Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Arkadaşlar başlıkta Free2Play yazıyor, yani ücretsiz bir şekilde indirip oynuyomuyuz? Evetse nerden? :)

Sitesi bu hocam. Önce Uplay hesabı oluşturuyorsunuz, sonra launcher'ı indirip launcher'dan da oyunu indiriyorsunuz.

http://ghost-recon.ubi.com/ghost-recon-online/en-GB/home/

Hocam oyun yenimi ucretsiz oldu, yoksa hepmi boyleydi ?

Baştan beri Free to Play'di sonradan olmadı. Hala Open Beta sürecinde oyun. Ufak ufak değişiklikler oluyor. Silahtı, eşyaydı vs.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar başlıkta Free2Play yazıyor, yani ücretsiz bir şekilde indirip oynuyomuyuz? Evetse nerden? :)

Sitesi bu hocam. Önce Uplay hesabı oluşturuyorsunuz, sonra launcher'ı indirip launcher'dan da oyunu indiriyorsunuz.

http://ghost-recon.ubi.com/ghost-recon-online/en-GB/home/

Hocam oyun yenimi ucretsiz oldu, yoksa hepmi boyleydi ?

Baştan beri Free to Play'di sonradan olmadı. Hala Open Beta sürecinde oyun. Ufak ufak değişiklikler oluyor. Silahtı, eşyaydı vs.

Hocam teşekkür ederim alakana, indiriyorum :)

• quote:

Estağfurullah ne demek Oyun inerken ilk mesajdakileri de okursan baya bir şeyler bilerek başlamış olursun İyi oyunlar
  • quote:

quote:

Estağfurullah ne demek Oyun inerken ilk mesajdakileri de okursan baya bir şeyler bilerek başlamış olursun İyi oyunlar

Okuyacagim tabiki :) bu arada gittigidiyor tarzi sitelerde Ghost Recon : Future Soldier 130 lira gibi bir fiyata satiliyor, acaba bu ikisi farkli oyunlarmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Okuyacagim tabiki :) bu arada gittigidiyor tarzi sitelerde Ghost Recon : Future Soldier 130 lira gibi bir fiyata satiliyor, acaba bu ikisi farkli oyunlarmi?

Evet ikisi tamamen farklı oyunlar. Future Soldier başlı başına büyük bir oyun. Oyunu almayı düşünürsen key olarak almanı tavsiye ederim zira öyle daha ucuza geliyor. Ancak oyun PC için çok sorunlu. Multiplayer bağlantı sorunları insanı çileden çıkarır. Ben de aldım ama adam gibi kesintisiz 2 saat oynamışlığım yoktur. Çünkü sürekli bağlantıyla ilgili kopmalar, oyundan atmalar falan oluyor. Tüm bunları bilerek alacaksan almalısın. Kesinlikle gidip te 130 verme. Key düşün

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ikisi tamamen farklı oyunlar. Future Soldier başlı başına büyük bir oyun. Oyunu almayı düşünürsen key olarak almanı tavsiye ederim zira öyle daha ucuza geliyor. Ancak oyun PC için çok sorunlu. Multiplayer bağlantı sorunları insanı çileden çıkarır. Ben de aldım ama adam gibi kesintisiz 2 saat oynamışlığım yoktur. Çünkü sürekli bağlantıyla ilgili kopmalar, oyundan atmalar falan oluyor. Tüm bunları bilerek alacaksan almalısın. Kesinlikle gidip te 130 verme. Key düşün

Doğru hocam bende duymuştum multiplayer bağlantı sisteminin sorunlu olduğunu, e bu şartlardada almanın pek bir mantığı yok ozaman.. 2 oyunun yapımcısı aynımı? Oyunların aralarında oynanabilirlik zevki olarak çok büyük fark vardır ama dimi? :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: engin285

Sen hala oynuyor musun Yusufum

Kanka oyunu biraktim deme sakin

He ya Engin sen nerdesin kaç gündür ya. Spec i 30 yaptım assaultu da 25 sen hala yoksun.

