Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alkolic23

oyun mükemmel ötesi benim için ama bu sorunu çözemessem bırakmak zorunda kalıcam çükü pc yi toptan kitliyor gy bile açamıyorum mecbur sürekli reset atamam .s

Performans patch falan gelmesi lazım ya bazen çok ani fps düşüşleri oluyor adam vurulmuyor. Umarım düzeltirler.
  • oyunu iice düzeltmeleri lazım ya çok donmalar oluyor sürekli reset atıyorum 30 dk bir artık girmiyorum patch gelene kadar
  • quote:

oyunu iice düzeltmeleri lazım ya çok donmalar oluyor sürekli reset atıyorum 30 dk bir artık girmiyorum patch gelene kadar

Matchmaking sistemini düzelttiler umarım performansı da düzeltirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çıkalı ne kadar oldu ben daha yeni keşfettim 3 gün oldu ama çok güzel ya maplar olmasına rağmen çok hoşuma gitti uzun zmandır adam akıllı online oyun oynamamıştım
  • quote:

oyun çıkalı ne kadar oldu ben daha yeni keşfettim 3 gün oldu ama çok güzel ya maplar olmasına rağmen çok hoşuma gitti uzun zmandır adam akıllı online oyun oynamamıştım

Oyun kapalı betadan açık betaya ağustos başında geçti. Kapalı betadaki karakterlerimize göre bize açık betada ufak ödüller verildi. Açık beta ise sanırım geçen hafta çıkan resmi anons videosuyla birlikte bitmiş sayıldı. Yani oyun aslında açık beta ile çıkışını yaptı fakat duyurusu geçen hafta yapıldı gibi bir şey Baya karışık oldu ama benim suçum değil onlar böyle yaptı

• Aynen hocam millet ve bsc sitesi bile oyun full surumde diedi ama sitede logonun altında open beta yazısı var

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Aynen hocam millet ve bsc sitesi bile oyun full surumde diedi ama sitede logonun altında open beta yazısı var

Bak ben ona dikkat etmemiştim Mehmet Officialy Anonced Video'sunu verdiklerine göre Open Beta bitmiş olmalı. Yazıyı kaldırmayı unuttular herhalde ya da yazıyı yeni koydular bilemedim

EDİT

Yeni resim paylaştılar:
     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 1 Eylül 2012; 20:56:12 >

• yydn7
    MP7 yi aldım, muzzle break ve 40lık şarjörü taktım. Ancak koşma hızım yavaşladı. Silahın ağırlığı fazlamı.
    zırh hala aynı, yeni almalımıyım? 6000 param var 22.lvl de cloack için birikmez belki diye almadım.
    serverlerı anlayamadım, yeni başlayanla 20lvl biri aynı oyundamı oynuyor yoksa lvl e göre oyunmu belirleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

yydn7
    MP7 yi aldım, muzzle break ve 40lık şarjörü taktım. Ancak koşma hızım yavaşladı. Silahın ağırlığı fazlamı.
    zırh hala aynı, yeni almalımıyım? 6000 param var 22.lvl de cloack için birikmez belki diye almadım.
    serverlerı anlayamadım, yeni başlayanla 20lvl biri aynı oyundamı oynuyor yoksa lvl e göre oyunmu belirleniyor.

MP7 hayırlı olsun hocam. Silahlar koşma hızını etkilemez size öyle gelmiş olmalı. Aynı zırhı kullanıyorsanız 17lvl zırhı olan Hermes MK III almanızı tavsiye ederim. Reconun pek zırhı yok zaten ama hız önemli baya. Daha önce almış olduğunuz zırhı satabilirsiniz boşuna yer kaplamasın. 2 gün öncesine kadar matchmaking sistemi oldukça dengeli çalışıyordu. Fakat o zaman da oyun bulması inanması güç ama 1 saat alıyordu. Forumda falan yazdık ettik de düzelttiler onu. Yani 30lvl 4 kişilik fireteam 20lvl altı kişilerin olduğu karşı takıma denk gelebiliyor. Bunu önlemek pek mümkün değil. Her zaman yakın levellerde oyuncuların denk gelmesi mantıksal olarak zor. Açıkçası lvl in silah ve zırhdan başka katkısı yok. Oynamasını bilene 5 lvl karakter bile yeter. Asaaulta başladığımda girdiğim ilk maçımda karşıda 10+lvller vardı. İlk round 43 2.round 47kişi vurdum. Çok komplike olmayan oyuncular level farkı da olunca dökülüyor biraz. Ama oyun stilinizi geliştirmek için bir fırsat bu bence.

