Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Launcher: http://www.mediafire.com/?ne0lh4ti9a9doo9
     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 31 Temmuz 2012; 17:39:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

http://static2.cdn.ubi.com/emea/gamesites/ghostrecon/Online/launcher/GROLauncherEMEA.exe

Launcher..

teşekkürler hocam çekiyorum hemen
  • Launcher'ı iyi bulmuşsunuz beyler. Girmeyi başardınız mı peki sıkıntı var mı? Daha indiriyorum.
  • Şuan bayagı yüklenme var Yusuf 4000 ile 600 arası gidip geliyor %45 daha :D o değilde silahları cok merak ettim ben şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Şuan bayagı yüklenme var Yusuf 4000 ile 600 arası gidip geliyor %45 daha :D o değilde silahları cok merak ettim ben şimdi

%9 oldu benim de. Ben de sırf silahlara ve özelliklere bakıcam acayip merak ediyorum. Çok fazla oynayamayacağım gün içinde. Gece yardırırım biraz

Bu arada siteden benim Ghost Coins 0 görünüyor. Umarım oyun içinde girince düzelmiş olur. Bir de para verip aldık yani. Ödülü geçtim para verip aldığım yok sitede. Herhalde içerde olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 31 Temmuz 2012; 18:59:03 >

• Launcher dosyasını bulmanız iyi olmuş beyler ben de indireyim bakalım, gerçi oyun için ayıracağım zamanı şimdilik Future Soldier'dan yana kullanacağım ama bir girip bakalım neler olmuş.

Ekleme: Geç de olsa Ubisoft bana "Your VIP access to Ghost Recon Online‏" diye mail göndermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 31 Temmuz 2012; 20:00:11 >

• Hesaplar hep sıfırlanmış, en baştan başlamaya insan üşeniyor şimdi yahu.
  • Proxy değişiyormusunuz indirirken.

Edit: Halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 31 Temmuz 2012; 20:09:36 >
  • Banada mail gelmiş
    PC yokken 5 dkda olsa girmiştim bir yerden şanslıyım
    Şimdi rahatca oynayalım bakalım BF3de sıktı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 31 Temmuz 2012; 20:12:05 >
  • Oyunda değişen iyi hiç birşey yok. Ne yeni silahlar gelmiş ne de yeni level sınırı. Üstelik para kazanması oldukça zorlaşmış. Başlangıç paralarını bile 1000RP'den 500'e çekmişler. Peh peh peh
  • Diger yandan msrni fiyati 13k iken silahin ghost coins fiyati 1200 m200 ise 2000 ghost coins adamlar resmen para ile ugrasmayin ghost coins ile alin demis... bize verdikleri ghost coins ile alabilecegimz tek silah p-45 pistol m200e nerf yapmislar silah 134 damageden 119a cekilmis ... cok kirpmislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M-200'ün damage'a ne olmuş öyle ya :( Bu arada Ghost Coin alamıyoruz şu aşamada sanırım.

İftardan sonra buluşuyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin285 -- 31 Temmuz 2012; 20:35:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin285

M-200'ün damage'a ne olmuş öyle ya :( Bu arada Ghost Coin alamıyoruz şu aşamada sanırım.

Engin hocam ben anca yarin musait olabilirim yarin online olursan beraber takiliriz zamaninda gc alamadik alaydim boyle olmazdi para biriktirecegim suan itibariyle kapali betada yan classlari kastigimda class basi 1000kdan 18k para yapiyordu bu para 1000den 500e dustu elde var 9k bayagi ugrasacagiz yeni silahlarida ekleseler en azindan ne yapacigimzi bilirdik headgearlarin sadece biri satista armor desen mk4 versiyonlari duruyor device ise mk3 versiyonda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: engin285

M-200'ün damage'a ne olmuş öyle ya :( Bu arada Ghost Coin alamıyoruz şu aşamada sanırım.

Engin hocam ben anca yarin musait olabilirim yarin online olursan beraber takiliriz zamaninda gc alamadik alaydim boyle olmazdi para biriktirecegim suan itibariyle kapali betada yan classlari kastigimda class basi 1000kdan 18k para yapiyordu bu para 1000den 500e dustu elde var 9k bayagi ugrasacagiz yeni silahlarida ekleseler en azindan ne yapacigimzi bilirdik headgearlarin sadece biri satista armor desen mk4 versiyonlari duruyor device ise mk3 versiyonda...

Mehmet hoca açıkcası Open Beta'dan hepimiz umutluyduk ama çok tuhaf işler yapmışlar, kapalı beta'nın matchmaking sistemini düzeltseler sadece o bile bundan iyiydi. Neyse buna da alışırız. Bu arada ne zaman müsait olursan hocam, benim nicki biliyorsun ; JNG90Rifle.

• Sadece 2 el oynadım XP boost ile neredeyse 6 lvl olmak üzereyim. 5k XP 2K RP verdi ama 50ye yakın adam vurmuştum

Ben oyundayım Mirliva nickim.
  • Oyunu ilk kez oynadığım için ayrıntıları vs bilmem bana zevkli geldi
    Uzun süredir BF3'de alamadığım tadı bu oyunda aldım ilk girdiğim oyundada baya bir takım oyunu vardı
    Sniperı sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Oyunu ilk kez oynadığım için ayrıntıları vs bilmem bana zevkli geldi
    Uzun süredir BF3'de alamadığım tadı bu oyunda aldım ilk girdiğim oyundada baya bir takım oyunu vardı
    Sniperı sevdim

Oyun çok iyi, özellikle konuşarak organize olup 3-4 kişi oynaması çok zevkli.
  • sistemim çok iyi değil çıkınca ne guzel sevinmiştim bi umut açtım ama takılmalar var alacağın olsun ubisoft eskiden 800x600 ekranda takılmadan oynuyodum artık en duşuk 1024x768 . size iyi oyunlar beyler :(
  • arkadaşlar download kısmına gelince bende tepki yok indiremiyorum oyunu..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.