Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cem

recon oldum 10lvl e kadar sniperla geldim ama sonra ilk verilen makineliyi aldım cloack la 10lvl kadar gelirken öldürdüğümden çok adam öldürdüm kısa zamanda inanılmaz zevkli oldu, sniper silahını nerdeyse hiç kullanmıyorum. Haritada belli yerlerden karşı takımın arkasından cloack ile yaklaşıp tek seferde 6 adam aldığım oldu. bir oyunda 30 adama kadar öldürdüm.. ancak hala upgrade edilmemiş makineliyi kullanıyorum lvl12.. sizce recon için hangi makineli iyi. 15lvl kadar iadere edip öylemi silah alsam.
    bu firerate vs. ne iş yarıyor. ben damage ve şarjör kapasitesine bakıyorum. şarjör kapasitesi yüzünden hep yarıda kalıp ölüyorum.. benim taktiğe uygun bi silah lazım.

12 lvl olmuşsunuz artık 3 lvl daha elinizdeki silahla idare edebilirseniz 15 lvl de MP7 silahını alabilirsiniz. 30 lvl'e kadar sizi götürecek iyi bir SMG'dir. Düz Mp7 alın muzzle break ve Ex. Ammo takın. Dilerseniz Open Reflex dürbününü de alabilirsiniz. Ama reconda çok uzaklardaki adamları vurmaya çalışmayın boşa uğraşmış olursunuz. Mümkün olduğu kadar C'ye basıp eğilerek çatışma yerlerine girin. Böylece silahın handlingini önceden halletmiş olacaksınız. 30 lvl recon'um var istediğiniz herşeyi sorun reconla ilgili veya diğer sınıflarla ilgili cevaplarım

Firerate: Silahın atış hızı. Ne kadar yüksek sayıysa silah o kadar hızlıdır.
    Recoil: Geri tepme. Durmadan ateş ederseniz silahın ne kadar dağıldığını gösterir. Sayı çoksa dağılma da çok olur.
    Handling: Koşarkan bir anda zoom alırsanız arada geçen süreyi belirtir. Sayı ne kadar yüksekse zoom almanız daha çabuk olur. Reconların hızlı handlingi olan silahlara çok ihtiyacı var.

Bu arada Mp7'nin nasıl bir silah olduğunu görmek istersiniz belki. Benim çekmiş olduğum bir video:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 30 Ağustos 2012; 16:00:44 >

• çok teşekkür ederim. firerate önemliymiş, kısa zamanda çok mermiyi saydırabilirsin düşmana. uzak mesafe olmuyor genelde cloack ile dibine kadar gidip ateş ediyorum.
    şuan bir sniper var adını unuttum sanırım 5lvl de almıştım. 3000 küsürdü galiba, üzerinede 3.5-12x dürbün takmıştım. sniper i satsam dürbünde gidiyormu yoksa başka silah için kullanabilirmiyim. cloack ı upgrade yapacam ama 22 lvl e kadar sabredip 2 slotlumu alsam.. çok para 8900rp.

bu arada video on numara olmuş hatta bence keramet silahda değil adamda diyecektim ki sen çekmişsin videoyu, valla tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 30 Ağustos 2012; 17:38:47 >
  • quote:

çok teşekkür ederim. firerate önemliymiş, kısa zamanda çok mermiyi saydırabilirsin düşmana. uzak mesafe olmuyor genelde cloack ile dibine kadar gidip ateş ediyorum.
    şuan bir sniper var adını unuttum sanırım 5lvl de almıştım. 3000 küsürdü galiba, üzerinede 3.5-12x dürbün takmıştım. sniper i satsam dürbünde gidiyormu yoksa başka silah için kullanabilirmiyim. cloack ı upgrade yapacam ama 22 lvl e kadar sabredip 2 slotlumu alsam.. çok para 8900rp.

bu arada video on numara olmuş hatta bence keramet silahda değil adamda diyecektim ki sen çekmişsin videoyu, valla tebrikler.

