Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sniper83us

arkadaşlar download kısmına gelince bende tepki yok indiremiyorum oyunu..

launcher burada sniper

http://static2.cdn.ubi.com/emea/gamesites/ghostrecon/Online/launcher/GROLauncherEMEA.exe
  • Sniper tüfekte Z tuşuna bastığımızda vurucu etkisi kuvvetli mermi değişiyordu. Ona nasıl sahip olabiliriz? Hangi isimle bulunuyor almak için.

Edit: Çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 2 Ağustos 2012; 10:12:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

launcher burada sniper

http://static2.cdn.ubi.com/emea/gamesites/ghostrecon/Online/launcher/GROLauncherEMEA.exe

Sağol kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 1 Ağustos 2012; 20:34:59 >

• quote:

quote:

quote:

launcher burada sniper

Sağol kardeşim..

unable the connect server....

• quote:

quote:

quote:

quote:

launcher burada sniper

Sağol kardeşim..

unable the connect server....

Kapatıp tekrar dene hocam kafası esince bağlanır o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bağlandım Bf3 den sonra oynarken zevk aldığım tek online FPS diyebilirim.Oyunda arkadaş gruplarıyla bereber takılabilecek oyun modları yok galiba.yani host game vs gibi.Oyun kendi seçiyor direk.Bu seçenekde olsa çok daha iyi olurdu doğrusu
  • quote:

Bağlandım Bf3 den sonra oynarken zevk aldığım tek online FPS diyebilirim.Oyunda arkadaş gruplarıyla bereber takılabilecek oyun modları yok galiba.yani host game vs gibi.Oyun kendi seçiyor direk.Bu seçenekde olsa çok daha iyi olurdu doğrusu

Ben de bf3 den bıkıp gelenlerdenim. Oyun çok zevkli. Biraz yenilik olsa iyiydi yeni silah harita vs. Arkadaşlarla oynamanın yolu var. Eklediğiniz kişilerle max 4 kişi aynı oyuna girebiliyorsunuz.

• kapalı beta şifremle ne zaman girip oynayabileceğim? dün server'a bağlanamıyor diyordu, bugün "play free" diyor, basıyorum, "download file" butonunda coming soon yazıyor.
    bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfie

kapalı beta şifremle ne zaman girip oynayabileceğim? dün server'a bağlanamıyor diyordu, bugün "play free" diyor, basıyorum, "download file" butonunda coming soon yazıyor.
    bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler...

Arkadasim az konuyu takip etsen goreceksin 3 mesaj yukarida launcher download linki var ;)

• Konuyu mobilden değiştireyim konuyu okumadan ilk mesajı okusunlar launcer'ı görsünler dedim. Alışveriş rehberi uçtu. Neyse yeniden yazarım bir ara.

Bir de oynayan arkadaşlar oyun içi nicklerini bana pm olarak atsın konuya yazayım eklesin herkes birbirini.

Bu da launcer:http://static2.cdn.ubi.com/emea/gamesites/ghostrecon/Online/launcher/GROLauncherEMEA.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 2 Ağustos 2012; 18:32:13 >
  • Bu akşam tesadüfen iki arkadaş (bu forumdan herhalde) denk geldi, tutabilene aşk olsun gençtiler herhalde ordan oraya uçuyorlar ,çarpışmayı bıraktım onları seyrettim zevkle ,aferim. Sonra denk gelmek için birkaç lobiye girdim fakat rastlıyamadım.
  • hee konuyu takip ediyorum, baştan sona okumuşluğum var. Launcher mail ile geldi zaten.
    Neyse, dün evden denedim, sorun yok.

Kapalı betadaki rp ve level'lar gitti mi şimdi? sıfırdan mı başlıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfie

hee konuyu takip ediyorum, baştan sona okumuşluğum var. Launcher mail ile geldi zaten.
    Neyse, dün evden denedim, sorun yok.

