Şimdi Ara

GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
3
Favori
10.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•   Çıkışı yaklaşan Ghost Recon: Future Soldier'dan tanıtım videoları gelmeye devam ediyor. Sıradaki video ise multiplayer modunu tanıtmış. Oyunda tek başımıza mücadele etmenin anlamsız olduğuna değinen anlatıcı, arkadaşlarınızla koordinasyon halinde olmanızın ve birlikte taktik yürütmenizin zaferi getireceğini söylüyor. Bunun yanı sıra sahip olacağımız geleceğin teknolojisi techizatların kullanımına da fazlasıyla yer verilmiş.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghost_Recon_Future_Soldierdan_Multiplayer_Video-26780.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

"Ghost Recon, Call of Duty'den Daha Gerçekçi"

Ubisoft'a göre Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, Arcade tarzdaki Call of Duty serisinden daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunun kreatif yönetmeni Jean-Marc Geoffrey, Ubisoft'un Future Soldier'ı gerçekçi bir oyun tabanına oturtmak için büyük gayret gösterdiğini söylüyor.

"Eğer dört kişilik bir takım 40 tane düşmanı sadece koşarak ve ateş ederek vuruyorsa bu gerçekçi değildir. Future Soldier'da iyi bir askerseniz bu sizin sadece iyi ateş etmenizden kaynaklanmaz, iyi koordine olmanızdan ve iyi araç gereçlere sahip olmanıza da bağlıdır. Biz tek bir adamın çıkıp da takım arkadaşlarının önünde şov yaparak düşman takımın tümünü öldürmesini istemiyoruz. Oyuncuların ateş etmeden önce düşünmelerini istiyoruz."

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghost_Recon_Call_of_Dutyden_Daha_Gercekci-26764.htm

Çıkışı yaklaşan Ghost Recon: Future Soldier'dan tanıtım videoları gelmeye devam ediyor. Sıradaki video ise multiplayer modunu tanıtmış. Oyunda tek başımıza mücadele etmenin anlamsız olduğuna değinen anlatıcı, arkadaşlarınızla koordinasyon halinde olmanızın ve birlikte taktik yürütmenizin zaferi getireceğini söylüyor. Bunun yanı sıra sahip olacağımız geleceğin teknolojisi techizatların kullanımına da fazlasıyla yer verilmiş.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghost_Recon_Future_Soldierdan_Multiplayer_Video-26780.htm

• quote:

quote:

"Ghost Recon, Call of Duty'den Daha Gerçekçi"

Ubisoft'a göre Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, Arcade tarzdaki Call of Duty serisinden daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunun kreatif yönetmeni Jean-Marc Geoffrey, Ubisoft'un Future Soldier'ı gerçekçi bir oyun tabanına oturtmak için büyük gayret gösterdiğini söylüyor.

"Eğer dört kişilik bir takım 40 tane düşmanı sadece koşarak ve ateş ederek vuruyorsa bu gerçekçi değildir. Future Soldier'da iyi bir askerseniz bu sizin sadece iyi ateş etmenizden kaynaklanmaz, iyi koordine olmanızdan ve iyi araç gereçlere sahip olmanıza da bağlıdır. Biz tek bir adamın çıkıp da takım arkadaşlarının önünde şov yaparak düşman takımın tümünü öldürmesini istemiyoruz. Oyuncuların ateş etmeden önce düşünmelerini istiyoruz."

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghost_Recon_Call_of_Dutyden_Daha_Gercekci-26764.htm

Çıkışı yaklaşan Ghost Recon: Future Soldier'dan tanıtım videoları gelmeye devam ediyor. Sıradaki video ise multiplayer modunu tanıtmış. Oyunda tek başımıza mücadele etmenin anlamsız olduğuna değinen anlatıcı, arkadaşlarınızla koordinasyon halinde olmanızın ve birlikte taktik yürütmenizin zaferi getireceğini söylüyor. Bunun yanı sıra sahip olacağımız geleceğin teknolojisi techizatların kullanımına da fazlasıyla yer verilmiş.

Bu iki haberden yola cikarak oldukca kordineli, taktik tabanli GHOST RECON F.S icin ilk ekip kurulacak. Fakat bu taktik ve stratejileri gelistirmek icin kulaklik sart haliyle. Bu dogrultuda oyunu oynuyacak arkadaslarla guzel vakit gecirmek dilegiyle.

• Kardeslerim malum kapali beta yarin aktif oluyor. 19 Nisan gunu saat kacda oyuna girebilecegiz. Gece yarisi 12 den sonra 1 gibi bir deniyeyim pek sanmiyorum o saatte olsun :) , sanirim PSN guncellemesi ile alakali.
  • Ghost Recon Future Soldier Online Classes

• Beta inebiliyor sipahi hocam şuan.
  • indirdim bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Beta inebiliyor sipahi hocam şuan.

Betayi 1 Gün önce idirdim zaten. Sorun yok. 19 unda betayi oynuyabilecegiz. Gece saat 00:00 dan sonra oynuyabilecekmiyiz onu sordum. Londra saatine goremi yoksa PSN guncellemesinimi bekliyecegiz. Neyse 00:00 a az kaldi gorecegiz.
  • Açılmış mı serverlar ?
  • Xbox bolumunde 02:00 02;30 gibi diyorlar.
  • ubi'yi seviyorum hiç bir betadan mahrum etmiyor beni
  • 20 dk once denemisdim henuz server aktif degil.
  • BL6J-J6N5-9D5H ps3 beta key arkadaşlar, fazla aldım bir işe yarasın bari...
  • Suan denedim serverlar acik degil. Öglen acilir sanirim.
  • oyun ne zaman çıkacak?
  • 25 Mayisda konsollara cikacak.
  • Serverlar hala kapalı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.