Aslında bugün 21:30 gibi girip biraz takılayım dedim ve o da ne; 10 dakika tek başıma 20 dakika kadar da Thecrimsonking'le bir türlü maç bulup da oynayamadık. Yani oynana bilirlikten çıkmış maalesef. Zaten rutine bağladığı için soğuduğum oyunu iyice berbat hale getirmişler. Bu şartlarda devam etmenin bir mantığı yok. Ha mesele birlikte birşeyler yapmaksa ben hep buradayım, bir yere kaybolduğum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin285 -- 30 Eylül 2012; 1:03:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engin285

Aslında bugün 21:30 gibi girip biraz takılayım dedim ve o da ne; 10 dakika tek başıma 20 dakika kadar da Thecrimsonking'le bir türlü maç bulup da oynayamadık. Yani oynana bilirlikten çıkmış maalesef. Zaten rutine bağladığı için soğuduğum oyunu iyice berbat hale getirmişler. Bu şartlarda devam etmenin bir mantığı yok. Ha mesele birlikte birşeyler yapmaksa ben hep buradayım, bir yere kaybolduğum yok

Son patch'den sonra maalesef oyun bulmak bize aşırı zor oldu Engin'im. Sırf denemek için 1 lvl hesap açtım onla bile zart diye bulması gerekirken 6 dakika bekletti. Zaten düştüğüm takımın yarısı Türktü İşin garibi matchmaking düzeltildiği için biz 30 levellerimizle oynayamıyoruz ama maşallah karşıdaki reconların birinde MSR birinde SR 25 vardı. Ama ben M24'le pekmezlerini akıttım Future Soldier devam edebiliriz. Ya da DayZ kendi haline çalışan sürümü çıktığında onu alırız hayatta kalma simülasyonu falan baya gerilimli eğlenceli oluyor BSC'deki videolarından anlaşıldığı üzere GRO sıktı artık bizi

• Oyunun tadı kaçtı 2.5 saatte 3 maç yapabildim. DayZ alırsanız haberim olsun bende katılırım, önemli olan vakit geçsin.
  • Arma 3 neyse de(hele bir çıksın), Dayz bayar beni Yusufum, acaba dedim Bf3'e geri mi dönsem, sonra vazgeçtim. Şu an Arma 3 ve MoH Warfighter'ı bekliyorum.

Bu arada Gürhan abi seni Falcon konusunda gördüm Dertlisin anladığım kadarıyla Ama helal olsun, bu yaştan sonra A-Z'ye tam tekmil bir simülasyona merak sarmak her baba yiğidin harcı değil
  • DayZ takım halinde oynarsak çok çok eğlenceli olur. GRO gibi kendini tekrar eden bir şey değil sonuçta. Ama ben bu mod halinden ziyada yalnız çalışan sürümünü almak istiyorum. Hem daha tutarlı olacak, hem de Arma II alıp bir de üstüne mod'la uğraşmayacağız. Yalnız sürüm için bu sene içinde çıkar Steam'e gelir fiyatı 15-20 $ arası olur diyorlar. Bence GRO tayfası olarak geçelim. En azından uçsuz bucaksız haritası var aynı şeyler kendini tekrar etmez. Sıkılmayacağımı var sayıyorum DayZ'de ama bakalım GRO'ya bi yenilik gelecek mi önce? Gerçi yenilik gelse de Gürhan Abi'nin dediği gibi oyun bulmak aşırı zaman alıyor ve insan ister istemez sıkılıyor

Bekleyelim biraz

• quote:

DayZ takım halinde oynarsak çok çok eğlenceli olur. GRO gibi kendini tekrar eden bir şey değil sonuçta. Ama ben bu mod halinden ziyada yalnız çalışan sürümünü almak istiyorum. Hem daha tutarlı olacak, hem de Arma II alıp bir de üstüne mod'la uğraşmayacağız. Yalnız sürüm için bu sene içinde çıkar Steam'e gelir fiyatı 15-20 $ arası olur diyorlar. Bence GRO tayfası olarak geçelim. En azından uçsuz bucaksız haritası var aynı şeyler kendini tekrar etmez. Sıkılmayacağımı var sayıyorum DayZ'de ama bakalım GRO'ya bi yenilik gelecek mi önce? Gerçi yenilik gelse de Gürhan Abi'nin dediği gibi oyun bulmak aşırı zaman alıyor ve insan ister istemez sıkılıyor

Bekleyelim biraz

Kanka dayz yi inceleyecegim ama suan future soldier merakim tavan yapmis durumda hk417 hastasi oldum modem sorununu hallettim classlar cok cabuk level atliyor assaultu rahat 50 olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 30 Eylül 2012; 9:08:36 >

• quote:

quote:

DayZ takım halinde oynarsak çok çok eğlenceli olur. GRO gibi kendini tekrar eden bir şey değil sonuçta. Ama ben bu mod halinden ziyada yalnız çalışan sürümünü almak istiyorum. Hem daha tutarlı olacak, hem de Arma II alıp bir de üstüne mod'la uğraşmayacağız. Yalnız sürüm için bu sene içinde çıkar Steam'e gelir fiyatı 15-20 $ arası olur diyorlar. Bence GRO tayfası olarak geçelim. En azından uçsuz bucaksız haritası var aynı şeyler kendini tekrar etmez. Sıkılmayacağımı var sayıyorum DayZ'de ama bakalım GRO'ya bi yenilik gelecek mi önce? Gerçi yenilik gelse de Gürhan Abi'nin dediği gibi oyun bulmak aşırı zaman alıyor ve insan ister istemez sıkılıyor

