Bu sene çıktığı gibi almayı düşündüğüm oyunları arasında kendisi.
Fark ettiğim en iyi özellik silahların world modeliyle fps modeli aynı.Genelde bütün fps lerde silah world modelleri az polygunlu olur fps dekine oranla daha kalitsiz olur ama bunda world modelde fps le aynı neredeyse
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
Hayret ediyorum boyle muhtesem bir serinin ve bu Ghost Recon Future Soldier oyununun takipcisi neredeyse sitede yok gibi. Betasi verilecekti bir ara sadece Xbox oyunculari icin heralde oyunun cikis tarihi degisince odami degisdi. Oyun hakkinda ulasilabilir baska bir bilgiye sahip arkadasimiz varmi ?
hayranı olmamasının sebebi bizzat ubisoft
heyecanla beklediğim bir oyun.eski serisini oynamıştım.çıkar çıkmaz alacağım bir oyun.
Ghost Recon: Future Soldier Çıkış Tarihi Açıklandı
.
Sessiz bir geliştirilme süreci geçiren Ghost Recon: Future Soldier'ın çıkış tarihi ve multiplayer beta tarihi açıklandı. Geçtiğimiz aylarda yapımcıların bir röportajında "Oyunu korsan gerekçesiyle PC'lere getirmek istemiyoruz." şeklinde bahsettiği Ghost Recon: Future Soldier'ın yayınlanan basın duyurusunda, PC ibaresi de yer alıyor. Görünüşe göre yapımcılar isteksiz de olsa, Future Soldier'ı PC'ler için de sergileyecek. Yayınlanan basın bildirisinde Ubisoft, Ghost Recon: Future Soldier'ın çıkışını 25 Mayıs'ta yapacağını açıkladı. PC, PS3 ve X360 için çıkacak olan Future Soldier'ın Nisan ayında bir de multiplayer betası yapılacak. Ancak bu betaya PC platformu dahil edilmiyor.
offf , çok geç çıkıyor yahu. bu oyunu co-op bitirmek için can atıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Zala
offf , çok geç çıkıyor yahu. bu oyunu co-op bitirmek için can atıyorum.
Gecen yil aylar evel bir onceki sayfada GRSF de co op a dair bomba ozellikleri anlatmisdim. GR SF de bir karekteri iki kisi co op da konturol ediyoruz soyleki : Bir kisi nisan alip hedef secerken digeri ates ediyor, bunun gibi secenekler var kordinasyon onemli, bu co op oyunculugunda bir ilk . Muthis deneyim ve bir okadarda zor oyuzden co op arkadasinla iyi anlasiyor olman gerek.
tek karakteri iki kişi ile kontrol etmek devrimden ziyade saçma birşey benim için.
hatırlıyorum da küçükken paramız olmazdı da atari salonuna giderdik. DJ Boy diye bir oyun vardı. 3 kişi tek jetonla biri kolu, biri tek düğmeyi diğeri de tek düğmeyi alarak 3 kişi oynardık. gerçi deli gibi zevk alırdık ama şu an , böylesine gelişmiş bir cihaz ve online altyapı ile tek adamı iki kişi kontrol etmek saçmalık... bir timde herkes ayrı ayrı adamı yönetince olay müthiş oluyor.
co-op oalrak swat 4 , splinter cell , re5 , borderlands , operation flashpoint red river , operation flashpoint dragon rising , world at war , mw2 spec ops , mw3 spec ops, bf3 , rainbow six vegas 2 gibi bir çok oyunu oynamış biri olarak tek adamı iki kişi yönetmeyi kabul edemem
Ubisoft canina ot tikiyacagim yeter mubarek, adamlar 3. kez ertelemis oyunu, AC haric her oyunu 3, 4 kere ertelemezse olmuyor. I Am Alive 4 kere ertelediler 2008 den buyana buda keza oyle. Black ops cikacagi tarihde Ubisoft aciklama yapmisdi cikis tarihimiz Black ops ile ayni tarihe denk geldi ve oyunu erteledik demisdi farkli turde iki oyun olsada cekinmis ama Black ops dan sonra 2 kere da erteledi, keza I Am Alive de biktirdi bu Ubisoft u anlamak mumkun degil.
Ghost Recon Online
.
görünmezlik falan online oyunculuğu bozan hareketler bence. Cyrsis 2'yi de bu sebepten oynamadı insanlar. herkes görünmez herkes süpersonic güç !
quote:
görünmezlik falan online oyunculuğu bozan hareketler bence. Cyrsis 2'yi de bu sebepten oynamadı insanlar. herkes görünmez herkes süpersonic güç !
Crysis 2'de feci lag vardı ondan . Görünmezlik belli oluyordu zaten bence daha keyifli oluyor tüm oyunlar aynı tipken
quote:
tek karakteri iki kişi ile kontrol etmek devrimden ziyade saçma birşey benim için.
hatırlıyorum da küçükken paramız olmazdı da atari salonuna giderdik. DJ Boy diye bir oyun vardı. 3 kişi tek jetonla biri kolu, biri tek düğmeyi diğeri de tek düğmeyi alarak 3 kişi oynardık. gerçi deli gibi zevk alırdık ama şu an , böylesine gelişmiş bir cihaz ve online altyapı ile tek adamı iki kişi kontrol etmek saçmalık... bir timde herkes ayrı ayrı adamı yönetince olay müthiş oluyor.
co-op oalrak swat 4 , splinter cell , re5 , borderlands , operation flashpoint red river , operation flashpoint dragon rising , world at war , mw2 spec ops , mw3 spec ops, bf3 , rainbow six vegas 2 gibi bir çok oyunu oynamış biri olarak tek adamı iki kişi yönetmeyi kabul edemem
Swat 4 oynadığım ilk online oyundur hayatımda ondan aldığım zevki hiç bı seyden almadım neydi o flashbangler bombalar
ilk Detaylar
.
İşte yayınlanan bilgilerden bir kaçı; * Görevlerde sivillerden kaçınmanız gerekecek aksi takdirde alarm vererek, yerinizi belli edebilecekler. * Çok fazla sivil öldürürseniz oyununuz sona erecek. * Kinect ve sesinizi kullanarak ateş gücünüzü, silahınızın özelliklerini değiştirebilecek ve takım arkadaşlarınıza emirler verebileceksiniz. * Oyunda kurulabilir otomatik silahlar (Turret) ve helikopterler kullanılabilir olacak. * Ghost, hedeflerini sessizlik yoluyla da bulabilecek. * Ormanlar gibi daha çok açık alan görevleri olacak. * Oyunda üçüncü şahıs görüş açısı hakim olacak ama dürbünlü silah kullanımı birinci şahıs görüş açısına geçebilecek. * Yuvarlanma ve yere yatma oyunda olacak. * İnsansız hava aracı (UAV) aracı yok edilebilir olacak ve sahibine geri dönebilecek.