Şimdi Ara

GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
3
Favori
10.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C.@.N

Ghost Recon Future Soldier - Single Player Reveal Trailer [SCAN]

ooohhhooooo videoyu eklemekte çok geç kalmışız. Neyse konu yukarı taşınmıştır en azından.

Başka bir erteleme olmazsa 25 Mayısta satışa çıkacak.

Olsun kardes eline saglik, single senaryo modunu herzamanki gibi yine bir solukta bitiricez co-op da dahil, fakat multiplayer olarak uzun sure oynuyacagim oyunlarin basinda.

• Mart değilmiydi çıkış tarihi, ne ara Mayıs oldu yahu? Nisan'da askerim muhtemelen, en çok beklediğim oyunlardan birini oynayamayacağım. :(
  • Oyun neye göre FPS, neye göre TPS biri anlatabilir mi? Önceki oyunlarını oynamadım, videolar çok güzel gözüküyor almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Oyun neye göre FPS, neye göre TPS biri anlatabilir mi? Önceki oyunlarını oynamadım, videolar çok güzel gözüküyor almayı düşünüyorum.

GR de cover sistem (siper alirken), merdiven cikarken vb oyunu TPS goruntu acisinda oynayabildiginiz gibi, ates edeceginiz zaman FPS gorun acisina gecebiliyorsunuz.
  • bu tarzı çok sevdiğim için, oyunun çıkmasını dört gözle bekliyorum. Last of Us'ı bile bu kadar beklemiyorum valla billa.

Bu oyun için bir yerlere geri sayım sayacı koysalar keşke
  • Seriyi benim gibi yakindan takip edenler bu sefer bambaska diyecek en basindan bu yana soyluyorum.

[/center][DHTUB=http://www.youtube.com/watch?v=elZ_R47Sf1M][/center]
  • Müthiş bir emek veriyorsunuz, bütün haberleri sizden alıyoruz, bu yoğun çabanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum..

Oyun için fazla söylenecek bir söz yok, bu yıl sabırsızlıkla beklediğim oyunlardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

Müthiş bir emek veriyorsunuz, bütün haberleri sizden alıyoruz, bu yoğun çabanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum..

Oyun için fazla söylenecek bir söz yok, bu yıl sabırsızlıkla beklediğim oyunlardan biri.

Cok tesekkurederim guzel dusunceniz icin ALLAH razi olsun.

Kesinlikle size hak veriyorum, serinin son halkasi GR:Future Soldier senaryosu haricinde özellikle multiplayer coklu oyuncu deneyimini bu yil tatmak istedigim oyunlarin basinda geliyor.
  • YENi
    Cok iyi cok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 15 Mart 2012; 19:38:40 >
  • kinect le coop oynaması çok iyi olur bunu
  • Ghost Recon özünde takım oyununu barındıran ve kişilerin belirlediği taktikler neticesinde her zaman farklı saldırı türlerinin geliştirildiği bir seri olmuştur. Yeni yapımda da taktik çok önemli ancak önemli değişikliklerle seriye yeni bir yön verilebilir.

Baktığımızda biri takım kaptanı olmak üzere dört kişilik ekibimiz olacak. Her karakterin farklı özelliği diğerlerine nazaran avantaj veya dezavantajları var. Hemen sınıflara göz gezdirelim; commando engineer recon ve sniper.

Commando sınıfına mensup karakterimizin omuzunda mini roketler yer alacakken recon da görünmezlik pelerininden yararlanarak etrafı keşfe çıkabilecek. Predator modu gerçekten hoş olacak.

Her zaman yüksek verimde hareket edemeyeceğiz. Hava şartları bile performansımızı etkileyebilecek. Örneğin yağan yağmur neticesinde üzerimizdekiler ağırlaşacak ve silahlarımız bile olumsuzluklar çıkarabilecek.Öldürdüğünüz bir askerin üzerindeki giysileri giyebilir bir nevi onun kılığında hareket ederek düşman mevzilerine sızabilirsiniz.

• Ghost Recon: Future Soldier co op vidyo

Ubisoft Paris tarafından geliştirilen taktik shooter oyunu Ghost Recon: Future Soldier için yeni bir video daha geldi. Bu videoda, oyunun Co-Op işleyişi tanıtılmış.

PC, PS3 ve X360 platformları için hazırlanan yapım, 25 Mayıs'ta konsollar için raflarda yerini alacak. PC sürümünün çıkış tarihi ise, henüz belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Mart 2012; 16:21:05 >

• Hem senaryoyu co op oynuyabilecek olmamiz, hemde multiplayer coklu oyuncu tarafi bu yilki basarili oyunlardan biri olucak.
  • Ubisoft tarafından yeni yayınlanan videoda, yılın merakla beklenen oyunları arasında yer alan Ghost Recon: Future Soldier'ın hikaye modunda co-op oynanışa yer veriliyor. Seride ilk defa silahlarınızı mermilerine kadar kişiselleştirebileceğiniz Gunsmith özelliğini tanıtan video ardından Ruslara karşı yapılan bir operasyondan bölümler sunuyor. Düşman işaretleme, görünmezlik, tırmanışlarda askerlerin birbirinden yardım alması, gruplara ayrılma gibi detaylar yanı sıra oyunda her zaman için gizlilik olmayacağının altı çizilmiş.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghost_Recon_Future_Soldier_Coop_Oynanis_Videosu-25981.htm

• Bu oyunu duymusdum ama pek almaya niyetim yokdu....taki Trailerlerini görünceye kadar.
    Sipahi usta , ellerine saglik.Bu oyun Steelbook versyonlu cikacakmidir acaba, ben bir bilgiye rastliyamadim.
  • Ghost Recon: Future Soldier'ın yeni mod detayları

Ghost Recon serisini yeniden hayata döndürmesi gözüyle bakılan Future Soldier hakkında yeni detaylar geldi.

Yapımda Guerrilla isminde bir mod bulunacak. Aslında bu modu Gears of War'daki Horde moduna benzetebiliriz. Zira oyuncular ve yanındaki üç arkadaşı ile online olarak, "Amerikan ordusu kontrgerilla uzmanlarından esinlenerek yapılan hayatta kalma tekniklerini" kullanarak 50 dalga boyunca gelen düşmanlara karşı hayatta kalmaya çalışacak.

Her seferinde zorluk daha da artacak. Oyuncular önceden belirlenmiş bir alana girip, ele geçirip, orayı koruyacak. Oyundaki online liderlik tablosundan arkadaşlarınızla puanlarınızı kıyaslayabileceksiniz.

Modla ilgili olarak yapımcıların anlatımıyla birlikte yeni bir video yayımlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 30 Mart 2012; 16:51:49 >

• Ghost Recon: Future Solider console multiplayer beta starts April 19

http://www.vg247.com/2012/04/05/ghost-recon-future-solider-multiplayer-beta-starts-april-19/

GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU)

• YENi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.