Bekleyelim biraz

Kanka dayz yi inceleyecegim ama suan future soldier merakim tavan yapmis durumda hk417 hastasi oldum modem sorununu hallettim classlar cok cabuk level atliyor assaultu rahat 50 olurum

Ben de bi eve geçeyim de modemi ayarlayacağım bakalım oynayabilecek miyiz?

• quote:

quote:

quote:

Bekleyelim biraz

Ben de bi eve geçeyim de modemi ayarlayacağım bakalım oynayabilecek miyiz?

Mutluluğu uzaklarda aramayın sıkılan gelsin Future Soldier'a GRO'a oranla silah ve harita çeşitliği bol, en azıdan aynı silahı modifiye ederek çok farklı bir silaha dönüştüre biliyorsunuz.

Geçen Mehmet geldi 3-4 el birlikte oynadık adam kıtlıktan çıkmış gibi her el 30-40 civarı adam vurdu, HVT olduğu halde gözü dönmüş gibi adamlara baserape yapıyordu

• Ugur daha cozemedıgım ayarlar teknıkler var oyunda mesela kosarken anıden yere sıfırlama atlıyorsun sen onu bır turlu yapamıyorum o hareketı bır an once cozmem lazım
    control tusları cok karısık ayarları gro dakı gıbı duzelttım ama halen bır kac tusu oturtamıyorum
    bu aksam grfsde online olun akalım
  • quote:

Ugur daha cozemedıgım ayarlar teknıkler var oyunda mesela kosarken anıden yere sıfırlama atlıyorsun sen onu bır turlu yapamıyorum o hareketı bır an once cozmem lazım
    control tusları cok karısık ayarları gro dakı gıbı duzelttım ama halen bır kac tusu oturtamıyorum
    bu aksam grfsde online olun akalım

Mehmet en önemlisi sağ tuşu "SCOPE" olarak ata, "AIM" tuşunu ben fazla kullanmıyorum, scope da daha isabetli atış yapıyor.

Aniden yere yatmak için normal yürürken sağ yada sol tuşuna basılıyken aynı anda yere yatma tuşuna bas, ama shift tuşuna basılıyken olmaz bu hareket, ayrıca çok faydalı ve kullanışlıdır, Firing Range de biraz pratik yap hemen alışırsın.

• Azıcık sabredin gençler. Eve gideyim modeme ayar çekip geleceğim ben de. Mehmet'in de FS oynayacağı varmış o zaman Uğur. Aç gibi saldırmalar falan buna işaret Dua edin de sorunsuz birlikte oynayabilelim yoksa çok sıkıldım la oyun yok. Engin'i de getirelim FS'ye o zaman hızlı bir şekilde.
  • quote:

Azıcık sabredin gençler. Eve gideyim modeme ayar çekip geleceğim ben de. Mehmet'in de FS oynayacağı varmış o zaman Uğur. Aç gibi saldırmalar falan buna işaret Dua edin de sorunsuz birlikte oynayabilelim yoksa çok sıkıldım la oyun yok. Engin'i de getirelim FS'ye o zaman hızlı bir şekilde.

Yusuf modemin markasını ve modelini aşağıdaki siteden seç ve search yap, açılan sayfadan Future Soldier'ı seçip ayarları noktası virgülüne direk modeme kopyala, bu şekilde olması lazım.

http://portforward.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

Azıcık sabredin gençler. Eve gideyim modeme ayar çekip geleceğim ben de. Mehmet'in de FS oynayacağı varmış o zaman Uğur. Aç gibi saldırmalar falan buna işaret Dua edin de sorunsuz birlikte oynayabilelim yoksa çok sıkıldım la oyun yok. Engin'i de getirelim FS'ye o zaman hızlı bir şekilde.

Yusuf modemin markasını ve modelini aşağıdaki siteden seç ve search yap, açılan sayfadan Future Soldier'ı seçip ayarları noktası virgülüne direk modeme kopyala, bu şekilde olması lazım.

http://portforward.com/

Eyvallah Uğur'um. Mehmet'de bunu yolladı. Sık kullanılanlara ekledim eve gidince ayarlayacağım

• Durmadan "Unable to connect to server" hatası alıyorum, oyun bile inmedi.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.