• insan vatandaşına mermi sıkar mı kardeş? Canıma okudunuz valla. Markov station'da idare ettik de, Korolyov da hiç çekilmiyorsunuz :) 2.roundda bıraktım zaten :)
    match making bu son haliyle daha iyi bence, en azından bekleme olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

yydn7

MP7 hayırlı olsun hocam. Silahlar koşma hızını etkilemez size öyle gelmiş olmalı. Aynı zırhı kullanıyorsanız 17lvl zırhı olan Hermes MK III almanızı tavsiye ederim. Reconun pek zırhı yok zaten ama hız önemli baya. Daha önce almış olduğunuz zırhı satabilirsiniz boşuna yer kaplamasın. 2 gün öncesine kadar matchmaking sistemi oldukça dengeli çalışıyordu. Fakat o zaman da oyun bulması inanması güç ama 1 saat alıyordu. Forumda falan yazdık ettik de düzelttiler onu. Yani 30lvl 4 kişilik fireteam 20lvl altı kişilerin olduğu karşı takıma denk gelebiliyor. Bunu önlemek pek mümkün değil. Her zaman yakın levellerde oyuncuların denk gelmesi mantıksal olarak zor. Açıkçası lvl in silah ve zırhdan başka katkısı yok. Oynamasını bilene 5 lvl karakter bile yeter. Asaaulta başladığımda girdiğim ilk maçımda karşıda 10+lvller vardı. İlk round 43 2.round 47kişi vurdum. Çok komplike olmayan oyuncular level farkı da olunca dökülüyor biraz. Ama oyun stilinizi geliştirmek için bir fırsat bu bence.

Mp7 yi merak ettiğimden 15lvl olana kadar kartım baya, alınca da bir tur oynadım ilk seferde sanki yavaşlatmış gibi geldi sanırım fps probleminden bana öyle geldi, biraz önce oynadım normal.. zırh hiç satın almadım, default zırh neyse onu kullanıyorum arada günlük görevlerden upgrade ekleri geliyor onu kullanıyorum..17. lvl gelince o zırhı alayım. Ama 7000 param var, zırh alınca 22.lvlde cloack için para biriktirebilirmiyim ki. ondan bazen takımlar çok dengesiz oluyor, dün trenyollu oyunda takımım iyiydi kısa sürede tüm noktaları alıp oyunu bitirdik , bazende göz açtırmıyorlar. dengesiz olabiliyor ama dengeli olupta çekişmeli olunca acayip tadı çıkıyor.

Yardımların için çok teşekkürler ilk yazından epeyce bişey ögrendim uyguladım. özellikle günlük görevlerden bedava elbombası vs. almak hoş oluyor.

• JNG90 bu forumdan ise kendisine selam yolluyorum :) sniper oynayan birine karı gibi oynuyosun diyebliliyo
  • quote:

quote:

yydn7

Hocam madem ki zırhlar hiç etkilemiyor koşma hızımızı o zaman İdari Yargı davalarında zamanaşımı süresi ne kadardır?

• @Cem zırhı alın hocam iyi edersiniz. Zira lvl 28'e kadar zırh alma şansınız yok. Hermea mk III uzun bi süre sizi idare edecektir.

@the_gunner oyuna girince bi bakayım var mıymış

• yydn7, aynen 28lvl e kadar zırh güncellemesi yok. 1 lvl sonra alırım zırhı. sağolasın.
  • quote:

yydn7, aynen 28lvl e kadar zırh güncellemesi yok. 1 lvl sonra alırım zırhı. sağolasın.

Alınca farkı göreceksin hocam. En azından hızı farkedersin

EDİT
    Bu resim paylaşıldı facebook sayfasında. Yeni harita burası olacak büyük ihtimalle.
     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 2 Eylül 2012; 23:45:58 >

• arkadaşlar bende oyunu yüklemeye başladım oyniycam herhangi bi server klan guild tarzı bi olay varmı gruplaştığımız oyun içerisinde acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creco

arkadaşlar bende oyunu yüklemeye başladım oyniycam herhangi bi server klan guild tarzı bi olay varmı gruplaştığımız oyun içerisinde acaba ?

Serverlar Ubi'nin kendi serverları genel yani. Kişisel server sistmi yok. Clan sistemi gelecek deniyor ama henüz kesin bir bilgi yok. Oyun içinde 4 kişiye kadar birlikte aynı server'a girme desteği mümkün (fireteam kurarak). Konunun ilk mesajında kapsamlı bir rehber var mutlaka okumalısınız. Oyuna çoğu şeyi bilerek başlamış olursunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Creco

arkadaşlar bende oyunu yüklemeye başladım oyniycam herhangi bi server klan guild tarzı bi olay varmı gruplaştığımız oyun içerisinde acaba ?

Serverlar Ubi'nin kendi serverları genel yani. Kişisel server sistmi yok. Clan sistemi gelecek deniyor ama henüz kesin bir bilgi yok. Oyun içinde 4 kişiye kadar birlikte aynı server'a girme desteği mümkün (fireteam kurarak). Konunun ilk mesajında kapsamlı bir rehber var mutlaka okumalısınız. Oyuna çoğu şeyi bilerek başlamış olursunuz

Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.

• Kurşun geçirmez zırh Aegis 'i kullanırken içerden görünümü bumu ? Sorma sebebim yeşil korunma örtüsü görünmüyor farklı birşeymi yaptım acaba. Birde çok kısa sürüyor yada kullanmasını bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.