo kaliyo acil bi yama lazim ve serverlara ayar cekilmesi lazim
  • Oyun ciddi anlamda simülasyon herhalde. Herkes zorlanmış. Merak ettim.
  • oynadım betayı süper mario yu aradım desem yalan olmaz bu ne yaa oyun berbat
    durmadan öldüm dedim adam vurupta kapatayım betayı nasıl bakalım adam vurma hissi vs yok adamlar indiriyo hemen skandal bi oyun bizi bekliyo multi olarak tabii
  • Oyun çok sağlam taktiksel shooter olmuş. single zaten cepteydi.. aksilik olmazsa multisi de oynanır kere oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Oyun çok sağlam taktiksel shooter olmuş. single zaten cepteydi.. aksilik olmazsa multisi de oynanır kere oynanır.

Aksilik olmazsa bu akşam atalım mı birkaç kişi ile beraber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

Oyun çok sağlam taktiksel shooter olmuş. single zaten cepteydi.. aksilik olmazsa multisi de oynanır kere oynanır.

tamam kardeşim atalım da benim geliş saatini biliyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

tamam kardeşim atalım da benim geliş saatini biliyorsun

Gece atarız o zaman yeni kulüp işine girdim 21.30 da başlamayı düşünüyoruz, gece yarısına kadar oynar ondan sonra bu oyuna akarız.

• Oyunun artilari :

Animasyonlar : Kasarken, ve bir tumsekten atlarken beta olmasina ragmen Moiton-Capture oldukca basarili. Hatta denedinizmi bilmiyorum ; kosarken aniden yuvarlak tusuna basiniz Burdada bir dizi muthis animasyon hareket sergiliyeceksiniz. Su hareketi yapiyor hizla kosarken aniden yuvarlak tusuna bastiginizda karekter ilk once dizlerinin uzerinde hizlica suruklenerek kademeli ve cok gercekci bicimde yere yatiyor muthis :)

Cover sistem: Evet siper alma sistemide oldukca basarili ve esnek.

Karekter modellemeleri ve silah gelisimi: Basarili

Eksiler: Karekter modellemeleri haricinde cevre modellemeleri ve cevre etkilesimi zayif.

Oyun gercek manada "GHOST RECON" serisindeki taktik strateji gerektiriyor, tek basina bir hicsiniz. Aslinda bu bir yerde basarili.

Bazen bir engebeden atlarken vb animasyon hareketleri devreye girdinde kameraya o anda hukmedemiyosunuz.

Gorsel olarak asla kotu denilemez ama cok iyi de diyemeyiz, AA eksiklikleri mevcut.

Beta dan dolayi server prob

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Oyunun artilari :

Animasyonlar : Kasarken, ve bir tumsekten atlarken beta olmasina ragmen Moiton-Capture oldukca basarili. Hatta denedinizmi bilmiyorum ; kosarken aniden yuvarlak tusuna basiniz Burdada bir dizi muthis animasyon hareket sergiliyeceksiniz. Su hareketi yapiyor hizla kosarken aniden yuvarlak tusuna bastiginizda karekter ilk once dizlerinin uzerinde hizlica suruklenerek kademeli ve cok gercekci bicimde yere yatiyor muthis :)

Eksiler: Karekter modellemeleri haricinde cevre modellemeleri ve cevre etkilesimi zayif.

Oyun gercek manada "GHOST RECON" serisindeki taktik strateji gerektiriyor, tek basina bir hicsiniz. Aslinda bu bir yerde basarili.

Bazen bir engebeden atlarken vb animasyon hareketleri devreye girdinde kameraya o anda hukmedemiyosunuz.

Gorsel olarak asla kotu denilemez ama cok iyi de diyemeyiz, AA eksiklikleri mevcut.

Abi dun seninle partye girdik ama oyun bulmadi bikac el mw atiktan sonra bi baktim oyundasin heyecanla girip bi baktimki hadi betadirda pek sarmadi oyunu baltalayan cok etken var biri sensor resmen atinca sensoru duvar arkasinda ne var ne yok gosteriyor. Ve duvarin arkasinda saklanan adAmlarin hic kafasini dahi cikarmamasi gibi unsurlar can skiyor yani kisacasi bana gore degil :;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

quote:

Oyunun artilari :

Abi dun seninle partye girdik ama oyun bulmadi bikac el mw atiktan sonra bi baktim oyundasin heyecanla girip bi baktimki hadi betadirda pek sarmadi oyunu baltalayan cok etken var biri sensor resmen atinca sensoru duvar arkasinda ne var ne yok gosteriyor. Ve duvarin arkasinda saklanan adAmlarin hic kafasini dahi cikarmamasi gibi unsurlar can skiyor yani kisacasi bana gore degil :;)

Evet haklisin en buyuk eksiklikleri de bu bir sensor flash var onu atiyolar duvar arkasi gozukuyor bu MGS Online dada vardi bilirim, uyuz edici bir sey oyunu baltalayan yegane unsur olabilecek duzeyde sacma ve butun zevki goturecek nitelikte haklisin. Fakat server filan beta oldu icin sorun degilupdate filan gelir full surum zaten boyle olmaz ama bu duvar arkasi gozukuyor olmasi cok kotu malesef

• serverlar için acil update lazım. birde iki şey soracağım silah eklentileri nasıl açılıyor ve koşma tuşu ne ben bulamadımda ?
  • Kosma tusu X dostum cok uyuz bir olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

serverlar için acil update lazım. birde iki şey soracağım silah eklentileri nasıl açılıyor ve koşma tuşu ne ben bulamadımda ?

Kosmak icin X tusuna basili tutun. Silahlar icin ilkonce level atlayip bir kac puan kazanin sonra menude karekter bolumunde daha once hangi sinifla level atlayip puan kazandiysaniz karekter bolumunden onu bulun ve silahini gelistirin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

serverlar için acil update lazım. birde iki şey soracağım silah eklentileri nasıl açılıyor ve koşma tuşu ne ben bulamadımda ?

Kosmak icin X tusuna basili tutun. Silahlar icin ilkonce level atlayip bir kac puan kazanin sonra menude karekter bolumunde daha once hangi sinifla level atlayip puan kazandiysaniz karekter bolumunden onu bulun ve silahini gelistirin.

level 7 yim yeter herhalde ?
  • Dün bakıyorum herkes koşuyor bir türlü becerememiştim koşmayı. BF3'den alışkanlık sürekli L3'e basıyorum.
  • Betaday idim adamlari bulmak zor oldu (map te dusman bulma) begenmedim zaman kaybi
  • çok bug var yerin altında doğmayımı dersin spawnımı dersin oyunun donmasınımı dersin. Fullu çıksın düzelir
  • Silahların vuruş hissi pek iyi değil.
  • Evet eksikleri cok fakat bir cok beta oyunda bu tip eksiklikler olur. Bir cok iyi tarafida mevcut. Fakat su duvarin arkasini gorme olayi hakkaten sacma ve uyuz edici bir durum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.