Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler cok sacma bir oyun.Elime 5 lvl oldugumda assault vss aldım ve inventorym dolu oldugunu soyledi extra stroge aldım ve silah gelmedi ve param da gitti.Nasıl bir sacmalık bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: C3NK123

Beyler cok sacma bir oyun.Elime 5 lvl oldugumda assault vss aldım ve inventorym dolu oldugunu soyledi extra stroge aldım ve silah gelmedi ve param da gitti.Nasıl bir sacmalık bu

Saçma değil hocam. Dolu olduğu zaman eşyaları inbox olarak mesajlara koyar. Siz de ordan alabilirsiniz silah orda duruyor. Çıkan loot ları armorunuza takarak kullanın. Common yada rare itemleri açarak kullanın inventory de boşu boşuna durmasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun ya yardımcı oldugunuz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenos05

Sağolun ya yardımcı oldugunuz için

Hocam yapılabilecek herşeyi yapmışsınız ama inanın bu sorunu çözmek için ben de çok uğraştım. Arkadaşımda da böyle oldu 5 fps geçmiyordu. Pc si benden iyi halbuki ama ben 40 fps ile falan oynuyorum. Optimizasyon sorunu var galiba. Onca şey yükledik yeniden kurduk format attık ama yok düzelmedi. AC serisini high da oynayan adam bu oyunu low da oynayamadı. Game booster indirip dener misiniz performansa etki eder belki.

EDİT: Bu FiveSeven tabancasıda beyaz converse gibi hepimize çıktı rare'den. Aldım kullandım da tırt ya. P250 bile ondan daha iyi. En iyisi TR-1 tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 25 Haziran 2012; 1:13:52 >

• Beta'yı yarı yolda bırakmak zorunda kaldım ama takipteyim. Bu arada Yusuf; Gillette'e geri döndün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin285

Beta'yı yarı yolda bırakmak zorunda kaldım ama takipteyim. Bu arada Yusuf; Gillette'e geri döndün mü?

Öyle bırakmaya can kurban Engin :) Gillette ye dönemedim çünkü ubizort f2p oyununda bile i..e liğe devam ediyor. Bugün eski hesaplar açılacaktı ama açmadılar ve 24 saat olayını da aktif etmediler. 24 saat olayı yarın 13:00 dan itibaren devrede olacakmış ama eski hesaplara girişi biz duyuracağız dediler. Bunlara belli olmaz belki 1 hafta daha millet eski hesabına giremeyek. Ben zaten Muttley ile devam edeceğim MG 36 KV denemek istiyorum. 18K para var. Level de 17. 25 lvl olana kadar 24k para birikir zaten :)

• 25 olursun ya, sen olamayacaksın da ben mi olacağım Yalnız open beta'da ayrı gayrı takılmak yok öyle ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin285

25 olursun ya, sen olamayacaksın da ben mi olacağım Yalnız open beta'da ayrı gayrı takılmak yok öyle ona göre

Tabi canım birlikte oynarız. Kim bilir ne zaman gelecek Open Beta :)

Önemli Edit:

Eski hesaplardan yarın 13:00 itibariyle giriş yapabilecekmişiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 25 Haziran 2012; 17:01:13 >
  • Oyunda Türk dolu fakat anlıyabilmek için müneccim olmak lazım herkez yabancı isimle girmiş.
  • aslında konu başına onlıne oynuyanların isminin yazılması iyi olur gerçektende türk cok ama isimler hep yabancı oldugundan fireteam kurulamıyor tek takılmakta olmuyor yusuf bunu burdan okur gro oynuyan herkes oyundaki incklerini verirse konu başına ekler (:
  • Mehmet ben de bunu düşünüyordum tam. Oynayanlar oyundaki nicklerini bana pm olarak atsın ben ilk mesaja eklerim arkadaşlar.

• Ya server'larda bir sorun var yada Türkiye'den girişleri engellediler.

Az önce normal bir şekilde giriş yapmaya çalıştığımda Launcher da "Unable to connect to server" diye bir hata mesajı veriyor, Ultrasurf isimli proxy programını kullandığımda launcher sorunsuz bir şekilde açılıyor ve proxy programını kapatıp oyuna sorunsuz bir şekilde giriş yapıp oynayabiliyorsunuz.

