Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlave olarak geçen beta sürecinde görmeye alışık olmadığımız kopmalar yaşadık bugün. Çok sayıda puan heba olup gitti, umarım bunu da düzeltirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin285

İlave olarak geçen beta sürecinde görmeye alışık olmadığımız kopmalar yaşadık bugün. Çok sayıda puan heba olup gitti, umarım bunu da düzeltirler.

Geçen beta sürecinde de kopmalar yaşanıyordu Engin ama inan bu kadar fazla değildi. Özellikle Fireteam kurduğumuz zaman 2 oyun 1 kopma 2 oyun 1 kopma şeklinde ilerledi çok can sıktı. Düzelticez yazdılar o kadar hala düzelmedi şu düşme olayları.
  • Oyun daha Kapalı Beta aşamasında, optimizasyon sorunu ve bağlantı sorunları oluyor maalesef, zamanla bunlar düzelecektir.

Ayrıca Framework sadece oyuna giriş aşamasında lazım diye biliyorum yani optimizasyon konusunda size faydası olacağını sanmıyorum.

Oyunun forumlarında Performance Guide vardı belki işinize yarayabilir.
    http://forums.ubi.com/showthread.php/662756-GRO-Performance-Guide
  • İlk mesaj içeriği güncellendi. Eklenen metin:

quote:

İki Kapalı Beta sürecinin ardından 3üncü Kapalı Beta başladı. Serverlar 13:00 - 01:00 arasında online. 3üncü Kapalı Beta'nın bu ilk haftasında hiç oynamamış kişiler oynayacak. Daha önceki Kapalı Beta sürecinde oynayanlar, o hesaplarıyla 25 Haziran Pazartesi'den itibaren kaldıkları yerden devam ederek oynayabilecekler. Henüz Kapalı Beta'nın ne kadar süreceği ve Open Beta'nın ne zaman başlayacağı belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Orijinalden alıntı: engin285

İlave olarak geçen beta sürecinde görmeye alışık olmadığımız kopmalar yaşadık bugün. Çok sayıda puan heba olup gitti, umarım bunu da düzeltirler.

Geçen beta sürecinde de kopmalar yaşanıyordu Engin ama inan bu kadar fazla değildi. Özellikle Fireteam kurduğumuz zaman 2 oyun 1 kopma 2 oyun 1 kopma şeklinde ilerledi çok can sıktı. Düzelticez yazdılar o kadar hala düzelmedi şu düşme olayları.

Ben 2.fazı çok fazla oynayamadım, dediğin doğrudur hocam. Umarım düzeltip bu güzel oyundan soğutmazlar bizi.
  • İlk meseja konuyu görsel yönden iyileştiren yeni resimler ekledim
  • yydn7 Usta framework denedim ve bazı maplarda üstünlüğünü gösterdi ama hala sıkıntılı yinede yardim için sağol.
  • Arkadaslar oyundaki ismim budur ShockWare
  • Kötü olmuş oyun sipere geçme işine eywallahta nişan alırken açılıp kapanan X de neyin nesi onu açık nişana koysan anlarımda yada coddaki gibi adamı vurdugunda çıktıgında gene anlarımda arkadaş dürbünün içine ne sokuyorsun...
    2 tane hesap açtım bir türlü key aktif edemedim oyun yüklü ama key aktif olmamış hesapla oynuyabiliyorum böyle bir durumda var
    7/24 serverler açık kalıcak dediler tekrar saat 1den sonraya açık tutuyorlar
  • Haklısın cok kötü olmus oyunun ne zevki kaldıki hele nisan alırken x isareti ne alaka hic bir seye yaramıyor cok kötü olmus
  • Server Status: Offline
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Kötü olmuş oyun sipere geçme işine eywallahta nişan alırken açılıp kapanan X de neyin nesi onu açık nişana koysan anlarımda yada coddaki gibi adamı vurdugunda çıktıgında gene anlarımda arkadaş dürbünün içine ne sokuyorsun...
    2 tane hesap açtım bir türlü key aktif edemedim oyun yüklü ama key aktif olmamış hesapla oynuyabiliyorum böyle bir durumda var
    7/24 serverler açık kalıcak dediler tekrar saat 1den sonraya açık tutuyorlar

Bir hafta sonra 7/24 açık olacak, yani kapalı beta eski üyelere açıldığında 7/24 sistemine geçecekler.

Yeni eklenen (X) işareti başlı başına tasarım hatası, şahsen ben bunu yapan elemandan "bilgisayarı açık unutmuşum, kardeşim kurcalarken kazara olmuş" gibi bir açıklama bekliyorum

• Gerçektende oyunda bir apırlık var phase 2de rahatca hareket ettirebiliyordun mouse kontroldada bir problem var zoom alırken mouse hassasiyeti yarı yarıya iniyor handlingten olacağını sanmıyorum
    Uğur sana hesap versem key girebilirmisin? ben 40 türlü denedim olmadı

Edit: Oyuna yeni avatar eklenmiş kaç levelde açılıyor acaba :D
     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 19 Haziran 2012; 12:50:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Gerçektende oyunda bir apırlık var phase 2de rahatca hareket ettirebiliyordun mouse kontroldada bir problem var zoom alırken mouse hassasiyeti yarı yarıya iniyor handlingten olacağını sanmıyorum
    Uğur sana hesap versem key girebilirmisin? ben 40 türlü denedim olmadı

PM olarak at bilgileri hallederim.

Edit: Hallettim, yalnız şifreni değiştirmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 19 Haziran 2012; 12:56:29 >
  • Eyw Uğur :D
  • Son bir dakikaaaaa
  • Dalın beyler oyuna acıldı
  • İlk betayı kullananlar giremiyormu? Devamlı böyle

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]
  • Acik beta ne zaman? Dun bir turlu kuramadim kapaliyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hala start game diyorum hiçbirşey olmuyor :(
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.