Silahlara sonradan taktığınız eklentiler satarsanız silahla birlikte gider. Eklentiyi çıkarayım başka silahta kullanırım deme şansınız da yok. O zaman da eklenti invertory ye gelmez kaybolur. Silah seçerken firerate ve handling çok önemli. Recoil de önemli ama çoğu zaman cover alarak ateş ettiğimiz için recoili önemli ölçüde iyileştirebiliyoruz.

Cloak için idare edebilirseniz 22 lvl e kadar gidip MK III olanını alın. Arada 3K RP fark var çünkü. Kitlerin ne işe yaradıkları yazıyor üzerlerinde anlamadıysanız açıklarım

Ben combat kit + recharge kullanıyorum. Şimdi assault ile oynuyorum son lvl olunca P90 alınca ilerleyecek birşey kalmadı sıkıldım biraz.

Videoya övgüleriniz için teşekkür ederim. O video kapalı beta zamanından. Şimdi çok daha iyi oynuyorum ama oyunun yeni halinde çok fazla performans düşüşü var bir de video çekmeye kalkınca fena kasıyor. Daha iyi bi makina alırsak artık

EDİT

Dün paylaşılan kar resminden sonra bugün de bir video paylaşıldı. Görüntü olarak bir şey anlatmasa da ses olarak dünkü resimle birleşince bir karlı açık dünya haritası gelme ihtimali oldukça arttı. Videodaki ses fırtına-rüzgar karışımı bir şey olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 30 Ağustos 2012; 19:23:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yusuf burdan sunu cıkarıyorum biran once asılalım ve rp kasmaya bakalım ne kadar kasarsak bizim yararımıza ve bir tahmin atayim bunlar patchi onumuzdeki ayın ilk haftasında yayınlıyabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Yusuf burdan sunu cıkarıyorum biran once asılalım ve rp kasmaya bakalım ne kadar kasarsak bizim yararımıza ve bir tahmin atayim bunlar patchi onumuzdeki ayın ilk haftasında yayınlıyabilirler

Ben Sar 21 C ve Hermes MK III aldım 30 olana kadar ihtiyaç kalmadı yani Assault için. 28 lvl olunca Harden Armor MK II alıcam sonra Heat MKII alırım şimdilik tek heat bile yeterli. Sonra F2000 için RP kasıcam. Yeni silahlardan önce yeni maplar gelir. Silahlara daha çok var bence. Maplari bile bu kadar geciktirdiklerine göre silahlar yaş. An 94 kim bilir nasıl olacak. Sen tabi Nemesis'i KVSK'yı düşünüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Yusuf burdan sunu cıkarıyorum biran once asılalım ve rp kasmaya bakalım ne kadar kasarsak bizim yararımıza ve bir tahmin atayim bunlar patchi onumuzdeki ayın ilk haftasında yayınlıyabilirler

Ben Sar 21 C ve Hermes MK III aldım 30 olana kadar ihtiyaç kalmadı yani Assault için. 28 lvl olunca Harden Armor MK II alıcam sonra Heat MKII alırım şimdilik tek heat bile yeterli. Sonra F2000 için RP kasıcam. Yeni silahlardan önce yeni maplar gelir. Silahlara daha çok var bence. Maplari bile bu kadar geciktirdiklerine göre silahlar yaş. An 94 kim bilir nasıl olacak. Sen tabi Nemesis'i KVSK'yı düşünüyorsun

Vallahi yusuf svd sv aldıktan sonra nemesis ile ksvkyı dusunmuyorum motor direkt m14 ebr ye calısıyor

• quote:

Vallahi yusuf svd sv aldıktan sonra nemesis ile ksvkyı dusunmuyorum motor direkt m14 ebr ye calısıyor