Denemek isteyenlerhttp://ultrasurf.us/ adresinden gerekli programı indirip serverlara sorunsuz bağlanabilir.
    Not: Program için kurulum gerekmiyor ufak bir uygulama dosyası, Launcher açıldıktan sonra Proxy programını kapatıp normal bir şekilde oyunu oynayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

Mehmet ben de bunu düşünüyordum tam. Oynayanlar oyundaki nicklerini bana pm olarak atsın ben ilk mesaja eklerim arkadaşlar.

dostum artık gıremezmıyız oyuna key aktıf etmek ıcın bı yer cıkmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Mehmet ben de bunu düşünüyordum tam. Oynayanlar oyundaki nicklerini bana pm olarak atsın ben ilk mesaja eklerim arkadaşlar.

Proxy gerekiyor redeem yerinin çıkması için. İlk mesajda var proxy'i nasıl kullanabileceğiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Proxy gerekiyor redeem yerinin çıkması için. İlk mesajda var proxy'i nasıl kullanabileceğiniz.

dostum denedım onu da ama ıse yaramıyo logın ekranı gelıyo logın olduktan sonra free to play yazısını ustunde vıdeo player var play dıye bı buton yok zaten bı yerde

edıt:baska bı proxy ıle gırdım bu seferde redeem beta key yazıyo ama keyı gıremıyorum

edıt2:firefoxun anonymoX eklentısını kurup gırdıgımde play butonu cıktı oyunu ındırıyorum sonunda eyv dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 29 Haziran 2012; 1:04:58 >

• Sanırım Ghost Recon Future Soldier alanlara GRO da kullanmamız için kupon/item verilecekmiş, anlayan birisi tam olarak anlatırsa çok iyi olur.

quote:

Dear GRFS player,

You may have received a coupon with special items to be redeemed in Tom Clancy’s Ghost Recon Online, Ubisoft’s free-to-play shooter to be released in the coming months.
    The game is currently still in Closed Beta, to make sure we provide you the best free-to-play experience. When the Open Beta comes, you will be able to use your coupon.
    In the meantime, we suggest you follow Ghost Recon Online on Facebook to be amongst the first ones to know when it is live, and the first ones to enjoy your special items in-game.

Thank you,

The Ghost Recon Online team.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

Sanırım Ghost Recon Future Soldier alanlara GRO da kullanmamız için kupon/item verilecekmiş, anlayan birisi tam olarak anlatırsa çok iyi olur.

quote:

Dear GRFS player,

You may have received a coupon with special items to be redeemed in Tom Clancy’s Ghost Recon Online, Ubisoft’s free-to-play shooter to be released in the coming months.
    The game is currently still in Closed Beta, to make sure we provide you the best free-to-play experience. When the Open Beta comes, you will be able to use your coupon.
    In the meantime, we suggest you follow Ghost Recon Online on Facebook to be amongst the first ones to know when it is live, and the first ones to enjoy your special items in-game.

Thank you,

The Ghost Recon Online team.

Kupon kazandınız demiyor da kazanmış olabilirsiniz diyor. Open Beta geldiğinde bunları kullanıma sunacağız özel şeylere sahip olacaksınız demiş. Hadi bakalım neleriniz olacak

• Oyun içindeyken mesajlaşma komutları ilk mesajın sonuna eklenmiştir.

quote:

Fireteam kanalından yazmak için /f boşluk mesajınızı yazın. (Fireteam kurduysanız.)

PM atmak için /w boşluk pm atmak istediğiniz kişinin nicki boşluk mesajınızı yazın. ÖR: /w(boşluk bırakın)vizzz(boşluk bırakın) ve vizzz ismi <vizzz> şeklinde gözükecektir.

Biri size PM atarsa cevap vermek için /r boşluk yaparsanız son pm atan kişinin nicki otomatikman gelir. Tekrar nick yazmakla uğraşmamış olursunuz.
  • quote:

Kupon kazandınız demiyor da kazanmış olabilirsiniz diyor. Open Beta geldiğinde bunları kullanıma sunacağız özel şeylere sahip olacaksınız demiş. Hadi bakalım neleriniz olacak

Herkese çıkacağı kesin değil yani, gerçi bana çıksa çıksa el bombası çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

Herkese çıkacağı kesin değil yani, gerçi bana çıksa çıksa el bombası çıkar

Valla ben öyle anladım ama alan herkese vereceklerdir muhtemelen. Ama bu Ubizort hiç belli olmaz Bu arada önümüzdeki ay demiş Open Beta'nın çıkışı için ama yine aynı şeyi söylüyorum; Ubizort bu belli olmaz

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.