Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık sadece iki aşamada Kapalı Betaya katılabilirsiniz.

1-http://ghostrecononline.uk.ubi.com adresinden üye olun.
    2- Aşağıdaki 8KB boyutundaki Launcher dosyasını indirip oyunu kurduktan sonra hesabınızla giriş yapıp oynayabilirsiniz.
    --http://depositfiles.com/files/66n20j48m

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not: Oyunun boyutu 1.6 GB.
    Eğer sisteminizde Microsoft's .NET Framework 3.5 SP1 yüklü değilse aşağıdaki adresten yükleyebilirsiniz.
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=22

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Gerçektende oyunda bir apırlık var phase 2de rahatca hareket ettirebiliyordun mouse kontroldada bir problem var zoom alırken mouse hassasiyeti yarı yarıya iniyor handlingten olacağını sanmıyorum
    Uğur sana hesap versem key girebilirmisin? ben 40 türlü denedim olmadı

Edit: Oyuna yeni avatar eklenmiş kaç levelde açılıyor acaba :D
     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

Metin o eklenen avatar oyunla ilgili değil. Amerika sunucularında oynayan birkaç oyuncu Community Leader seçildiler. Onları forumda tanıyabilmek için bu avatarı kullanıyorlar

• Meraktan indirdim kurdum biraz önce çıktım oyundan..

Oyun ağır çalışıyor..Dürbün açma süresi çok uzun mesela..Haraketlerde öyle ağır kalıyor..

BF3 oynadığım makinede kasıyor..Ayarları ancak low yaparak oynayabildim..

x şeklindeki crosshair ise evlere şenlik Öyle kötü bir crosshair ile 5 killstreak yapabildim..

Dursun bakalım arada oynarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Meraktan indirdim kurdum biraz önce çıktım oyundan..

Oyun ağır çalışıyor..Dürbün açma süresi çok uzun mesela..Haraketlerde öyle ağır kalıyor..

BF3 oynadığım makinede kasıyor..Ayarları ancak low yaparak oynayabildim..

x şeklindeki crosshair ise evlere şenlik Öyle kötü bir crosshair ile 5 killstreak yapabildim..

Dursun bakalım arada oynarım..

Oyunun bir önceki hali bu kadar ağır değildi her yönden daha güzeldi, biraz daha hızlı bir oynanışı vardı ve o rezil crosshair yoktu, daha çok değişiklik olacaktır, beğenilmeyen değişiklikler de düzeltilecektir diye umuyorum.

• freme work ün sitesinden indirdim.

exe'ye tıklıyorum oda işlem yapmıyor.anlamadım birtürlü oyuna giremiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komutan325

freme work ün sitesinden indirdim.

Güvenlik duvarı ve antivirüs programları engelliyor olabilir, onları devre dışı bırakıp girmeyi deneyin, bir de exe dosyasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini deneyin.
  • oyun free2play mi olcak ? xbox a beta dagıtıyorlardı gecen ay.
  • Arkadaslar pc niz windows7 ise framework 3.5 zaten kuruludur.Ve kasma probleminin cözümünü bulan varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

Orijinalden alıntı: Komutan325

freme work ün sitesinden indirdim.

Güvenlik duvarı ve antivirüs programları engelliyor olabilir, onları devre dışı bırakıp girmeyi deneyin, bir de exe dosyasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini deneyin.

anti virüs programını kapattım oyuna girdi :D

çok teşekkürler
  • Detaylı anlatim belki anlıyan biri çıkar bu sorundan.
    Betaya ilk çıktığından beri katılıyordum sonra PC ye format atınca oyun silindi. Tekrar açılınca 1.58 GB indirme yaptı aynı nic ve şifre ile fakat oyuna girmiyor. Acaba eski kullanıcılara kapalımı beta yada bir şeyleri atlayıp eksikmi yapıyorum? Framework yüklü win7 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 19 Haziran 2012; 17:58:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Detaylı anlatim belki anlıyan biri çıkar bu sorundan.
    Betaya ilk çıktığından beri katılıyordum sonra PC ye format atınca oyun silindi. Tekrar açılınca 1.58 GB indirme yaptı aynı nic ve şifre ile fakat oyuna girmiyor. Acaba eski kullanıcılara kapalımı beta yada bir şeyleri atlayıp eksikmi yapıyorum? Framework yüklü win7 kullanıyorum.

Eski kullanıcılara kapalı durumda. Yeni bir hesap al ondan sonra oyuna o hesap ile gir olacaktır. Tabi sıfırdan başlayacaksın. Gelecek pazartesi kaldığımız yerden eski karakterlerimizle devam edeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 19 Haziran 2012; 18:00:52 >
  • O internet hızıyla alakalı değil C3NK123 dostum bilgisayarla alakalı..framework 4.0 ı yükleyip şu gro forumunda verilmiş graphic ayarını denicem smdi framework 3.5 ten bende sonuç alamadım..
    Online bi oyunun böyle sistem kasması cok sacma ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Detaylı anlatim belki anlıyan biri çıkar bu sorundan.

Eski kullanıcılara kapalı durumda. Yeni bir hesap al ondan sonra oyuna o hesap ile gir olacaktır. Tabi sıfırdan başlayacaksın. Gelecek pazartesi kaldığımız yerden eski karakterlerimizle devam edeceğiz

Teşekkür ederim.

• PC si kasan arkadaşlar..Sitede dediği gibi netframework 2.0 3.0 ve 3.5 i sırayla yükledim ubisoft forumundaki graphic settings dosyasından grafikleride düşürdüm çok etkili oldu ama yine kasıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenos05

PC si kasan arkadaşlar..Sitede dediği gibi netframework 2.0 3.0 ve 3.5 i sırayla yükledim ubisoft forumundaki graphic settings dosyasından grafikleride düşürdüm çok etkili oldu ama yine kasıyor..

Kardes framework 3.5 zaten windows7 de yüklü.Benim sorunum da düzeldi fakat öyle değil oyun içi 4 mapta 5 kere felan oynadım 0 kasma low da oynuyodum simdi high rahat hic kasmadan.Yanlız oyuna girerken eğer torrent kullanıyorsanız kapatın antivirus programını kapatın
    ve diger programlarıda launcherdi kapatın sonra oyuna dönün değişiklik farkedeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C3NK123 -- 20 Haziran 2012; 8:41:21 >
  • He bide bugün ghost recon onlineye girecekler varmı
  • Benim ismim ShockWare
  • quote:

Orijinalden alıntı: C3NK123

He bide bugün ghost recon onlineye girecekler varmı

tabiki ben HufflePuffle :) ya arkadaş listendekilerle aynı oyuna girmen mümkün degilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci006

quote:

Orijinalden alıntı: C3NK123

He bide bugün ghost recon onlineye girecekler varmı

tabiki ben HufflePuffle :) ya arkadaş listendekilerle aynı oyuna girmen mümkün degilmi

Mümkün Fireteam,sen bende eklisin huffle fireteamla oynarız aynı bölümde bu arada lvl 6 olcam bir maç daha yaparsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C3NK123 -- 20 Haziran 2012; 11:01:12 >
  • Ghost Recon Onlineye 2 saat kaldı.Bu kadar zaman beni delirtir bu oyun için.He bide bu oyunu ne zaman 7/24 oynuyabilicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C3NK123 -- 20 Haziran 2012; 11:06:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.