Ne kadar uzaktın yarı otomatik sniper rifle'lara ama bak iyiki al demişim. İnsanlıktan çıkıyordun bazen. Attığını alıyordun ekranın sağ üstünde full LordSioux ---- yazıyordu Eğer o silah gelirse ki gelmeli, 30 lvl ve bu silahların üzerine güzel bir güncelleme yakışır, 100+ damage olması gerekiyor. Sonuçta SVD SV 95 ise M14 EBR'nin en azından SVD olanı 102-105 arasında olur. Reconlara gövdeden tek atarsın acımasızca Ben SMG değiştirmem ama F2000'den sonra da yavaş bir silah alacağımı sanmıyorum. 33K RP de 30 olana kadar hayli birikir XP boost ile

• quote:

quote:

çok teşekkür ederim. firerate önemliymiş, kısa zamanda çok mermiyi saydırabilirsin düşmana. uzak mesafe olmuyor genelde cloack ile dibine kadar gidip ateş ediyorum.

Silahlara sonradan taktığınız eklentiler satarsanız silahla birlikte gider. Eklentiyi çıkarayım başka silahta kullanırım deme şansınız da yok. O zaman da eklenti invertory ye gelmez kaybolur. Silah seçerken firerate ve handling çok önemli. Recoil de önemli ama çoğu zaman cover alarak ateş ettiğimiz için recoili önemli ölçüde iyileştirebiliyoruz.

Cloak için idare edebilirseniz 22 lvl e kadar gidip MK III olanını alın. Arada 3K RP fark var çünkü. Kitlerin ne işe yaradıkları yazıyor üzerlerinde anlamadıysanız açıklarım

Ben combat kit + recharge kullanıyorum. Şimdi assault ile oynuyorum son lvl olunca P90 alınca ilerleyecek birşey kalmadı sıkıldım biraz.

Videoya övgüleriniz için teşekkür ederim. O video kapalı beta zamanından. Şimdi çok daha iyi oynuyorum ama oyunun yeni halinde çok fazla performans düşüşü var bir de video çekmeye kalkınca fena kasıyor. Daha iyi bi makina alırsak artık

düz Mp7 dahamı iyi, c si falanda var sonradan gördüm, firerate düzün daha yüksek. birde bunun 9 u var, 25 lvl de açılıyor sanırım o daha manyak bişey.

• çok faydalı oldu sağolun emek verilmiş fazlasıla :) open beta'dan sonrada devam eder mi bilgiler ?

• quote:

düz Mp7 dahamı iyi, c si falanda var sonradan gördüm, firerate düzün daha yüksek. birde bunun 9 u var, 25 lvl de açılıyor sanırım o daha manyak bişey.

Düz MP7'ye Muzzle Break taktığınız zaman aldığınız recoil değeri oldukça iyi. Zira silaha alıştıktan sonra coverda iseniz uzak mesafeden bile adam vurabilmeniz mümkün. Tabi çoğunlukla sızma taktiği uygulanacağı için coverda olmadan ateş etmek zorunda kalacaksınız. Bu yüzden recoilin iyi olması gerekli. MP7 C handling açısından çok iyi. Silahta hiç bekleme yapmadan direk aim alabilirsiniz. Ama recoil olarak çok kötü. Ben 0.3 sn de olsa beklemek istemiyorum handling olmasın recoili göze alıyorum diyorsanız MP7 C alabilirsiniz. Ama ben önermem. Düz MP7 alıp muzzle break takmanız daha faydalı olacaktır.

MP9 değerleri düzeltilen bir SMG. Ben MP7 den sonra direk P90 aldım arada onu kullanmadım ama Engin arkadaşımız kullanmıştı ve oldukça memnun kaldı. Damage olarak MP7'den daha iyi. Çok az farkla recoil'i kötü ama yinede güçlü bir silahtı. Ama 40K RP biriktirebilirim diyorsanız MP7 den sonra direk P90'a geçin. Silahı güçsüzleştirmelerine rağmen hâlâ Engin ile ben uluslar ararsı P90 ile bebe ağlatanlar olarak ilk sıradayız Şaka bir yana silah 37 damage'den 34'e düşürüldü hala çok güçlü böyle silahmı olur bilmem ne diye kafa ütülüyorlar. Ya 40K RP vermişim ben 30 lvl olmuşum bırakta güçlü olsun biraz