Kapalı betadaki rp ve level'lar gitti mi şimdi? sıfırdan mı başlıyoruz?

Garfie kapalı betadaki butun aldigin skorlar rplerin ve levelin sifirlandi hersey silbastan :)
    Yusuf haci konuya ekle nicklerimizi LordSioux Recon. ;D

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Bu akşam tesadüfen iki arkadaş (bu forumdan herhalde) denk geldi, tutabilene aşk olsun gençtiler herhalde ordan oraya uçuyorlar ,çarpışmayı bıraktım onları seyrettim zevkle ,aferim. Sonra denk gelmek için birkaç lobiye girdim fakat rastlıyamadım.

Enginle bendik o genç arkadaşlar

Oyun içi nickler:

Mirliva
    LordSioux
    JNG90Rifle
    Gurhan
    vizzz
    HufflePuffle
    PandikAtak

Not: İsmini ekletmek isteyen DH'den oynayan arkadaşlar pm atsın bana. Şunu da söyleyeyim biz oyuna girer girmez fireteam'i 4 kişi yapıyoruz arkadaşlar full deyince alınmaca darılmaca olmasın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Bu akşam tesadüfen iki arkadaş (bu forumdan herhalde) denk geldi, tutabilene aşk olsun gençtiler herhalde ordan oraya uçuyorlar ,çarpışmayı bıraktım onları seyrettim zevkle ,aferim. Sonra denk gelmek için birkaç lobiye girdim fakat rastlıyamadım.

Çok başarılıydınız .

Oyunda birbirimizi bulma şansımız varmı?
    Ne yapmak lazım?

• indiriyorum şuanda.oyunda değişik oyun modları var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Çok başarılıydınız .

Oyunda birbirimizi bulma şansımız varmı?
    Ne yapmak lazım?

Ben sizi ekledim hocam. Oyuna girince pm den ulaşırız fireteam atarız dolu olmazsak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

indiriyorum şuanda.oyunda değişik oyun modları var mı?

2 ayrı mod var ve her mod için 2 haritayla toplam 4 harita var. Onslought modunda A ve B noktalarını ya savunuyorsunuz ya da bu noktaları kapmak için saldırıyorsunuz. Daha sonra C açılıyor.

Conquest modunda A dan E ye kadar noktalar var C nin yarısı alınmış şekilde taraflar C ye eşit uzaklıktan başlıyor. Cyi veya Cden sonraki noktaları kapan takım oyunu kazanıyor.

Bu arada 3 günlük erken erişim zamanı fiyatlar çok uygundu. Sonra oyun herkese açılır açılmaz fiyatlar tam 3 katına çıkarıldı. Mesela bende P90 için 2250 ghost coins vardı. Dedim sonra daha iyi bir SMG gelebilir almayayım. Sonra bi baktım fiyatı 6680 ghost coins olmuş. Kafamdan aşşağı kaynar sular döküldü resmen. İkilemde kalmıştım alıp almamak adına. Engin ve Mehmet al demişlerdi dinlemedik adamları. Bu yaptıkları resmen şerefsizlik. Free to play diyorlar ama zammın da .... neyse.

Eğer ben almış olsaydım yeni oyunculara büyük haksızlık olacaktı. Ben 15€ya almış olacaktım onlar 30€ ya. Kısacası Allah belalarını versin gitti P90

• Bu MMOTPS'lerin hepsi Ghost Recon Online gibi ağır mı oluyor? FPS gibi seri olsa negüzel olurdu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZLine12

Bu MMOTPS'lerin hepsi Ghost Recon Online gibi ağır mı oluyor? FPS gibi seri olsa negüzel olurdu :)

Aslında oldukça hızlı arcade havası taşıyabiliyor bazı anlar. Daha çok cover alıp geride bekleyerek oynarsanız oyun ağır gelebilir. Ama sürekli ileri gidip çatışmaya ilk siz girerseniz baya bi ekşın dönüyor

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.