30 lvl LMG'lerini 60+ damage yaptılar. Ölüm makinesi oldu silahlar hala reconlara ağlıyorlar. Yeri gelmişken kısa bir P90 videosu yine ben çektim kapalı beta zamanından ama arkadaşın hesabı. Şimdi kendiminkiyle video çekmedim hiç:

• quote:

Orijinalden alıntı: GamerBoy1

çok faydalı oldu sağolun emek verilmiş fazlasıla :) open beta'dan sonrada devam eder mi bilgiler ?

Öncelikle teşekkür ederim. Oyun Open Beta'dan çıktı. Resmi anonsunu bir çıkış videosuyla yaptılar. Pek fazla birşey değişmedi Open Beta halinden. Tabiki önemli değişiklikleri konuya ekleyeceğim. Bu aralar yeni map haberleri çok revaçta bakalım bekliyoruz
  • Day 4 = Clue 4

So for those of you who have been compiling these tidbits of information, it is possible that you have an idea of what is to come in Ghost Recon Online's new frontier.

Next week we shall be giving a surprise prize (look how we rhyme ;-)

Stay tuned for details next week along with the rest of the clues giving out once a day (excluding weekends) till the 5th of September.

Gibi bir açıklama geldi bugün. Hadi Hayırlısı :D
  • arkadaşlar oyunu sorunsuz kurdum ve çalıştırdım 1024x768 hiç kasmadan oynuyorum ama 10-15 dk sonra oyun donuyor ya kapatamıyorumda anca pc reset atıyorum napçam bu sorunu yaşayan veya çözen var mı resmen kitleniyor oyun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toshiromifune53

Day 4 = Clue 4

So for those of you who have been compiling these tidbits of information, it is possible that you have an idea of what is to come in Ghost Recon Online's new frontier.

Next week we shall be giving a surprise prize (look how we rhyme ;-)

Stay tuned for details next week along with the rest of the clues giving out once a day (excluding weekends) till the 5th of September.

Gibi bir açıklama geldi bugün. Hadi Hayırlısı :D

Gelecek hafta güzel bir sürpriz ödül vereceklermiş. Haftasonları hariç 5 Eylül'e kadar ipuçları gelmeye devam edecekmiş. Ne olursa olsun şu oyuna yeni bir şeyler gelsin de süper olacağı kesin

• benim soruna bi çare olacak babayigit yok mu ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkolic23

benim soruna bi çare olacak babayigit yok mu ya :)

gamebooster indirin hocam. Bilgisayarı baya rahatlatacaktır. Bu oyun sistemi inanılmaz kasıyor. Görsen GTA IV gibi kasıyor
  • aga sorunum o değil ya oyunu kasmadan oynuyorum birden donuyo oyun gta 4 düde bunu da 1024x768 hiç kasmadan oynuyorum ama bu birden kitliyor kendini adeta oyunda bi problem olduğunu düşünüyorum ben ghost recon fture soldier de hiç böyle bi sorn yaşamadım diğer oyunlardada size olmuomu böle anlayan hocalarımız bi baksalar çözerler belki
  • bu arada gameboosteri kurdum daha önceden de kuruluydu ama formattan sonra unutmuşum saol yardım için ama sorunum düzelmedi .s
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alkolic23

benim soruna bi çare olacak babayigit yok mu ya :)

gamebooster indirin hocam. Bilgisayarı baya rahatlatacaktır. Bu oyun sistemi inanılmaz kasıyor. Görsen GTA IV gibi kasıyor

tab ile ilgilide sıkıntı var , tab açıkken 1 sn arayla sürekli kasıyor.Bilgileri güncellerkene oluyor herhalde bi yanlışlık var orda da
  • oyun mükemmel ötesi benim için ama bu sorunu çözemessem bırakmak zorunda kalıcam çükü pc yi toptan kitliyor gy bile açamıyorum mecbur sürekli reset atamam .s
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.